Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Студио Модерна България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк"&markers=София,бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк"

Студио Модерна България

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 70 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 70


38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

НА 23 и години съм работя от около 7-8 месеца! Една прекрасна възможност за всеки млад човек, да се развива и да изкарва една доста по висока, от средната за страната заплата, гарнирана с достачно свободно време за всичко останало и достатачно време за личностно развитие. На българина му тежи да няма ''твърда заплата'' и затова му е трудно да вирее на място на което ако скатава в края на месеца ще вземе 400 лв , свикнал е ако може да спести малко усилие да спести някоя друга минута . Ама за некомпетентоста си и мързела който така силно отрича да притежава, някой друг разбирасе е виновен най-често това са - съседа,децата пред блока , колегите,шефа,кварталната продавачка,водещия на новините , политиците ... НО НИКОГА ТОЙ . ВЗЕМЕТЕ ЖИВОТА СИ В РЪЦЕ И ИМАЙТЕ МАЛКО ЖЕЛАНИЕ ЗА РАЗВИТИЕ СТИСНЕТЕ ЗЪБИ И СТИГА СТЕ РЕВАЛИ !!!!!!!!


шубе го/я е и не казва!

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-1

Мислех да кандидатсвам за работа там но след прочетените 90% негативни коментари се отказах , как може 400 лева заплата това нормално ли е


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз съм служител в Кол центъра на Студио Модерна от 2012г. Реших да пиша тук, тъй като съм потресена от коментарите на колеги, които не могат или не искат да си вършат работата. Истината е, че в момента заплатите на агентите в Кол центъра са много над средните в България. Работата е трудна и много уморителна, но добре платена и удовлетворяваща. Обученията наистина се отработват, но те са изцяло в наш интерес.
Истината е, че тук всеки служител получава всичко, от което има нужда, за да работи - хубав и приятен офис, голям и млад колектив и обучение всеки месец. Разбира се, че всеки трябва да изработи часовата си норма, но все пак това са 6 часа на ден.
Относно санкциите - да, има такива и те са съсредоточени в дисциплината на служителите. Не се толерират закъснения, пресрочена почивка, подвеждане на кленти и измами. Ако работиш съвестно и искаш да изкарваш пари - това е мястото.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това за базите, които звънят новите служители е абсолютно вярно. В началото те карат да пробутваш уреди на пенсионери на по 80-90 години, което като цяло е доста жалко. Истина е, че мястото ти във фирмата зависи от отношенията ти със супервайзърите и това до колко им се подмазваш. По договор, часовете, които трябва да изработиш са по 6 на ден в зависимост от това колко работни дни има месецът, но в действителност нещата не са точно така. Винаги има часове за отработване. Почивката е по 35 минути на ден, но дори и да си направиш всички работни дни, без да си надвишаваш почивката, часовете никога не излизат. След третия месец, ако не си изработил изисквабите от тях часове ти налагат санкция 50% от бонуса, който си изработил за месеца. И не си мислете, че болничния е като хората! Той също трябва да се отработва! Дори последния ден от месеца да ти се наложи да си вземеш болничен, ако не си си изработил часовете предварително (а съгласете се, че никой не знае кога ще му се наложи да си вземе болничен) глобата ти е 50% от бонуса. Работното време е от 10 до 16, като това никога не е така, защото винаги има все нещо, което се отработва. Обученията също се отработват (не началното, а следващите). Непрекъснато има санкции за всичко. Залагат таргети, чието неизпълнение води до глоба. Общо взето, всичко изглежда добре единствено на хартия. Много слаба организация, липсва комуникация между ръководителите. Някои от супервайзърите седят на масата само за украса и ако им зададеш въпрос направо им разваляш душевното спокойствие и започват да гледат, като че бодат. Клиентите чакат на телефона да им отговориш на въпроса, ти чакаш шефовете да свършат да коментират на детето рождения ден. Разбира се има и кадърни хора на ръководни позиции. Според мен са двама. Д. и И. Според мен и на тях скоро ще им писне. Самата фирма не е лоша, но моля Ви, научете се да уважавате персонала си. Достатъчно голяма фирма сте, за да си позволите някакво обучение на ръководителите, за да не се държат по този арогантен или незаинтересован начин. Тази, която води обученията на новите агенти дори няма да я коментирам. Изключително подло момиче, с прекалено високо самочувствие - без покритие. Честно казано не знам как издържам толкова време при Вас.


настоящ служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Изумена съм от броя на негативните мнения за фирмата. Недоволни клиенти и ядосани бивши служтели има навсякъде, но, за жалост, доволните не говорят. В този ред на мисли, искам да изтъкна, че фирмата е един изключително коректен работодател, който дава реална възможност за изкарване на добри доходи. Разбира се, тези доходи трябва да се изработят. В нашите магазини имаме служители, които работят от 5,10,15, дори и повече години, което само по себе си говори достатъчно. Не вярвайте на всичко написано от напуснали служители.


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-5

Здравейте, реших и аз да напиша коментар за тази фирма, като нейн бивш служител, който е работил повече от година и половина и в кол центъра и в магазината мрежа.
Истината е, че в кол центъра се дава лоша база данни на новите служители, докато старите (по-добрите търговци), според тях, си въртят база данни с хора, които са дългогодишни клиенти на фирмата и имат клубни карти (за които се плаща и им ги подновяват непрекъснато, дори повечето пъти и те не самите не знаят, че са дали повече пари влизайки им в покупката клубна карта). Та този тип клиент лесно му се продава каквото и да било по телефона, тъй като той вече е запознат с продуктите нови стари, итнрересува се от тях и директно щом се свържеш с него, той започва да си поръчва по телефона каквото му дойде на ум. По този начин старите агенти в кол центъра си правят хубав оборот, съответно получават и хубава заплата. За да станеш стар агент, първо трябва да те харесат много супервайзърите и всякакъв вид шефчета, та да те пуснат да звъниш на клубна база, за да искарваш пари.
Като цяло новите агенти в кол центъра получават лошо отношение от "големите" си колеги и шефове, ако случайно решиш, че можеш повече и искаш да го докажеш и те просто не те харесват нямаш никакъв шанс за развитие .
Идеята на тази фирма не е да задържи добри служители, които да й искарват пари както и да си искарват самите те достатъчно пари. Фирмата иска да си мислиш, че не взимаш пари, защото не си добър търговец, нямаш необходимите качества. Истината е , че колкото и да си добър и да ти се получават нещата те постоянно сменят условията и се дават заповеди на всеки 3 дена от различни хора. Един път едни неща са позволени в следващия момент били забранени , ама кой на кого бил казал. Единят казва мен ще слушате след малко другия казва обратното. Изобщо в тази фирма цари пълен хаос и се чудя как изобщо функционира.
След като реших, че не искам да се занимавам с кол центъра и съм достатъчно добър търговец предпочетох да отида в магазинната мрежа, защото знаех, че аз мога да достигам тези таргети за които става дума та да взимам бонус към заплатата. Какво се оказа обаче колкото по-добър ставаш толкова по-големи изисквания започваш да получаваш. Всеки месец таргетите на магазините се сменяха и ако си достигнал предния месец съответния таргет и си получил определени бонуси по няколко параграфаи си успял с 300 мъки да го направиш, то следващия месец таргета се вдига отново, за да може да н достигаш този бонус. Идеята им е да не ти дават пари , освен това има голямо текучество на хора . Постоянно идват и си отиват. А Студио Модерна България, няма никакво намерение да си запази хората, които знаят и могат, а дори напротив чуди се какво друго да измисли, така, че да ти вземат бонуса и да кажат "Ми постарайте се повече, защо нямате този и онзи таргет , защо?" Специално за магазините" Ами , ако имахме стока, можеше и да имаме тези таргети."
Постоянно магазините остават без стока и то от промоционалните стоки. Тази фирма нон стоп пуска промоции , върти реклами за по хиляди левове 24 часа в денонощието да не кажа , но виждаш ли те нямат заредена стока. И се започват едни недоволни клиенти , едно каране с нас (персонала) , за което ние нямаме вина и се опитваме да им помогнем, като ги уверяваме да ни оставят телефони и да се обадим, когато можем и имаме стоката за тях. И целия този хаос, на които са принудени да работят хората в магазина , срещайки се непрестанно с недоволни клиенти и не от самото обслужване в магазина а от фирмата като цяло , както и се оплоакват от агентите в кол центъра, които са аггресивно продаващи те така ги наричат. И хората в магазините (служителите) вместо да си продават на спокойствие и да помагат на клиентите, са в мостоянен стрес и хаос, кога ще има стока , да звънят на тия хора , вместо да си поемат хората които сега влизат в магазина.
В тази фирма, ако не си някой на някого си( например новото шефче си доведе приятелката и братовчедка си да са някакви си мениджърчета ).

Във фирмата има и хора, които са кадърни и знаят как се управляват нещата и могат, но тези хора винаги са потъпквани и с години унижавани. Хубавите места са заети от некадърници , които изобщо не знаят къде се намират и хал хабер си нямат от работата например в магазина, защото са седяли две години да продават по телефона, което няма общо с нормална продажба.
Съвета ми е да внимавате с тези неща и искате ли да ви се случат.
Аз като бивш слижител не съм доволен от управлението във фирмата, от начина и отношението на шефове(дори се е случвало не веднъж да се държат арогантно със служители и да ги обиждат), което е недопустимо. Не си заслужава, човек изобщо да се занимава с тази фирма, единствено разочарование ще получи.


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отношението на Вашият служител Кристиян е недопустимо.Ако така се отнасяте към клиентите си ,ще ги загубите.Аз пазарувам от Вас поне от 5г.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да,може да е трудно в началото, но това е една от малкото фирми, които предлагат 6 часов работен ден и заплата над средната за страната.Перфектна среда никъде не съществува, фирмата дава толкова, колкото има желанке служителя. ДА има интриги и кофти супервайзори, но мениджъра М. , абсолютно винаги е готов да съдейства. Това е един страхотен човек и ръководител! Дано остане повече време на своят пост, защото той наистина цени служителите си, за разлика от супервайзорите,които не ценят хората в групата си.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поръчах си две промоционални килимчета "Верде" от Студио Модерна България, като идеята ми беше да ги подаря по конкретен повод. Доверих се на това, което пишеше в сайта, че стоката ще бъде доставена в пет дневен срок и определено много сгреших. Трета седмица вече няма и следа от поръчката ми и отново сега ми казаха, че евентуално ще ги получа но следващата седмица. Безкрайно съм разочарован!
Студио Модерна България се оказа най-некоректната фирма за он-лаин търговия с която съм се сблъсквал до сега. Има лоша организация за работа с клиенти с това "ще ви върнем обаждане ..." и след това да не се обаждат.Не подават вярна информация към клиентите си, а се опитват да се оправдаят с измислени проблеми, които за времето за което контактувах с тях смениха в четири варианта.Опитват се да прехвърлят проблема с доставката на поръчката на куриерската фирма, като още в началото заявяват номер на пратката, а в същото време не я предоставят на куриерската фирма и обясняват, че проблема е в куриерската фирма, което е много не коректно спрямо другата фирма.
Мога да изредя още куп неща, които надлежно съм документирал и систематизирал, но ще изчакам и другата седмица за да видя дали ще си получа поръчката и след което мисля да сезирам Комисията за Защита на Потребителите, както и други контролни органи.
Що се отнася лично до мен, ще поискам да заличат информацията за мен в тяхната база данни и повече никога няма да пазарувам от тях, като ще направя възможното да убедя всичките си приятели и познати също да не го правят. Отново заявявам, че съм безкрайно разочарован!


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
1

Работих от средата на януари до края на месеца в тази фирма. Бях в кол центъра, минах 1 седмица обучение по 6 чса, което не се заплаща. Това, което други хора са писали за базите данни, че добрите такива се дават на приближените на висшестоящите е вярно. Единят от ,,топ-агентите'' е гадже на една от тийм лидерките, например. Работих 2 седмици като ми се наложи да не отида последните 2 дни поради смъртта на близък човек, просто не бях в състояние да говоря с престорен весел тон на бедни пенсионерки, които са се озовали в базата данни на топшоп, защото са си купили 1 магнитна наколенка преди 5 години, защото на новите агенти се дава такава база данни. Днес си получих заплатата. Имам начислен оборот около 700 лева, може би малко по-малко. Беше ми казано, че първите 6 месеца новите агенти получават по 150 лева бонус + бонусите от оборота. Иска ми се да знам как тогава получих 150 лева заплата за 2-те седмици работа и 700=те си лева оборот и къде ми е бонуса за нов агент (който дори да не е 150, а 75 за 2 седмици работа, пак ми беше обявено, че ще го получа). Оставам с впечатлението, че всичките ми продажби са били разпределени сред не-знам-кого/кои. Наскоро си преместиха офиса за 4-ти километър и за да си взема всички доументи за прекратяване на трудови взаимоотношения, ме разкарваха 4 пъти като куче да ходя и да се връщам за нищо. За качеството на боклуците, които ме караха да пробутвам няма да коментирам. Ако умеете да си създавате връзки с шефовете или искате да спите с тях и нямаате съвест и скрупули, това е работата за вас.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?