ИвесБГ2020 /img/frontend/nomap.png"

клиент

Не съм работил там, но се излъгах да си поръчам от техния сайт. Описанието на продуктите изобщо не отговаря на това, което получавате. Ако искате да направите рекламация, може и да имате някакъв късмет, но аз не можах да върна стоката, защото докато ми отговорят на имейла, срокът беше минал. Не се лъжете, същите неща можете да си купите от Али Експрес, и то тройно по-евтино, че понякога даже доставката ще ви е без пари. Аман от такива бизнесмени.

НЕ започвайте в тази "фирма". Дори не си правете труда да кандидатствате. Обявата им се върти веднъж или два пъти годишно. По време на пародията, наречена интервю, ще ви кажат, че работата е дългосрочна. Това не е вярно. Трябват им хора само временно, докато има малко повече поръчки за прозвъняване и после ще се отърват от вас без да им мигне окото. Назначиха трима човека с уговорката за постоянна работа и след два месеца и на тримата ни казаха, че вече нямат нужда от хора. На работата няма какво да и объркаш; както казаха те самите, "при нас няма непоправими грешки", така че съм далеч от мисълта, че не сме се справяли. Единственото положително беше дистанционната работа. Заплата беше мижава - 723 лева чисто и отделно купони за храна.

Стоката, която продават, се поръчва явно от Китай, като дори не си правят труда поне да подбират качествени неща. Продават дори козметика, като лъжат, че произходът е европейски. Като ще правите бизнес, поне го правете с качествени стоки, другото е чиста измама и подигравка с потребителите. Надявам се най-после някой да ги осъди наистина.

Не започвайте работа в тази фирма, само ще си загубите времето. Ще ви освободят след два месеца, нищо че на интервюто разтягат локуми как им трябват сериозни хора за постоянна работа. Заплатата е мижава - цели 723 нето и отделно 200 лв. купони за храна. С тях докарвате заветните 923 чисто. А шефовете са мошеници.