Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Партнерс Груп ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Одесос, ул. Софроний Врачански", 8А, партер, офис 5"&markers=Варна,Район р-н Одесос, ул. Софроний Врачански", 8А, партер, офис 5"

Партнерс Груп ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пиша тук за да знае всеки на който някога му е хрумвала идеята да започне работа в "Партнерс груп" ЕООД или  преименуваната по настоящем фирма "Мистър Адверт" ЕООД 
Хора, не правете тази грешка! Започвайки работа в тази фирма Вие губите правото си на личен живот и себеуважение. Правото на отпуск и болничен. В случай че пострадате на работното си място, случая се покрива. Няма обезщетения няма дявол. Ставате поредното магаре носещо безспир. Крещи Ви се когато шефа е станал на криво. В общи линии неуважение в пълния смисъл на думата. Бягайте далеч!


-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

Това което е ужасното е, че шефа навиква хората си като животни, всичко е със срок вчера и отпуската е подигравателна ако изобщо я има....ако не си гледал болното си дете, може и да видиш такава...В общи линии се работи без почивка /изключаем неделята/ и всико е под стрес...без да е нужно. НА шефчето мотото му е "Бъди гаден да те уважават"...Аз така и не виждам някой от служителите му да го уважава!
Абе ..да не се чуди защо никой не иска да работи там...и защо си тръгват хората един след друг!
Приятел..без личен опит в същата!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?