Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Комекс 92 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Комекс 92 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не ги знам като работодател. Но съм техен клиент, затова мога да дам оценка само за Уважение - няма такова... Редовно имам проблеми с доставката на списание. Почти всяка седмица звъня да питам защо не съм получила списанието, за което съм се абонирала. Вс го били доставили, някой го крадял. Но разбира се като им предложих няколко алтернативи, за да си спестим главоболията - "Добре, няма проблем" и съчужствие и демонстриране, че са сериозна фирма, че ще предприемат мерки... Искате ли да работите в такава фирма, където явно не могат да координират действията, липсва комуникация между шеф и служители и заради някой по-висшестоящ,редовно "благославям" разпространителите. Ще работите ли във фирма, която не уважава клиентите си? Срещу която има подадени жалби в Комисията за защита на потребители?! Мен ми взеха парите, а списания за които съм се абонирала - получавам чат пат, отвреме навреме... ИЗЛЪГАХА МЕ! Помислете си дали ви се работи в НЕКОРЕКТНА фирма.


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

По-зле от тази фирма няма на къде!!! Е няма как да не пишеш само -5, дори на местоположение е -20 - намира се в "Обеля".

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?