Подробна оценка от gotin
Ne sym osobeno dovolna ot firmata.Tezi hora gledat kak da te upotrebqt...nqma nikakvo uvajenie kum slujitelite...kolegite sa gore-dolu dobri,no samo gledat kak da napravqt ikonimiq ot vsi4ko...v nai-golemite studove sme zyznali kato ku4eta,...
Подробна оценка от Кристина
Според мен фирма ФСО ООД е един меко казано качествен работодател.Работя в тази фирма от 6 години.Сега сум управител на обект.Заплащането не е ниско,а съобразено с личните качества на всеки.Работата за ФСО ООД ти дава привилегии не само във фирмата,а и на доста други места(презентации,партита,коктейли,дегустации).Екипите са максимално подбрани,което определя спокойната и сигурна работна среда.
Подробна оценка от nenka
zapla6taneto gore dolu e dobro.uvajenie se izvouva trudno,no ne e nevazmojno.za rabotnoto vreme ne se oplakvam.2 rabota,2 po4ivka.upravitelite sa super gotini.6efovete ne gi poznavam li4no.horata sa ok.na vas ne6to vi ima
Подробна оценка от
Фирмата е супер. Работя там от 5 години и съм много доволна от отношението. Аз съм студент и никога не е имало проблеми за отпуски или смяна с колеги. Заплащането също е на ниво. Заплатите се получават редовно, дори по някога ми се е случвало да вземам пари предварително и не ми е било отказано. Управителите са готини хора, готови винаги да те разберат.
Подробна оценка от бивша сервитьорка
Ужасна фирма относно работата към нощните заведения, никакви болнични, ако искаш умирай, но това трябва да стане на работното място, бивша сервитьорка съм, и съм работила с пукнат крак, само защото няма кой да ме замести и защото според управителя не съм изглеждала достатъчно зле. Шефовете са печени, но докато не сменят управителите, няма да я бъде.
Подробна оценка от Светлото
Работя от повече от 13 години в тази фирма.В това време съм видял доста от развитието й. Имало е много трудни моменти за фирмата, но никога не сме оставали без заплати. Има много добра материална база. Дългогодишните работници се ползват с уважение. Тези,за които прочетох, че са изгонени без предупреждение, мисля, че Кодекса позволява такова нещо, защото в началото всички сме на изпитателен срок. Собствениците са много свестни хора. Е, бизнесмени са и изискват доста от нас. Нормално е.
Подробна оценка от viara
gj,4erveniakova e mnogo dobra jena tova 4e lo6i xora rabotiat za neq e ve4e drugo ne6to.M. e lo6 4ovek i mnogo gi krade no te nemogat da go razberat.ako maxnat tozi 4ovek ;4evermeto; moje i da se opravi
Подробна оценка от независимост
Фирмата е с добра материална баэа,но вьпрос эа раэвитие и авторитет не може и да става,служителите работят на договори които се прекратяват едностранно(от фирмата)и хората остават на улицата беэ предупреждение което е посочено в кодекса на труда.Сигурност эа служителите няма,те са употребявани и эахвьрляни противно както на эаконовите така и на човешките права!Подобни фирми нямат място на паэара в Бьлгария ,на прга на членството й в европейския съюэ!Эа привилегии и уважение и дума не може да става!Горепосоченото мнение изразявам като бивш служител на вьпросната фирма,и апелирам и други служители жертва на подобно отношение да ме подкрепят за да може хората да се чувстват сигурни на работния пазар,а не бели роби!