Кодикс България ЕАД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ж.к. Младост 4, ул. Бизнес парк София 1, бл. 2, вх. 1, ет. 7, ап. 701&markers=София,ж.к. Младост 4, ул. Бизнес парк София 1, бл. 2, вх. 1, ет. 7, ап. 701

Кодикс България ЕАД

Тъпи пачаври пробити и лъжливи измекярки. Типични български яйчарки и меринЖейки.

шубе го/я е и не казва!

Това, което трябва да направите, за да сте успешни в тази фирма, е да имате на първо място връзки. Ако нямате, трябва да си плащате. Аз работих в един от отделите преди време и тийм лидерката направо ми каза, че трябва да дам пари на този, който оценява работата ми, за да премине договора ми в постоянен. Иначе ги прекратяват дни преди да изтече изпитателния срок по брутален начин.

Изключително некоректно отношение ! Хвърлят ти тасковете и се оправяй сам. Пишеш на ментора ти и ти отговаря след 2 дни. Процедури никакви, търсиш в гугъл и се надяваш да откриеш нещо което да ти помогне, защото времето за решение на таска тече. Молиш се да ти обърнат внимание, защото после очакват резултати. Започнахме 11 човека в различни екипи и 9 от нас ни прекратиха изпителния срок 4 дни преди да приключи. При въпрос към HR "Каква е причината, какво е основанието ?" получаваш дебилния отговор "не съм длъжна да отговарям".

На мен така и не ми допадна основния им продукт.
Мъчение е да се работи с него.
Добре, че се навиват тестери - QA да се тормозят с него.
Местоположение - Бизнес парк, което е ОК.
И добри пари - не очаквайте...

Прекалено сложен и тромав продукт. Съответно заплати около средните за бранша. Сериозно натоварване и изисквания.

Всеки отдел е различен. Моят е с приятелска атмосфера и задружност, но има пълни дървета по другите екипи. Пишат ти бавно, някои си мерят качествата.
Много е важно на кой екип и на какви колеги ще попаднеш.
Като цяло не е лоша фирма и се дава добър старт на новопостъпилите.
Минусите са, че някои процеси са недоизчистени и тромави.

НЕ ЗАПИСВАЙТЕ КУРСОВЕ НА CODE ACADEMY финансирани от Кодикс. Академията меко казано НЕ струва, по добре си отидете на интервю в Кодикс и без това през академията не е задължително да ви вземат на работа.

Фирмата има какво да предложи на млади и стари ИТ колеги. Едва ли е най-добрият избор, но не е и най-лошият.
Има немалко натоварване, често овъртайм, така че всеки да си обмисли колко и доколко си заслужава.

Здравейте! Тъй като фирмата Code Academy, с която Codix работят я няма в базата данни, реших да пиша тук! Code Academy са най-потресаващия избор за курсисти, а това, че фирма я спонсорира красноречиво говори и за тях. :)
Не знам как се провежда QA курса на Code Academy, но във никакъв случай не заспивайте да карате курс, било то платен или безплатен при МИРОСЛАВ АВРАМОВ.
Този "преподавател" е абсолютно неподготвен, 20 слайда презентация се ЧЕТЕ И СРИЧА на момента по време на лекция, опитва се да се осмисли от него докато хората чакат и така 3 часова лекция е абсолютна агония.
УВОЛНЕТЕ МИРОСЛАВ АВРАМОВ!
Да не говорим, че е страшно арогантен и по никакъв начин не помага на хората, дори ги унижава незаслужено.
В заключение Codix и Strypes моля направете проверка как се провеждат курсовете Ви и вижте как се харчат парите Ви, ако преподавателят е Мирослав Аврамов.

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес