Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

CallPoint New Europe / КолПoйнт Ню Юръп АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,пл. Македония&markers=София,пл. Македония

CallPoint New Europe / КолПoйнт Ню Юръп АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 258 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 258


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
-5

Ето ви сега отново една "не лъжа/лъжа" за Телъс да напиша и аз, като реплика на предишния хвалебствен оратор. Аз ще си напиша мнението, пък всеки, който чете, да прецени сам дали моите думи са лъжа или напротив, имат смисъл и аргументация, а също така, подкрепени с дедукция и логика. И за да е лесно четенето, ще разделя текста на точки:

1. Предишния оратор хвали компанията, но пък обмисля да напуска. Защо напуска, като я хвали? Защо да не остане? Има опит в компанията, над 35 години е, и щом е толкова добра компанията, значи този господин има всички шансове за едно върховно кариерно израстване! Но я напуска. Значи нещо не е наред с компанията. Наблюдаваме първо противоречие.

2. Някой бил се е*авал с труда му чрез сайта Работодател.бг? И хората нямат идея как се спазва дисциплината? Щом този господин поставя на първо и основно място това, то значи той е мениджър, тийм лидер, началник, демек. Човекът, който знае как може да се израства кариерно във компанията, следователно ще му е по-лесно да продължи да израства още по-нагоре вътре в компанията. А щом е така, то значи смея да предположа, че думите за напускане са лъжа, за да не се разбере кой именно стои зад този "Адвокат на Телъс". Бившите и настоящите колеги да не се усетят, кой е написал това. А не на последно място - защо не се споменават други качества на служителите? Или компанията не търси наистина кадърни кадри, а търси изпълнителни роби?

3. Личало си, че нямало нищо побългарено във Телъс. И веднага след това говори "за недоволни, негативни, провалени хорица", "нескопосана сган, ненужна на обществото", "жалък народ и паплач" и за "некачествената маса в БГ"... Тоест господинът унижава своя народ, унижава българите и служителите на компанията, разделя ги на "достойни" и "не достойни". Това е един красноречив пример за "българска работа": когато си началник и трябва да носиш отговорност за подчинените си, ти всъщност, не я носиш, а я прехвърляш на подчинените. "Аз съм началник, значи моята задача е да командвам и да обвинявам другите". Така ли се получава? Едно егоистично и арогантно отношение към колегите и подчинените. А, като знаем, рибата се вмирисва от главата. В една наистина уважавана и "непобългарена" компания такова отношение към подчинение няма. И аз имам примери, но тук не става въпрос за други компании, а за Телъс.

4. Последната, четвърта точка произлиза от третата и от думите, че го освобождават от проект поради съкращение на екипа. Разбрахме вече, че господина е началник на "не достойните хорица", написали лошо за компанията. И екипът му се съкращавал бил. А не е ли по негова вина става съкращението на екипа? Поради арогантноста на тим лидера, поради отношението към подчинените като към хора "второ качество", поради изискванията за строга дисциплина и ред, и бачкане яко до дупка, вместо отношение с грижа, отговорност и човечност? И, може би също така и заради репутацията на такъв мениджър и тийма му, а оттам и на цялата компания хората просто напускат сами, става едно текучество и нови не искат да идват.

Разбрахме вече кой е господинът "адвокат" (бих исползвал друга дума, но сами ще се сетите с кой австрийски художник правя сравнение) - това е е най-вероятно един вид "таен клиент" - човек, който испълнява задачата на компанията да избели името й защото се натрупа прекалено много негатавни коментари на Работодател.бг. Защото именно той е един тийм лидер на един такъв екип, който очевидно има проблеми с текучеството на персонала именно поради лошото ръководство на екипа.

Но това писъмце фактически е един празен изстрел, защото вместо да очисти името на компанията (а по-скоро, своето) прави точно обратното! Той показва реалната атмосфера, която преобладава в компанията. И съпоставяйки всичко, което е написано от други хора тук досега, мога да направя извод, че става дума за един господин, с който имах нещастието да работя, репутацията на който се разпространи далеч извън Телъс и името му стана нарицателно на лош мениджър в една лоша компания - Юлиан.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Предыдущий огромный комментарий очевидно написал сам Юлиан Кременски


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-4
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Чудесна Меджународна Компания! Скоро ще сменя може би Фирмата до дни, но е възможно и да остана, макар че имам добри предложения и от други места и обмислям. Искам да кажа истината и само ИСТИНАТА за ТЕЛЪС.Не обичам и нямаше да пиша коментар,но останах стъписан от безумниа брой лъжливи и негативни коментари. Пълен абсурд. Аз не съм зависим и не се притеснявам да кажа ,ако имаше нещо нередно,даже щях първи да реагирам ,защото не позволявам някой да се е*ава с труда ми. Но мога да кажа 90% положителни неща и тук таме някакво дребно негативно, което като цяло няма как да го няма в която и да е фирма по света и то бе породено от някои колеги,а не от самата фирма или служители на ръководни позиции.

Има професионализъм ,има добро отношение и са много коректни! Винаги с емпатия ти обръщат внимание!Всичко е безупречно точно и се работи буквално като международна фирма.Личи си,че няма нищо побългарено и нищо общо с БГ фирмите.Просто друга система и отношение.Нямам идея защо има толкова лоши и даже гнусни коментари,но поне се уверих,че не трябва да вярвам на тях.Защото влязох тук да прочета коментарите за една друга компания и пак беше бъкано с негативни коментари.Затова реших да проверя достоверността чрез форума за Телъс,защото поне знам от личен опит истината тук.

Явно България наистина има много недоволни,негативни,провалени хорица,които си нямат на идея как се спазва дисциплина,как се работи на високо ниво и разбира се се утешават като пиша гнусните си коментари.Ако все пак някой интелигентен човек чете моя коментар ви съветвам най-горещо да пробвате късмета си тук и няма да останете разочарован,ако ви вземат.Относно възрастовата граница-няма такава.Аз съм 35+ и си ме взеха на мига.

Хора недейте да четете коментари в бгработодател,азащото очевидно провалената нескопосана сган пише за всяка фирма нечистите си коментари.Жал ми е за тях и нека Бог да пази България и тях,защото не им мисля лошото,но са си ненужни за обществото.Това е онази паплач която чете жълта преса и се хилят на простотиите на Краси Радков. Жалък народ.Ясно е ,че повечето коментари ще са негативни,защото масата в БГ не е качествена.Качествения материал е много малко и съответно сигурно дори не си губят времето да пишат коментари тук.

Успех на който чете и се интересува от Телъс.Аз може да напусна до дни,но няма никога да ИЗЛЪЖА и да напиша нещо против след като видях главно хубаво от компанията.Даже може би не 90%,а 97/8% е положителното.Освобождават ме от проект,но пак няма да напиша лошо,защото се държат прекрасно и се налага да съкратят в моя проект екипа.Ще остана с достойнство и няма да излъжа!

Телъс си е чудесна компания.Даже се опитват да ми предложат други проекти и да ме задържат и се отнасят със страхотно поведение и загриженост. Четейки коментарите тук,всъщност не видях нито един положителен коментар -излиза,че съм психично болен може би.Но мразя неправдата и лъжата! Разбира се ,ако някой си мисли,че отива в голяма компания като Телъс за да си лежи и да му се плаща,то нещо се е объркал!Да ходи в Бабилон да проституира !Прост народ,слаба Държава! Всички в БГ явно искат да печелят от схеми и лежане!

Който иска да ми вярва,който не иска -нека с мръсните си коментари написаното от мене да над*иска...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих около 4 месеца за фирмата (Пловдив). Всичко си беше както трябва, като се започне от обучението, през работния процес, до напускането. Всички мениджъри и тийм лийдъри са изключително коректни, съобразяват се с всички служители за графика и желаните почивни дни. Съотношението работни часове - заплащане е много добро. Всяка минута оувъртайм се заплаща. Подходяща работа за студенти, особено за непълен работен ден.


клиент

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-2

Не вярвам да има фирмена култура с толкова нисък морал. В Телус работят над 200 човека по проект на ФЕЙСБУК, и се изживяват като последна инстанция и велики инквизитори.
Блокират за по 30 дни всеки един, когото не харесват и не можеш да се оплачеш дори и на арменския поп.
От Телус тръгва края на Обществото ни, такова каквото го познаваме. Те са тези, които превръщат Свободата на Словото в страх да не кажеш грешна дума. Защото Фейсбук вече не е някакво забавление, а особено по нашите ширини се беше превърнал в единствения инструмент за споделяне на мнения. Те го превърнаха в каторга.


бивш служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Огромна компания, команда, със никакъв мениджмент. Почвайки от Юлиан до SMI, които бяха на 100% със предразсъдъци. В компанията всичко е ок, освен това, че служителя и нищо и към него се отнасят съответно.
Единственните плюсове са- 4,6 часов работен ден и възможност за 1 работа с чужд език, останалото пълен абсурд


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

If you have heard rumors that Yulian Kremenski slept not only with Nastya Shevchenko (former SME), but also, by an amazing coincidence, with Marina Shevchenko (current SME), then know that these are not rumors at all and not a mistake, this idiot really fucks in exchange for help in getting leadership positions.
Yulian is simply a disgusting layman and moral monster who, using his position, does disgusting things, collects all the gossip about himself and achieved the worst results in the Russian team in the entire history of the project. Supercell and Telus should also pay attention to this chaos and finally remove this fool. He dishonors the good name of Telus.
I sincerely hope that soon I will personally see his dismissal and will observe how all employees of all departments who intersect with him breathe a sigh of relief. Literally everyone hates him for his unprofessionalism, negative behavior, hypocrisy, arrogance.


-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Адски непрофесионална среда. Персонала и колегите са толкова некомпетентни, че просто нямам думи. HR отдела са мудни и се имат за богове, правят се на интересни и бавят целият процес. Ако мислите, че ще имате някакви облаги "benefits", жестоко се лъжете. HR отдела работи по 3 часа на ден и не можеш да разчиташ, че ще ти свършат работа. Абе провинциалисти с хъс. Пълни жалкари.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Телус е пълен цирк. Не съм бил във фирма, която да гледа на своите служители като на толкова лесно заменими.
Голям автогол си направиха като загубиха проекта "Стуарт". Казаха на на всички, че ще работят до края на Август, обаче освободиха повечето от днес за утре. Тая фирма заслужава абсолютен фалит.
Честно казано не си заслужава дори малоумния роботизиран процес на подбор и занимавката с бавноразвиващите им и безполезни HR-ки. Заплащането, което ще получите също е подигравателно. 930лв на 8ч. за английски език. Бахти цирка.
Но за сметка на това имате 2 месеца предизвестие.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Говори си с мениджъра и напускай. Колкото по-скоро, толкова по-добре за теб. По време на изпитателния срок не дължиш предизвестие. Телъс може да те освободи от днес, за утре (най-често правят така) и ти би могъл да напуснеш без особени проблеми, без да спазваш срокове.
Правилото, а предизвестие започва да важи, когато договорът ти стане безсрочен, след 6 месец.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?