Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Райфайзенбанк (България) ЕАД /img/frontend/nomap.png"

Райфайзенбанк (България) ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 286 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 286


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Предстои ми интервю за работа в кредитна администрация. Моля ако някой има информация как протича интервюто - има ли попълването на някакъв тест и на какъв език е? Ако някой има информация относно условията на труд в тази банка, моля да сподели - относно заплащане, социални придобивки, дали се остава постоянно след работно време... Благодаря.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работила съм доста години в банковата сфера,харесвам си работата.Навсякъде има проблеми,но когато човек се опари сменя приоритетите си.Сега кандидатствам за централата-за леката каса.Някой ще ми каже ли до колко се работи, остава ли се до много късно и какви са заплатите.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В Райфайзенбанк имате едно жлъчно зверило на име Росица Георгиева -Стоянова от Бургас. Предупреждавам всички ви изключително да внимавате с този обект, защото г-жата е изключително мръсна и долна като човек!!! Не се заблуждавайте по лицемерната и усмивчица - това е измамен параван, зад който тя много умело се крие!!! Зад този параван, аз видях какво се крие мноого много отдавна, още в първите седмици на започването ми на работа в Била и знаех изключително добре какво да очаквам занапред!!! Предишната месторабота на тази г-жа беше в Била. Там г-жата правеше жестоки проблеми на своите колеги!!! Изключително злобна, изключително подла, изключително нечовечна - ето такава е тази г-жа!!! Нея е нямало кой да я възпитава правилно за съжаление и затова е станала такова безподобно зверило!!! Пропаднала и лазеща в изпражненията, но иначе с голямото злобно самочувствие! Тя и до ден днешен си е такава - истерична и ограничена в рамките на собственото си безхаберие и егоизъм!!! Докато работеше в Била, никой не искаше да работи с нея в една смяна, защото тя редовно се звереше на хората със страшна неприязън, редовно лъжеше и изопачаваше нещата пред управителката, и впоследствие управителката привикваше тези колеги да ги хока и ги наказваше неоснователно!!! Разбирате ли за какво нещо става въпрос??! Росица Георгиева Стоянова от Бургас е една подла клюкарка и интригантка, която не знае какво върши и която не знае какво причинява на своите колеги, защото си въобразява, че живее сама на този свят и че всичко и е позволено!!! Тя е едно безскрупулно същество!!! Дискриминираше хората, доставяше и удоволствие да се гаври с тях, отнасяше се изключително нечовешки и подигравателно към тях и то целенасочено, нарочно, тенденциозно, постоянно представяше лъжи пред управителката за тях и управителката редовно ги притискаше тези хора напълно неоснователно!!! А тези колеги работеха повече от нея, за двама-трима работеха, съвестно, отговорно, със желание само и единствено да имат работа, само и единствено да работят, за да се препитават - за едната кора хляб!!! Непрекъснато говореше зад гърба им и настройваше другите служители срещу тях!!! Г-жата идваше на работа, за да мачка, за да съска, за да прави мръсотии!!! За огромно съжаление и управителката там нямаше мозък!!! Двечките с управителката си бяха лика-прилика, сякаш майка и дъщеря! Редовно грешаха при направата на поръчките, редовно замразяваха продукти с изтекъл срок на годност и ги предлагаха на клиентите...редовно тровеха народа, застрашавайки живота, както на малки дечица, така и на възрастни хора!!! Гнусна, гнусна, миришеща мръсотия в женски облик - това е!!! Имах непрекъснато там ужасното чувство, че се намирам в миришещ, гнусен, покварен бардак - и то точно това и беше!!! На мен работата не ми тежеше въобще, ами това тровило ми я проваляше, както и на други колеги! Много колежки и колеги бяха принудени просто да напуснат, заради такива същества в колектива!!!
Тази г-жа Георгиева -Стоянова е с изключително беден житейски опит!!! Тя нищо не разбира от живота и от хората!!! Ако разбираше поне мааалко от малко, нямаше така безцеремонно да се отнася към колеги, да ги дискриминира, да ги подценява и да ги изкарва да не казвам какви, да лъже по техен адрес, да плете интриги непрекъснато и по всяко време зад гърба им, да им се подиграва присмехулно с ехидната си усмивчица и да лее жлъч, жлъч и пак жлъч!!! Бяс, изключително злобен и просташки бяс в женски облик!!! Изключително алчна, изключително нагла и позволяваща си!!! Една безсрамница!!! С нейното примитивно, маймунско поведение, с отвратителният си характер, тя натоварваше, тя озверяваше, тя жестоко освирепяваше работната среда и колегите си!!! И тези колеги реагираха напълно адекватно на това, както и аз!!! Това беше нещо ужасно!!! Как може такова нещо?!?!? Лично аз в такъв бардак с такива интриганти, повече не желая да работя!!! В такъв гнусен бардак с подобни невъзпитани същества, всяка една моя реакция е била нормална!!! Не да пискате, че хората се възмущават от вас, ами се вижте наистина вие какво представлявате като хора!!! От такива като тебе тръгнаха проблемите, от мръсните ви усти, дето не знаят какво говорят за съвестните ви и за пример колеги!!! Такава безотговорност от ваша страна към ближния, такава безсъвестност, такава безскрупулност и такова безсрамие - погнусявате и отвращавате нормалните хора с пъклените си мръсотии!!! Колеги впоследствие останаха без работа заради тебе г-жа, заради погрешният имидж, който години им беше изградила в мозъка на малоумната управителка, която нямаше собствено мнение и собствен поглед върху нещата!!! Истински хора останаха без работа заради тебе!!! Ще ти тежи ли на съвестта, дето я нямаш, а?!?!?!! Отговори си сама!!! Аз отговора отдавна го знам, още отрано, откакто ви прецених с постъпването си в Била.
Всички се отвратиха от г-жата, отдъхнах си, когато тя се махна от Била!!!! Отдъхнахме си всички!!!
Нека егоистичната г-жа Росица Георгиева Стоянова от Бургас, да научи, че животът не е само ядене, пиене и парички!!! Животът е отговорност и съвест г-жа!!! Животът е отговорност и съвест не само към семейството, но и към всеки друг чужд и непознат човек!!! Отговорност към всяко едно лично действие и към всяка една изречена дума!!! Животът е Любов към ближния, състрадание към ближния, без значение колко е тежка работната среда или колко ти е тежко лично на тебе!!! Животът е Природен Морал, Любов към всички хора, към всички хора без изключение г-жа, без значение от раса, религия и националност!!! Имало ли е тебе г-жа Георгиева, там в твоето семейство кой да те научи на тези неща??? Вероятно е нямало или просто лошотията в тебе е взела превес, както и в други подли същества едно време в Била...вие като ви гледам и към днешен момент сте си все същите грозни картинки, даже още по-лоши за съжаление!!! Пази Боже от такива като вас!!!
За твоя сметка си е г-жа. Всичко се плаща на този свят. Природно ще си плащаш за мръсотиите, защото Великият Господ Бог вижда всичко !!!


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Като Бивш служител ФР.Оф. мога да споделя следното:
Много ми допадна работата на ЧР относно първоначалното интервю, подготвянето на вс необходими документи при назначаване и напускане и отношението.Като плюс мога да спомена и това, че за вс в банката си има процедури, политики и форми, на които винаги може да се базираш.
Като минус ще спомена непорфесионалното и неетично отношение на ръководството към служителите, които получават бонуси /няма да изпадам в подробности, но не ти се изплащат вече заработени бонуси/; липса на стимул към наистина ценни служители с много дълъг стаж в банката; лош софтуер/липса на обвързаност между отделните програми/ и това, че няма автоматично изчисляване на комисионни и "ресто" при работа на каса или с олекотена каса/до 1000лв./
Като местоположение на офиса/за мен/ и работа с колегите/работна среда/ с чиста съвест мога да дам отлична оценка.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За РББГ работих в продьлжение на 4 години като МСП специалист и кр. администратор в Корп. кредитна администрация, в наистина необходимо е да се отбележи - трудно време за цялата банкова система. Вьпреки това качеството на една институция се оценява точно в трудни моменти, както и на служителите, когато защитават интересите на институцията в трудния момент: дообезпечават проблемни кредити, врьщат в редовност проблемни експозиций и привличат преспективни клиенти, което става все по-трудно и все по-трудно; администрират кредити в отдели, с 30-40% по-малко персонал, като изискванията стават все по-големи, одитите все повече, което далече компенсира амортизацията на портфейла и сьответно необходимостта от по-мальк брой служители.
В това отношение РББГ наистина се компрометира пред качествените си служители. От пьрвия ден в Банката, мениджмьнта се доказа с много ниськ морален индекс: льжи, льжи и само льжи. Напуснах друга Банка, с обещана по-добра заплата, като при започване се оказа, че няма да получа. А сьщо не и като преминах изпитателния срок. Льжата се повтори при преминаване през други отдели, за ковто сьм вече в друга Банка - по-малка -в която се чуствам много по-добре. Много са льжите, но най-грозната е: младите специалисти, които се наемаха без заплати от учебната скамейка с ясна мисьл, че след изтичане на стажа, няма да получат работа. Колко грозно е товаази експлоатация?


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой знае ли къде ще се мести централата на банката? Важно е за мен като кандидат да знам къде ще ме преместят, ако започна работа там. Благодаря :) 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добър ден. Днес бях на интервю за позицията стажант в отдел Продажби към Райфаизен Лизинг. Можете ли да ми кажете нещо в подробности и не визирам заплащането..... По скоро има ли развитие след въпросният стаж или те изритват след 6тия месец?


настоящ служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

"Група бивша състуденти, всеки със завидна кариера, решили да посетят любимия си възрастен професор от университета. Разговорът бързо се превърнал в оплакване от живота и работата. Тогава професорът им предложил кафе, Когато се появил с готовата напитка, на подноса всички чаши били различни - от пласмасови до скъпи порцеланови чаши с антикварна стойност. Подканил ги да се обслужат и сами да си налеят кафе. Когато всеки вече държал чаша кафе в ръка, професорът казал: "Всеки от вас наля кафе в скъпа и красива чаша никой не посегна към пластмасовите. И това е нормално. Нормално е да искате най-доброто за себе си, но в това именно се крие проблемът. Влагата твърде много във формата, в обвивката, а тя не променя съдържанието. Защо ви казвам всичко това ли? Защото животът е кафето, работата, парите и социалния статус са чашата. Най-щастливите хора нямат най-доброто от всичко-те във всеки един момент дават най-доброто от себе си!" 
С този имейл rbbg internal communications се опитват да хвърлят прах в очите на хората, които всеки ден се сблъскват със стотици проблеми, за да работят за тях. За хората, които правят всичко за лична облага и нищо за своите служители. В новата сграда на Райфайзен хората ще са принудени да работят в open-space т.е. стотици на едно място при високи нива на шум, в сграда на едно от най-проблемните места в София като транспортна комуникативност. В сграда, където в близост няма никакви места за хранене на разумни цени и възможности за паркиране на личните автомобили. В сграда,където ще бъдат роби на измерване на времето им до тоалетна. времето за хранене, времето им извън офиса, времето им за провеждане на лични разговори и почивка.... А имейлите следват един след друг, 20 дни до преместването, уредили сме парко места по 120 лв на месец, който иска да си плаща, Софийска община ни уверяват че автобуите 120 и 88 са нови добре поддържани и се движат навреме! .... 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Интересен въпрос г-н Инженер . За себе си смятам, че притежавам такива качества, но това не значи, че нямам желанието да се развивам в такава голяма банка като Райфайзен.Освен това, не смятам, че е лошо да работиш и за някой друг - както Вие казвате '' за заплата''.
Така че, само изказвам мнението си,че съм останал с изключително добро впечетление от Hr отдела им .
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Каменов, само да те питам нещо - имаш ли някакви знания или способности, които биха те направили ценен и незаменим, или трябва винаги да си на заплата при някого?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?