Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ресторант К2 /img/frontend/nomap.png"

ресторант К2

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички :). Аз лично не съм съгласен донякъде с негативите за ресторант К2. Аз работех там в периода 2003 - 2004 и мога да кажа, че всички се отнасяха с мен много добре и шефа Кико и управителя Владо ( и до ден днешен сме приятели и се виждаме) аз също напуснах без предизвестие, понеже ми се налагаше спешно да пътувам и казвам с чиста съвест че се отнесаха много коректно с мен - първо платиха ми абсолютно всички пари, дори и последната заплата която се плаща по принцип един месец след като си напуснал... абе всичко до стотинка ми платиха, дори Кико не беше в ресторанта същия ден и дойде специално да ми даде парите което ме учуди леко :))) просто извода е държиш ли се коректно и с тебе се държат коректно винаги съм си изпълнявал задълженията съвестном и мене са ме викали много пъти когато почивам, но... ако се поставя на тяхно място прави са да... аз работя ЗА ТЯХ правя каквото ми кажат, ако не ми отарва тарсиш си другаде работа, в момента стигнах до такова положение, че имам хора които работят за мене и когато се бил и на единия бряг и на другия може би тогава ти стават ясни някои неща. Да били са груби и Кико и Владо и Аги с хората от персонала които или са ги лъгали и са се държали вулгарно (имало е такива) имаше доста които ги крадяха супер нагло... та общо взето моите спомени от К2 са добри :)


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-5

Казвам се Даниела Скачкова.
 От 15.11.2009г до 20.12.2009г работих в ресторант К2,намиращ се на ул. Цариброд 6.
Не ми беше дадено копие от договора до напускане на работа,дори не ми беше дадено да го прочета....но все пак съм се подписала,тъй както гледат кога имаме в повече работа за да те прелъжат набързо да подпишеш "нещо си".
Работното ми време беше плаващо,превиквали са ме в 7 до 4 сутринта,в ного редки случаи карах 1-ва смяна,защото си има човек за нея,но това не ми беше споменато!
Когато постъпвах на работа и попитах за задълженията,които ще изпълнявам не ми се каза,че цялата зала се мете,мият се столове и маси,гранитогрес и паркет,нито за това че няма барман и че ще изпалняваме и тази длъжност! Имаме маркировач,който си тръгва в 6 и от там натаък играем ролята на сервитьор,барман,чистач,маркировач и т.н
Подмятането на неприятни закачки от страна на управителите,шефа,маркировача.....Заяждат се за всичко,дори когато няма работа гледат да ти създадът,все пак е малко да седиш по 8-10 ч прав!
На 19.12.2009г беше денят в който заявих,че напускам,поради 2 причини: сменям местожителството и заради това,че постоянно ми викат. В същия ден маркировачката ОТНОВО маркира маса на друга сервитьорка и аз я попитах ЗАЩО,все пак аз съм я взела. Тя ми се сопна,а след това и управителите напропуснаха тази възможност. Единият от които (Владо),започна да ми вика и дори искаше да ми сложи глоба 5 лв,заради това,че съм го прекъснала ( но аз трабваше да върна пари на клиент и съответно той ги даваше)
Уговорката ни беше да работя до 3-4 януари и да ме пуснат,нямало смисъл от 1 месец предизвестие,важното е за Нова Година аз да работя...но аз трябваше да се изнеса от квартирата си на 28,както и да е направих компромис и приех,НО след виковете на 19.12. аз се отказах и заявих,че на 04.01.2010г ще отида да си взема трудовата книжка,здравната книжка,ДОГОВОРА (който така и не видях...до днес) и съответно полагаемата ми се заплата.
Останах до края на работния ден,разбрах се с управителя и така докато днес отидох да взема заплатата си от 150 лв.
Категорично беше отказано,да ми се дадът останалите пари,защото съм напуснала без 1 месец предизвестие.
Когато имах възможност да отида в НАП,не го направих,защото очаквах че ще ми се палти,но ето че подписът ми е на договора със основна заплата 160 лв....и все пак аз взех 150лв!
Бих желала на място да бъдат извършени проверки за спазване на условията на труд - ЗБУТ и продължителност на работния ден, да бъде проверено допустимо ли е да се повишава тон по начина, по който го правят спрямо персонала си; да се провери от комисията за защита на потребителите дали са защитени правата на клиентите - имам в предвид - че в менютата има снимки на ястия с гарнитура,а те са без. Това си е измама и после на нас се мрънка,защо клиентите стават и си отиват или неискат да плащат!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз пък искам да изкажа малко по-различн мнение от вашето мили колежки. Донякъде сте прави. Аз също работех в този ресторант през 2002г., и до ден днешен все още го споменавам с добрата система на работа. Всеки си знаеше задълженията, изпълнението на поръчките беше точно, имаше възможност колегите да си помагаме. Струва ми се ако си вършиш добре работата и си разбираш от нея ще се чувстваш добре, а работодателите ще са доволни. Забележки се правят, когато не изпълняваш задълженията си. Вие ако сте ако сте на ръководен пост също ще го правите. Аз също имах глоба, но ми я опростиха. Получавах добри бакшиши. Плащаха ми обещаното редовно. Още нещо - обувките (служебните) ми стягаха, правеха ми пришки, но ми разрешиха да си нося моите, които бяха подобни. Просто попитах човешки и ми разрешиха. Напуснах, защото трябваше да започна работа по специалността, която завърших в ПУ. Тогава бях на 24 и имах стаж като сервитьорка по морето. Нищо в ресторанта не ми беше чуждо, обичах си работата и дори се възхищавах на организацията. Е имаше и някои неща в характера на работодателите, които не съм приемала за нормални, но пък това не е задължително. Техни си разбирания. Пожелавам на всички да са живи и здрави, на доволни и недоволни. Всичко е въпрос на гледна точка, етика и морал.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Подписвам се с две ръце под горното мнение!!! Работех там 2001 г. и по-точно описание на обстановката и атмосферата не мога да дам. След напускането ми (с предизвестие) прекарах над 5 часа, чакайки да си получа заплатата, която така и не видях:)) Мишкари на дребно, още ме побиват тръпки при мисълта за прекарания там период. Като допълнение мога само да кажа, че Кико и Милен (който разбирам вече не е в картинката) отделяха от "ценното" си време за намеци, подмятания и ухажвания на дадени момичета от персонала. Тормозът е пълен- така че- бъдете внимателни. Иначе по мое време колективът беше страхотен и кадърен, но с отношението си ни отблъснаха един по един (вероятно съм работила в един от периодите на напускане, за които говори момичето по-горе). По мое време- работехме без трудови договори и касови бележки за сметките не се издаваха:)


-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
-2
Работна среда
0

Работила съм там отдавна, преди около 4 години, но с времето се запознах с хора които се оказа че са се изредили там - и не чух нищо по-различно от това което знам. Като цяло е ужасно място. Ще кажа само че откакто напуснах не съм минавала покрай заведението - напомня ми много кофти неща. Кирил (Кико) и Агнесия - брат и сестра са неговите собственици. Имаше и още един - Милен, но той май вече не е собственик. Заплащане: Ниско. Сервитьорките са на твърда заплата и някаква сума на час. Бакшишите си остават за тях, не ги делят с кухнята и бара, което е и една от основните причини за неприязън между тези три звена. Уважение: Няма такова. Могат да те накарат да свършиш и най-гадната работа защото им е неприятно че в момента има много свободни маси и нямаш какво да правиш. Глоби за много неща - че си си забравила таблата в офиса, че не ти е наред нещо униформата и т.н. Привилегии: маркировачките получаваха пари за такси. Първоначално имаше възможност да се яде в заведението на половин цена, после докато си на работа само, после до 2 лева, накрая май го махнаха изобщо. Но цените са толкова високи, че и на половин цена, ако ядеш всеки ден там накрая ще трябва да даваш пари, а не да вземеш заплата. Фирмена сигурност: ако си опериран от нерви, достойнство и амбиции можеш да изкараш до живот.
Работа/Св. време: много често се случва да привикват сервитьорките в свободните им дни. Потенциал за развитие: няма. Местоположение: на центъра е. Колеги: Имаше и готини хора и тъпанари по мое време. Навсякъде май е така. Работна среда: Ужасна.
Като цяло: Взимат само млад персонал без опит. Използват ги, плащат им много малко, просто ти се изсмукват всички жизнени сокове. Целият персонал е напускал наведнъж - аз знам за 2 пъти, може и да са повече.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?