Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Британика България ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Люлин, Квартал ж.к. ЛЮЛИН, бл. 027, вх. Е, ет. 3, ап. 91&markers=София,Район р-н Люлин, Квартал ж.к. ЛЮЛИН, бл. 027, вх. Е, ет. 3, ап. 91

Британика България ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 339 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 339


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Приятели не знам за фирмата но аз си изкарвам по10$ на ден от този сайт https://firefaucet.win/ref/92401
Не е кой знае колко но е по-добре да работя за себе си. Плащат с криптовалута; от типа на BTC, DASH, DGB, ETH, LTC, XMR, TRX, ZEC; според курса на $. Хубавото, е че можеш да си развиваш акаунта до безкрайност, изисквасе обаче време и постоянство което не е лесно. Аз вече съм от три години и го развих до 10 долара на ден и ще продължавам.
Може да пробвате и вие ако ви се занимава.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам само да вметна, че когато видите, че има хора от „висшата администрация“, които да влизат за да „отговарят на коментари“ по този начин, бягайте! Относно до „милата госпожа" - Вие знаете коя сте, мога само да Ви кажа, че това не е фейсбук, нито място, на което да коментирате конкретно някой ваш бивш/настоящ колега дали е идвал с вас на фирмения обяд, нито е място за лични характеристики. Това е платформа за изказване на мнения и на това как протича работния процес на конкретното работно място, в това число разбира се влиза и генералното (искам да подчертая генералното) отношение на колегите и мениджмънта. Не Ви прави чест човек с уж някакъв „авторитет“ и позиция във фирмата да пише заядливи, на момент детински коментари, но като гледам какво и други хора са споделили не е нещо, което Ви пречи или притеснява. Аз Ви препоръчвам да се оттеглите от позицията „клавиатурен войн“ и да се насочите към социалните мрежи, където може да споделяте кой ходи на обяд и кой не.

С уважение,

Един загрижен гражданин


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не препоръчвам работата в Британика на хора, които имат достойнство, личен живот и собствено мнение, както и любов към децата. Прекарах една учебна година, в която създадох много добра връзка с всички ученици и получих много позитивни отзиви от техните родители. На края на учебната година ме уведомиха, че ми прекратяват договора. Много чудно, след като децата ми казаха, че искат аз да бъда тяхната мис догодина и че ще им липсвам през ваканцията. Разговарях и с родители, всички бяха разочаровани и ядосани от факта, че няма да продължа и че отново ще се сменят учители. Разказаха ми доста срамна информация за Британика, за техните лъжи относно непрекъснатата смяна на учители и се оплакаха, че често махат учители, които те одобряват, а оставят тези, които децата не харесват, но са явно изгодни за ръководството. Много от родителите са наясно с нередностите, които стават, и все повече започват да си отписват децата от техните курсове. Радвам се, че прекъсвам отношения с Британика и след прочитане на коментарите тук, виждам, че това е най- правилното решение, не ги препоръчвам нито на учители, нито на ученици. А резултатът от 12 часовия работен ден за учителите е: лошо настроение,преумора и натовареност, която първо влошава качеството на живота им, уврежда ги емоционално и физически и често пъти ги кара да си го изкарват върху децата. Да не говорим за фалшифицирането на резултати, което е редовна практика и с изкуственото завишаване на оценките, за да представят фалшива успеваемост. Който обича работата с деца, Британика не е мястото, там свестните хора не се ценят, единствено подлизурковците, които само могат да мълчат и да изпълняват заповедите на господарите си, защото те самите са се превърнали в роби. Единственото, което интересува Британика са парите на родителите, и това, от което изпитват удоволствие е експлоатацията на учителите. Британика е един раздут балон и голяма измама. Ако беше на Запад, тази компания щеше да бъде дадена под съд за нарушение на човешките права и правата на децата и щеше да бъде закрита. Пожелавам им го най- искрено.


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-4
Работна среда
-5

Днес реших да вляза и да прегледам коментарите относно Британика и да видя дали "случайно" нещо не се е променило, откакто не работя там.
От последния написан коментар става ясно, че всичко си е постарому :)

Държа да спомена, че не коментирам от името на бившата служителка, към която се е обърнала "Бившата анонимна колега".

Работех в Британика преди малко повече от две години и мога да потвърдя, че оставането извън работно време е често срещана практика и то не само в най-натоварените периоди, поради простата причина,че там всеки период е натоварен. Защо? Ами, защото през два-три месеца персоналът се сменя, защото напуска по свое собствено желание. Обучението действително преминава в една стая, където за две седмици трябва да се поеме невероятно количество информация, за която след това ще бъдете изпитани чрез тест и дори оценени, а и от Вас ще се очаква да работите така, сякаш сте работили там с години. Така че - четете внимателно, мили бъдещи колеги :))Ако попаднете в обучение с друга новодошла служителка, то може и резултатите Ви да бъдат сравнени (нека го наречем здравословна конкуренция).
Мила бивша служителко, разбирам напълно как си се чувствала по време на обучението ти, понеже най-вероятно поне 90% от хората, обучавали се за твоето място са попадали в тази ситуация. Най-вероятно си попаднала на някой от промитите мозъци, за които Британика е светая светих или просто на изтормозено от вечно мрънкане момиче, на което са възложили задачата да те обучи така, че скоро да имате максимален резултат . Поздравления за напускането ти. Сега вече можеш да си намериш истинска работа, защото тази вони и не по вина на служителите.
Обществена тайна е, че мениджмънтът на Британика няма как да бъде по-слаб. Тук нямам предвид липсата на знания, ум и опит на хората от Висшите етажи, а за факта,че отдавна са забравили,че са обикновени хора и че трябва да оптимизират работния си процес, за да имат по-добри резултати. Вместо усилия в тази насока, те предпочитат да натискат газта и да изтезават хората, които работят за тях. Обичат да обсъждат по махленски служителите си , като това ще наречем "градивна критика". Който оцелее в такава работна среда,вече не е същият и мисленето му бива променено , като вече колегите му не са екип, с който трябва да се сработи, а врагове, които просто се чудят как да се скатаят, за да не работят, а неговата основна цел е да ги гони като пъдарин и да ги изтезава за фантастични резултати, защото това е в основата на политиката на фирмата. По този начин, всеки нормален учител ( тук визирам отношенията администрация- преподаватели) в един момент ще загуби мотивация и удовлетворение от работата с деца.
Пак казвам- имат добри подходи и който е издържал известно време там придобива ценни умения, които са му полезни и занапред. Все пак , тези умения биха могли да бъдат придобити не чрез непрестранен стрес и укор. Гарантирам,че в един момент ще се почувствате като пълен глупак и леке, което не знае нищо за живота, а добрите феи от Британика с радост ще Ви покажат пътя на усъвършенстването.
Мила бивша служителко, Ще спестя детайлният си коментар си относно познанията по английски език на някои учители.
Мила бивша колега ( за чиято личност имам 99% сигурност в предположението си, но няма да те назова по име),
Приеми един съвет от мен: не се занимавай да отговаряш на хората тук, защото така само повече се излагаш. Няма как да промениш мнението на хората относно фирмата като работодател поради простата причина, че ти не си положила минимални усилия да промениш нещо, което зависи от теб самата :) Докато твоето мнение е върпос на личната ти и фирмена интерпретация, то мненията, написани от бивши служители , биха могли единствено да ти послужат като идея как да подобриш процеса на работа, така че да не обучаваш през две седмици нови хора и наистина да спомогнеш за правилното обучение на служителите и сплотяването на колективите. Естествено , ти няма да го направиш, защото обратната връзка за теб не е от никаква важност,нищо че непрестанно твърдиш обратното, а ще предпочетеш да се криеш под фалшиво самочувствие и "висок" авторитет.
Защо след толкова време оставям коментар тук? За да Ви покажа , че и преди, и сега всичко е останало непроменено. На всеки един, който се чуди дали да започне работа там, предлагам да изчете мненията тук- очевидно е, че все още са актуални. Няма да задълбавам повече относно казусите, през които съм преминала - и на Вас ще Ви се наложи да преминете през тях в реалния живот, както казва бившата колега , в случай,че започнете работа там :)
Без излишни фалшиви пожелания,
Ваша бивша колега.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Коментарът е написан в отговор на коментара от 19.12.2019.


Мила анонимна потребителко!

Благодаря ти за обратната връзка!

Практиката при започване на работа в Британика е обучение под формата на гледане на видеоклипове, след това тестуване на база изгледания видео материал. Тестовете карат обучаемия да осмисли новата за него материя като отговори на ясно формулирани въпроси. Целта е новият колега да премине през често задавани казуси на клиенти. Така, ако попадне в подобна реална ситуация да може да се справи с нея.

Когато идва колега за нова за него работа, е хубаво да е отворен за обратна връзка (стига да не приема за клюка, сплетени,критика и/или упрек обратната връзка). Така много по-бързо и лесно би се ориентирала в добрите практики на новото работно място. Така ще става все по-ефективена при обслужването на клиенти ни.

Трудно е да се повярва на това, че човек, който казва "имаме цел за изпълнение" не те приема за част от екипа (използвам цитираната от теб дума "имаме", глагол, който се ползва в първо лице множествено число или с други думи "ние").
Съжалявам, че си се почувствала игнорирана от екипа и неразбрана от ръководството. За да се приобщи някой към екип, трябва да иска да бъде приобщен (например да идва на срещата на служителите и на общия ни обяд когато го каним също).


Тази година подборът на персонал съвпадна с началото на учебната година (септември 2019). Най-вероятно за това сме оставили впечатление у теб, че искаме да оставаш извън рамките на работното време.

Пожелавам ти успехи, Мила анонимна потребителко!

С уважение,

Твой анонимен колега


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работила съм в доста от филиалите на Британика, като най-добре се чувствах във филиал “Гео Милев”, тъй като бях нов служител, а колегата Добрина е опитна и ми помагаше да навляза в естеството на работа по-бързо. Получих страхотно отношение, чувствах се много добре, а с останалите колеги-учители-също се разбирахме страхотно. За много кратък период от време Добрина успя да изгради сплотен екип, без никакво напрежение между администрация и учители. Работата беше много, но бяхме мотивирани да я вършим бързо и качествено, за да може по-често да си организираме обяд във филиала с всички колеги с цел да се опознаем и сплотим като екип


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-4
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
1

След три интервюта, казуси и тестове бях одобрена за позицията. Първите три дни ми бе възложено да гледам клипчета и да решавам тестове по тях. Инфомацията е изключително много и почваш да разбираш нещо от нея след втората седмица. Колегата, която трябваше да ми води обучението и да ми помага, ако имам някакви въпроси общо взето ме игнорира и ми каза да се оправям сама, но имаше наглостта да се опита да ме задържи извън работно време. На четвъртия ден започнах да работя с потенциални клиенти, оплаквания и т.н., беше пълна каша. Никой от колектива не искаше да ми помогне, освен колегата, чието място щях да заема, за което съм и благодарна. От ръководството ми казаха, че никой не очаква от мен да знам всичко първия месец, но колегата с която работихме в офиса постоянно ме упрекваше, че не се уча достатъчно бързо и имаме таргет за покриване, а в същото време не изпълняваше своите задължения. За времето, в което работих във фирмата нямаше обучения, а това което изискват от теб е наистина много. Практика е да оставаш извън работно време и да не почиваш. Това, което ме накара да напусна е отвратителното отношение на колегата, която трябваше да ме обучава и да работим в екип. Заплиташе интриги, клеветеше и правеше обстановката в офиса непоносима. По този начин прогони и колегата преди мен. Почти всички във филиала бяха нови, а тези които не бяха - прехвърлени от други филиали. Има сериозно текучество. Споделеното от мен се отнася за филиал "Гео Милев".


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове от 3 години не работя никъде тъй като си докарвам по 1BTC на всеки шест месеца от този сайт https://freebitco.in/?r=15568018


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работя в Британика от 3 месеца. Първият ми месец беше много трудно – много клиенти, много звънене, обучението ми беше „на крак“, горе-долу почти от самото начало трябваше да се оправям сама. И аз гледах клипчета, беше ми малко много информацията. Още на интервюто ми казаха, че ще ме пуснат в дълбокото и ще очакват от мен да действам самостоятелно почти от самото начало. Така и стана. Обучаваше ме колега, която беше малко по-директна, но и аз съм такава и не ми пречи.
Като мина първия месец, започнах да влизам в час и даже да се чувствам добре. В момента си харесвам много колегите, смятам, че добре работим заедно. Някои от преподавателите не са много мой тип хора, но има и такива, които наистина харесвам. Много се работи, много е динамично и много рядко през деня имам време за каквото и да било друго (даже понякога ям за кратко в кухнята). С мен лично никой не е бил груб, даже напротив – всички изключително много ми помагат.
Със сигурност се изисква много и се изисква да даваш много от себе си. За всяко нещо те питат „Какъв ти е резултата?“
Преди да започна се колебаех, но реших да пробвам и сега не съжалявам. Страшно много неща не знам още и понякога ми идва много в повече – особено като ми се обадят и ми кажат „Защо не си направила това и това?“ Но ми харесва това, че имам много да уча, не е работа, която ти става скучна за месец, държи си те в напрежение.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля за мнение конкретно за Британика - Варна? Какъв е микроклимата, отношения, ангажираност, заплащане.... Благодаря предварително!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?