Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Корект Стар ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Младост, Р-Н МЛАДОСТ"&markers=Варна,Район р-н Младост, Р-Н МЛАДОСТ"

Корект Стар ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Собственикът на "Корект Стар" - гр. Бургас, Пламен Симеонов, заплашва служителите си с убийство! Псува ги на майка! Има страшно арогантно, животинско и варварско отношение към хората! Това не е човек! Това е животно! От такова черно, злобно, алчно и гнусно същество бягайте надалеч! И жена му е същата! Двамката са си лика прилика! Тяхната просташка гавра няма да бъде забравена никога!!! Елементарни и долни нищожества такива!!! В Ада ще горите вие, в Ада!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Заплащане: Заплатите са субективни. Има хора, на които им се плаща добре, но има и такива чието заплащане не отговаря на натовареността им.
Уважение: Няма какво да кажа. Зависи с кого контактувате и на каква позиция сте. Крясъци, викове и нецензурни реплики не липсват. Някои го отнасят повече от други.
Привилегии: Има социално придобивки - дават пари за транспорт,храна и има допалнително здравно осигуряване. Това е което всички получават. Разбира се има и служители, които получават и други облаги.
Фирмена сигурност: Фирмата е голяма, няма да се срути за секунди - всички ще имат време за реакция. Освен това организацията е доста мудна, така че дори и да не ставаш за работата ще минат месеци преди да те махнат. Изключителна рядкост са случаите, в които бързо изхвърчат хора. Това се случва по конкретен повод, а не поради обща некомпетентнст или непригодност.
Съотношение работа/свободно време: Кой както се уреди. Има такива, които имат предимно свободно време, а други предимно работа.
Потенциал за развитие: Няма такъв. Ако те видят, че можеш ще те товарят с още работа докато спреш да можеш и се превърнеш в поредната пионка - намусена, мърмореща, оплакваща се и нищо не правеща.
Местоположение: ЗПЗ ...
Колеги:Има хора които уважавам, има и такива, които не понасям. Когато си тръгна от тук ще има и такива, които ще продължа да наричам приятели.
Работна среда: Лоша. Като цяло обстановката е напрегната. Вечно нещо трябва да се свърши със срок за вчера. Вечно нещо по веригата се е объркало и трябва да се "гасят пожари". Няма никакво планиране. Т.е. "планира се" предимно на думи и във фантазии. Всичко се случва ужасно бавно и трудно в тази фирма. Промените дори и когато са належащи се бавят, а когато се случват те са мудни. Всеки на всекиго крещи. Служебната йерархията е мит. Вечно се оспорват авторитети и решения. Властта се определя не от позицията или работата, която вършиш, а от приближеността до шефа или поне колко приближен изглеждаш в очите на околните. Значителна част от хората се стремят да имат личен контакт с него за да затвърдят впечатления и позиция. Всичко това предизвиква абсолютен хаос в организацията и се стига до там, че за елементарни решения се търси отново шефа:)) Но не е крив този, който яде баницата... :)
Както и да е във всичко това има и нещо хубаво - Корект е сурово, но добро място за старт на млади, надъхани и амбициозни хора, защото се научават доста неща - има както добри примери така и грешни такива. С каквито и гадости да се сблъскате тук, успеете ли да ги преборите ще сте усвоили всичи техники за оцеляване в социалната джунгла. :) Корект обаче не е спокойно и сигурно място за равитие на кариера. Ситуацията тук похабява. Рискувате много ако решите да останете, защото в крайна сметка ще ви се наложи да жертвате нещо от себе си. Решението си е ваше - Наслука!:)


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
-1
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Основният недостатък е ,че се изисква много повече от служителите, от това за което им се заплаща,натоварването е непосилно и в много случаи нечовешко. Всеки се натоварва с работа за няколко души докато издържи и накрая всички напускат. Такива експерименти за издръжливост се правят с всички можещи и способни служители.Много ценни кадри напуснаха тази фирма,заради физическата невъзможност да поемат толкова задължения, разтящи с всеки изминал ден и неоценяване на труда в заплащането. Тази тенденция се очертава да продължи...Работната среда е повече от депресираща-тип казарма.


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работил съм за фирмата , както и много други , които скоро разбрах , че са напуснали масово ... браво за което. Нещата , от които съм най-недоволен са свързани с работната обстановка и отношението на началството. То пък едно началство , йерархията е безкрайна ... началник, над него друг, още един и още ... и всеки от тях с различно мнение как трябва да се свърши една работа , всеки от тях гледащ да не се изцапа или да наруши рамките на работния си ден. Е , имаше и един индивид на видима възраст 70 години , деденце някво , дето го играеше голям началник с прозиращи соц. симпатии.

Абе , накратко - радвам се , че се разделих с тая фирма ...


31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте! Това е фирма с възможност за развитие! Тук някой могат да правят това което би трябвало, а други просто не искат или не могат! Тук работата е много, но понякога и хората са в повече! Тук работодателя в лицето на управителя е човека, който работи на равно с всички, а също и лицето което "поставя маймунките и на двете си рамене" Има какво да се иска, но фирмата се рзвива към по-добро с дни......

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?