Макс Телеком ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Христофор Колумб 80, етаж 4&markers=София,бул. Христофор Колумб 80, етаж 4

Макс Телеком ООД

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете гарантирано и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес

Всички ли се предадохте?

клиент

От няколко години позвам услугите на Мaxtelecom и до преди няколко месеца услугата беше сравнително добра.Но след Нова година мога да кажа че просто НЯМА услуга.На посочения телефон и E-mail не можеш да се свържеш а във Варна представителството на maxtelecom е закрито.Останали са два дилъра (Жар компютри и Юмена)но те не могат или не искат да дадат телефон за свръзка а и с нищо не могат да помогнат.Говори се че maxtelecom е фалирала и абонатите не могат дори да си прекратят договорите като в същото време фактурата идва по e-mail(интересно кой ли я праща)без да доставят услугата.Ако някой има информация как да се свържа с maxtelecom за да прекратя договора нека пише.Иначе явно ще се наложи да водя дело за пропуснати ползи и с иск за обезщетение.

клиент

Ето тази сметка дайте на ЧСИ да им запорира, към нея са пренасочили всички приходи !
IBAN: BG96CECB97900039907553
Предполагам че е IBAN на микоросметка в epay.bg регистриран в epay.bg

Ето заради подобни писма ви мразя но въпреки всичко ви помагам с информация.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Уважаеми Господине/ Госпожо,

С настоящата Ви напомняме, че във връзка със сключен помежду ни Договор за услуги, към днешна дата имате просрочени задължения към „Макс Телеком” ООД по фактури в общ размер на xxxx.xx лв., с вкл. ДДС.

Поканваме Ви да погасите задължението си към нас в срок до 5 /пет/ дни, считано от получаване на настоящата покана, но не по-късно от 28.03.2017 г. При незаинтересованост от ваша страна предстои продажба на задължението Ви на Агенция за събиране на задължения и предприемане на незабавни съдебни действия за принудително събиране на цялата дължима сума по предвидения законов ред. Това ще Ви натовари с допълнителни разноски свързани с държавни такси, лихви, съдебни разноски и адвокатски хонорар. Задължението Ви ще нарастне значително и може да удвои размера си.

Напомняме Ви, че ако се стигне до принудително събиране на задължението, могат да бъдат запорирани банковите Ви сметки, да бъде наложена възбрана над имуществото Ви и като некоректни и лоши платци ще бъдете вписани в регистъра при камарата на частните съдебни изпълнители.

Може да заплатите по банков път с платежно нареждане (IBAN: BG96CECB97900039907553); през интернет на www.maxtelecom.bg ; www.epay.bg; на касите на Easypay, Fastpay или в магазините на нашите дилъри. Повече информация може да намерите на www.maxtelecom.bg.

(Моля, посочвайте в платежното нареждане клиентския си номер Pxxxxxxx)

Ако междувременно сте погасили задължението си към нас, Ви благодарим и молим да ни извините за настоящата покана.

София, С уважение:
21.03.2017 г. Екипът на Макс

Успех !

клиент

Клиент на Мах съм от 2011г. Доволен съм От нет-а който предлагат усобенно от както има преносим wifi. Служителите винаги са били любезни с мен и са ми помагали когато съм имал нужда с едно изключение (но сяка фирма си има поне един намусен нервак) Искрено съчувствам на служителите и се надявам да си получат заплатите и по-добри условия за работа. Дано след партньорството с blizoo управителите се стегнат и оценят служителите си защото благодарение на добрата работа която вършат за 25 лв получавам 200 000 МВ от най-бързия нет който предлагат нашите мобилни оператори

Пълна подкрепа към колегите, които имат да получават заработени заплати. Познавайки повечето от тях те са работили на над 100% от възможностите си за тази не заслужаваща ги "фирма". Жалко, че няма да мога да дойда на справедливия ви протест, но се надявам на наистина бързо разрешаване на проблема и много успехи на всички занапред.

Здравейте,за съжаление всички тук сме вече бивши служители и няма как да отговорим на вашите запитвания,както и да Ви посъветваме как да процедирате. Ние,самите също сме изправени пред една неизвестност и нямаме представа какво е бъдещето нито на Вас, клиентите,нито на нас,бившите служители. Призовавам Ви да дойдете на нашият "мирен протест" на 24.03.2017г. от 10:00ч. пред Централния офис на Макс Телеком на адрес: гр.София,бул.Христофор Колумб N:80. Заповядайте на място,за да имате възможност да получите конкретен отговор и ръководните лица да поемат отговорност както към Вас така и към нас (бившите служители) ангажирайки се с разрешаването му. Нека се обединим и да получим адекватни отговори на въпросите си директно от настоящия изпълнителен директор на Макс Телеком г-н Расийски. Да сложим край на тази пародия! На събитието ще има и поканени медии,пред които да изразим заедно както становището си така и недоволството!
Повече информация може да получите от официалната ни страница: https://www.facebook.com/events/1610259582324016/?ti=icl

клиент

Здравеите аз като клиент мога ли да попитам какво ще стане с договорите ни . В момента има ли интернет,защото не смея да си хвърля парите на вятъра.

Здравейте, бих искала да се обърна към всички бивши, настоящи служители и клиенти на Макс Телеком. Във фейсбук е направена група "В подкрепа на Измамените служители и клиенти на Макс Телеком". Целта на групата е да се съберем, колкото се може повече хора и да отидем на протест, който ще се състои на 24.03.2017 г. Целта на протеста е бившите служители да си вземат дължимите възнаграждения, а недоволните и ощетените клиенти да бъдат компенсирани. Прилагам линк към групата: https://www.facebook.com/-%D0%92-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%98%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81-%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC-185887028577444/