Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МАРИНА ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Габрово,квартал Войново&markers=Габрово,квартал Войново

МАРИНА ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 64 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 64


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Марина ООД - Мислим Негативно


настоящ служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

То не бяха клиенти, то не бяха бивши и настоящи служители и все едни и същи скалъпени похвали ... Липсва каквото и да е въображение, без грам истина и реален ФАКТ/ цитирайте поне едно положително нещо де - заплата, работно време, колеги, работна среда или нещо друго. Айдиде - дайте един пример за похвала от служел. Все се намеква, че служителите не ставали, не можели или не заслужавали. А този готованко дето твърди че нямало натоварване - да попитам Циги, ти ли си ?

То в тази фирма няма нищо положително.
Беше голяма лудница преди и всичко продължава да се влошава. Всички негативни коментари по надолу са верни -до последния!!! В положителните прозират поне двама от рода Лазарови/ фамилията на богопомазания робовладелец, тоест управител/.
Ето и част от истината:

Заплащането е трагично, освен ако не можеш да омайваш, лъжеш, лижеш "задници" или просто да ДОНОСНИЧИШ за колегите си. Дори и тогава рядко се взема малко над минимума при положени че се работи над 55 часа - вижте в сайта им работното време, приемете и че оставането след работа е просто задължително и смятайте.

Заплатите се бавят и някой път трябва и да се молиш за да получиш, това което трябва. Осигуряват на минимална, плащат за отпуски и болнични на база минимална и при освобождаване лично ти се казва, че за нищо не ставаш, вика ти се, биваш обиждан и резнат мъжката, поне още веднъж да си начеше безграничното ЕГО сър Георги.

Уважение - НИКАКВО: Винаги се говорят сладки приказки, колко е велика фирмата, колко можела и колко малко служителите помагали, как никой и 5% не давал от себе си и едвам си заработвал и 5% от заплатата. Но периодично ти се набива канчето лично от управителя на място. Най-малкото провинение или несъгласие с него води до моментна санкция - от обиди до директно уволнение.
Рано или късно всеки пада под ножа -въпроса е кога ще дойде и твоя ред. Никой не смее да напусне за да не загуби последните си 2,3 че понякога и 4 заплати.

Привилегии никакви, освен ако оставането след работно време или и работенето в неделя не го приемате за такова.


Декември: 4 обяви за работа
Януари: 5 обяви за работа
Февруари: 4 обяви за работа
Март: 2 обяви за работа

Смятайте за какво текучество става на въпрос за фирма с 50- 60 души и не сменяем гръбнак от роднини - 6 души, 5 несменяеми шофьора, на които им се дават едни смешни бонуси за 18 часов работен ден+събота и 6,7 сервизни техника, които не смее да уволни въпреки вечните заканвания, тъй като знае, че за тези пари никой няма да стои в тази мизерия по цял ден разглобявайки поредни боклук продаден от фирмата.


До всички с желание за работа - този кошер не е за вас.
Все по-трудно му става на този да си намира балами да му работят и това не е случайно. Оставете го да си ги търси вовеки...


настоящ служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Работя във фирмата дълги години и мога да кажа само едно: Трудно е, работата е много, но когато има желание за работа и си вършиш задълженията както трябва, всичко е наред. Много нови колеги си тръгнаха, но и много нови колеги въобще нямат желание да се научат на нищо. Тогава кой да им плаща за едното нищо??? Съмнявам се, че някой от по-долу недоволните служители, би бил по-добър управител. Все пак има и други фирми - търсете си късмета там.


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поздравления Латинка много правилно си го описала.Аз съм бивша служителка и всичко което си написала е 100% истина.Към теб добавям че се стои и по няколко месеца без заплати защото Бог Лазаров е в затруднение и трябва да го разберем,а щом не го разберем започват обидите.Аз лично бях наречена "рядко лайно".Моля cv да подават само тези които нямат деца и семейства,защото тези със семейства и деца не ги обича много.Заповядайте и не се притеснявайте да работите в Марина ООД-никога няма да ви е скучно.Успех на всички!!!


-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-2
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Ако по природа сте садомазохистична натура, то мястото ви е в Марина ООД! Ако ви харесва да работите за слава, а не за заплата, то вашето мечтано и бленувано работно място ви чака в Марина ООД! Ако обожавате да чистите кучешки екскрименти, да преопаковате дюбели, гвоздеи и да сменяте етикетчета, да пренавивате тел, да ринете сняг на ръка до припадък, да вършите куп неща нямащи нищо общо с длъжноста на която ще сте назначени, моля ви от все сърце елате на интервю в Марина ООД! Ако сте свикнали да ви наричат прости селяндури, които Всевишния Бог Лазаров ще пребере от улицата, и виждате ли ако не е бил Той, още ще сте в калта и прахта, заповядайте в Марина ООД! Ако обожавате да ви осигуряват на минималната работна заплата, да ви инструктират какво да говорите, при евентуална проверка от бюрото по труда / за която предварително са предупредени/, да работите по десет, че и по вече часа на ден без нормална обедна почивка, ако сте свикнали на минимални дни годишен отпуск, ако се чувствате зле, че сте си позволили ползването на наложителен болничен, не му мислете в Jobs bg потърсете, в Марина ООД CV-то си пуснете! На кандидатите : успех, късмет и се кръстете!!!


настоящ служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
0
Работна среда
-5

Ако,  по природа сте садомазохистична натура и обичате да издевателстват над вас, то мястото за вас е Марина ООД! Ако, ви харесва да работите за слава, а не за заплата, то мястото ви е в Марина ООД! Ако, обожавате да ви обиждат и да ви сравняват с какви ли не, то търсеното и мечтано от вас работно място е в Марина ООД! Ако сте готови да ринете кучешки лайна, да ринете сняг на ръка, да преопаковате дюбели, гвоздеи, да подменяте етикетчета, да пренавивате тел, и изобщо да вършите каквили не глупусти, не свързани с позицията на която сте назначени, моля ви от сърце явете се на интервю за будали в Марина ООД! Вие ще бъдете просто едни селяндури, които Всевишния Бог Лазаров ще е пребрал от улицата, и видите ли , ако не е бил Той, още щях те да сте в калта и прахта! Ако ви прави удоволствие да ви осигуряват на минималната заплата, да работите по десет часа без нормална обедна почивка, постоянно да ви дават инструктаж какво да говорите, при евентуална проверка от бюрото по труда/ за които проверки обикновенно са предупредени/, да ползвате минимално дни от годишния си отпуск и да се чувствате кофти, че сте си взели наложителен болничен лист, не му мислете в Jobs bg потърсете и в Марина ООД CV пуснете! На всички кандидати : успех, късмет и се кръстете!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Имало от едно време в Габровско едно малко царство на име Марина. Царят на това царство е Георги Лазаров, по размери царството в началото не било голямо, но васалите му били хора с големи сърца и много трудолюбиви. Те всеки ден работели от сутрин до вечер с усмивки на лица, за да може царят да е  доволен от  тях и царството му  да се разраства. Годините минавали,  царството се разраствало и процъфтявало благодарение  на управлението на  царя и труда на васалите му, откривали нови провинции на царството в други области и градове, започнала уселена търговия с други далечни царства. Всичко се развивало чудесно, васалите били щастливи и получавали своята издръжка от царя си на време. Всичко вървяло по мед и масло, царя оженил голямата си дъщеря за добър и красив приц, направили свадба за чудо и приказ, родили му се три чудесни внучета. Но много  хубаво не е на добро. Царят се  променил, започнал да тегли кредити, които не можел да погасява на  време , стария дворец вече му се струвал малък и не толкова лъскъв и луксозен. Започнал да строи нов, много по голям и красив. Проблема не бил новия дворец, а това че от ден на ден, царя ставал все по намръщен и не доволен от своите васали. Той често им се карал, обиждалги, а по някога дори ги прокуждал от царството си, все по често започнал да забавя издръжката им.  В началото васалите му прощавали лошите думи с които ги огурчавал и наранявал душите им. Някои от тях напускали царството на цар Лазаров, тръгвайки по други царства да търсят своето щастие и сигурнос. Вместо царят да се замисли за това, че така добри и работливи васали го напускат, той се озлоби още по вече срещу тези които остават и изливаше от гореим цялата си ярост. Така идваха и си отиваха много нови васали в царството, но се задържаха в него за кратко, само докато опознаят тъмната страна на царя и бягаха през девет планини в десета. На тяхно място идваха нови, с големи надежди и амбиции, но и те си тръгваха по вече утъпканата пътека на отхвърлените от Царя. Питате се, какво се случва сега с царството Марина? Новия дворец е построен, голям, красив и много лъскав е от вън, с много парко места за каляски е, придворните и васалите са вътре и се трудят между стените пропити с интриги и доностничество. Цар Лазаров ...... той се спотайва в покоите си и се крие от васалите си, които се усмелят да го притесняват за месечната милостиня. Не вярвате?  Елате, Пробвайте, Вижте с очите си ..... Приказката продължава и до ден днешен!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

уважаеми управители,искам да се оплача от арогантно и грубо отношение от вашите служители от гр. Добрич.Беше ни отказана възможноста на фирмата за която работя да пазарим от магазина ви след като това сме го правели от години!
 
С уважение


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ж м д у н ф о о в ф в г Д. Н  л е а и г о ос н п.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всеки ,който се осигурява на прага може да подаде сигнал към НАП анонимно. Нека на такива като бай герги им кажем ,че ни писна от тях и си искаме да си стоим в БГ. Видях в форума ,че има такива , които са осигурявани на мин. заплата. ЕТО ЛИНКА.  http://blog.sepuko.org/?p=852

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?