Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВБС ООД /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
-5

Фирмата вървеше много добре, докато Огнян Николов не стана управител.
Оттогава нещата тръгнаха надолу.
Развали се атмосферата вътре във фирмата.
Факт е, че ВБС няма приключен проект откакто Огнян Николов е управител (около две години). Това трябва да ви говори за качествата му на управител.
Заплащане: Над средното за Варна, но за повечето служители не е актуализирано повече от година и половина. За времето си бяше добро, но сега не е същото.
Уважение: Общо взето съществува някакво взаимно уважение между колегите. Уважението от страна на мениджърите към служителите липсвакато цяло.
Привилегии: Няма. Като изключим домашния интернет, който използваме за да работим и не го смятаме за привилегия.
Фирмена сигурност: Няма такова нещо.
Съотношение работа / свободно време: Добро, ако сам решиш да спазваш работното време и не идваш събота и неделя на работа. Работата дистанционно въобще не я броя.
Потенциал за развитие: Ако не си приятел/ка на Дияна или не се подмазваш на Огнян Николов, нямаш никакъв шанс за развитие и израстване във фирмата. Издигат се предимно хора, нямащи нужните качества, но имащи нужните връзки.
Местоположение: Не е далече от центъра, но мястото е много "забито". Няма достатъчно места за паркиране.
Колеги: Има много добри специалисти като цяло. Като изключим менджмънта! Той е под всякаква критика. Затова и компанията има проблеми.
Работна среда: Лоша. Има много интриги. Лошата работна среда се дължи до голяма степен и на лошият мениджмънт на компанията - стилът на управление на Огнян Николов е до голяма степен базиран на интригите.


36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Една готина фирма, в която е чест, привилегия и удоволствие да се работи. От мениджмънта до хигиенистките - всички са готини. Заплащането е повече от добро за стандартите на града. Има си и много привилегии, които четкат служители като мене. Нещата са такива, каквито трябва да бъдат в една себеуважаваща се компания. Всичко е на ниво (бих казал на "европейско ниво", ама този термин не ме кефи).
Денят, когато постъпих тук на работа го смятам за втория ми рожден ден. Преди не вярвах, че горе-описаните неща са възможни, особено за момче от гетото като мене (макар и със способности). А съм минал през много работни места и съм видял доста експлоатация.
Пу да не й е на уроки на фирмата ;)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?