ДИТ Хотели ООД х-л Еврика /img/frontend/nomap.png"

ДИТ Хотели ООД х-л Еврика

На моя приятелка са й се обадили за работа. Предложили са й 600 лв заплата. Квартирите знаете ли какви са? И на мен ми казааха,че имало много цигани..

Работих в ресторанта. Аз съм много разочарован от организация на работа,отношение към служителите и некадърността на управляващия персонал. В частност г-н "миро" нахъсан за власт,арогантен и подмолен тип...това беше F&B manager на Еврика. Аз от този по-голям идиот и мръсник не съм срещал в живота си. Докато такива боклуци работят на такива високи позиции....туризмът в България ще е в това незавидно положение.

Това е най-лошият избор за работа в Слънчев Бряг.Управлението е алчно за манги и правят всичко възможно да ги откраднат.Не ви пожелавам да се запознашате с Миро (F&B) или пък с Китан така наречен Кулинарен техник.Като цяло работят 90% от етноса и 10 % БГ!

Работих в Еврика 1 седмица , докато разбрах за какво става въпрос.За съжаление нищо не беше така както беше обещано.Когато ми се обадиха във връзка с изпратеното от мен Cv,обещаната заплата за сервитьор на блок маса беше 470лв , когато доѝдох сумата вече беше 460лв , в последствие "старите" работници получиха по 400,415 лв , само определени хора получиха обещаното.Заплатата , каквато и да е тя се изплаща в края на месеца , за предходния , т.е. едва в края на сезона можеш да разбереш колко си измамен.Ресторанта има повече шефове , отколкото работници , начело с Ивайло.Ежедневните оперативки са времето , в което той се чувства толкова велик , колкото му се иска.Кара се на всички , след това започва с великите обещания.Колегите са 90% турци ,9 цигани и 1% българи.Явно циганите бяха на почит , защото искаха да ме преместят от Свети Влас в мизерията в Кошарица , до където не знам как се прибира след втора смяна пеша..За хигиена в ресторанта и дума не може да става.Има още много неща , които могат да кажа за Еврика , но смятам , че всеки здраво мислещ и уважаващ себе си човек не би започнал работа там , след написания от мен напълно реален коментар.

Здравейте, мисля да започвам работа там на длъжност Барман, искам да попитам ако някой е работил или ще работи сезон 2012г. да ми пише или някой да напише условия, какви пари горе-долу се изкарват, има ли най-вече бакшиши... иначе емайл: [email protected]

Работата в хотел Еврика кк Слънчев Бряг е много лош избор за работа на морето през летния сезон.
Става въпрос за непрекъснато пълен хотел "all inclusive" обърнете внимание на думите "пълен" и "all inclusive" в който ходят предимно социално подпомагани пенсионери и хора с увреждания от германия/англия. Преобладаващата част от служителите, както и "главния майстор" този лицемер и подляр и посмешище Китан Чандъров са с турски произход, като въпросният Чандъров се явява чичо на собственика на хотела, и се изживява като голям душманин. Останалата част от персонала са хора от Добрич и околните села. Основния проблем е в кухнята - перз цялото време шепа хора разбирайте 5-8 човека се налага да тичат като луди за да смогват да изхранят ~1800те постоянни гости на хотела
Ако под понятието добри бакшиши се разбира 15-20 лева разделени на 6 човека то там бакшишите са добри. Фирмата практикува така нареченото осигуряване на по ниска заплата (нещо което трябва да се избягва всячески).
И така освен ако не сте с турски произход или от Добрич не Ви съветвам да работите на това място. Това е меко казано малка част от проблемите които срещнах там. Сами преценете дали ще работите с тази фирма. От друга страна повечето от служителите са големи "души" включая и тези с турски произход, както и главния ФМБ мениджър. Наистина се предоставят квартири, но освен да спите в тях няма да имате възмойност друго да правите имам предвид , че ангажираността е твърде голяма и Ви исзмукват силиците като пиявици 6 дни в седмицата.
Запомнете това е Българска фирма с турски собственици и "франчайз" на веригаta "RIU" Можете да очаквате всичко.

Успех

аэ съм много доволна от хотел Еврика от главния майстор също
имаше много бакшиши преди 4години сега незнам как е положението
доволна съм много .Таня от Айтос

ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ Г-Н КИТАН ЧАНДЪРОВ Е НАЙ-ЛИЦЕМЕРНИЯ ЧОВЕК НА ТОЗИ СВЯТ.
АКО РАБОТИТЕ С НЕГО ЗНАЧИ ИМАТЕ ДА ИЗКУПЪВАТЕ ГРЕХОВЕ.

Само искам да кажа, че работих в хотела 3 години.Имах отлични отношения със старите мениджъри. С новото ръководство всичко се промени и много хора напуснаха. Сега чувам, че и те са заминали. Заплатите са ниски, но има добри бакшиши. От шефовете добра дума нема да чуеш. За привилегии може да се каже, че има служебен автобус и безплатни квартири сравнително добри. Има много кофти сплит-шифтове. Никакво развитие, а само родата. Колегите са много разбрани ако си в БГ смяната, иначе само на ТУРСКИ.

Лошо отношение към персонала, ниски заплати