Мираж Консулт недвижими имоти /img/frontend/nomap.png"

Мираж Консулт недвижими имоти

1 точка от 2 мнения

Работих за Мираж консулт около 5 месеца. Договор ми обещаваха всеки ден, но днес счетоводителката била болна, утре били заети, после пък нещо друго. От обещаната заплата 400лв. взимах 300лв. При напускането ми, ми дължаха две заплати, за които направиха всичко възможно да си ги спестят, за щастие намерих начин да си ги взема. Отношението към служителите е под всякаква критика. Отнасят се като с вещи, крещят, обиждат, вдигат скандали, като много рядко знаеш защо. Всеки служител бива унизяван и обиждан при напускането си. Изливат се страшни бълвочи по негов адрес, за личните му и професионални качества. А текучеството-разбираемо, е огромно.

Ами да започнем със заплащтането Първия месец работищ без пари защото,,бил обучителен '' договор-остава си само на обешание ,уважение от страна на шефката -нула с едно куче на улицата се даржат по-добре ,работно време -добре че денонощието е само 24 часа ,колегите поне тези с които работих бяха разбрани ама докато бях там се смениха 3 човека за период от 3 седмици( персонала се състои от 1 главен брокер и още двама подчинени :))))