Генимекс инвест АД /img/frontend/nomap.png"

Генимекс инвест АД

Тотален безконтрол от страна на "управител", "собственик", "сестра на собственика", "любовница на собственика" и всички останали по роднинската линия на Георги Георгиев и Дора Георгиева... Никаква организация на работа, системен тормоз, заплахи, крясъци...всичко това е само част от пълния блясък на Генимекс Инвест/Инвестмън и Интерхотел Велико Търново! Не се подвеждайте и не започвайте работа при този т.нар. работодател!!!

Пълна пародия! Всичките им фирми, начело с Интерхотел Велико Търново ЕООД, Генимекс инвест и другите им фантомни фирми са пълна измислица. Мили хора, кандидатстващи за работа при тези смешници, не го правете! Първоначално обещанията са големи, но реалността съвсем различна. Въпросният "собственик" Георги Георгиев и сестра му Дора Георгиева са изключително некомпетентни, глупави и елементарни хора. Що се отнася до заплащането, никаква коректност- не се плаща, заплатите се редуцират по преценка на Гошо. Осигуровки не се плащат! Повечето им сметки подтоянно се запорират, предвид факта, че дължат много пари и на доставчиците си! За първи път в живота си се натъквам на такава пародия! Не желая повече да коментирам, такива хора не заслужават дори и това време, което им отделих, пишейки тези редове, но си заслужава, за да предпазя всички, които биха кандидатсвали при тях!

Докато работех там не ми трябваше много време за да разбера че там няма бъдеще. Още първата седмица аз и колегата с който бяхме почнали по едно и също време почнахме да си търсим друга работа. Заплатата я получавахме на кантар. Всеки път се съмнявахме че ще има такава, защото който работеше като шофьор за него държеше портфейла му за да се разплаща. Колите бяха неподдържани технически иначе искаше всеки ден да се мият. Гориво се сипваше ден за ден, никога не съм я пълнил до горе. Обича да командва и ако не изпълняваш си заминаваш така стана с мен една сутрин ми се обади личната му асистентка (Юлия) и каза да си идвам към София (понеже бях във ВТ) дойде някой друг да иска документите, ключовете и портфейла му. А него го засякох на рецепцията докато си тръгвах, беше навел глава и не посмя да ме погледне. Ей така без основателна причина. Имах да взимам пари, обеща да ги даде първия път каза днес до 5 часа ги имаш или най-късно утре. Не се обади разбира се ясно не му се даваха, а и го разбирам човека нямаше пари. трябваше да ходя още няколко пъти, и да го гледам лошо за да ми ги даде. Поне се ориентира добре в обстановката. Прякора му е Жоро гъза, кой иска да работи за човек с такъв прякор?!?!

Служител съм от около година във фирмата. Работата е изключително динамична. Г-н Георгиев - управителят, е човек, който държи на дисциплината и отговорното отношение към поставените задачи. При изпълнение на служебните задължения с нужната отговорност и прецизност, получаваш и съответното професионално отношение. Нямам впечатления за разминаване между думи и дела. Държи се на поетите договорки. Месечните си възнаграждения досега съм получавал навреме и без разлики с договореното. Отношенията в колектива са нормални за работен процес с много динамика.

Доволен съм от фирмата. Заплащането е добро и се получава навреме. Работната среда не е натоварена.

Работната атмосфера е добра.има възможност за развитие във фирмата.Заплатите се дават редовно.

Здравейте, бивш служител съм на фирмата, асистент ма изп. директор.
Това което мога да кажа за фирмата е, че това е една семейна фирма на Георги и Дора. Зле управлявана, без никакъв умисъл и компетенция, бавене на заплати и постоянни викове и крясъци от Георги.
Може много лесно да видите какво огромно текучество има в тази фирма и да си направите сметка, колко сериозни са коментарите от рода - фирмата е супер?!
г-н Гепргиев на всякъде тръби как половината бизнес работи за него, дал пари на този и на онзи,а всъщност фирмата едвам крета и бави всеки месец заплати.
Съвет към всички който се колебаят - не започвайте работа там, положението никак не е розово, а даже трагично. Всеки който се интересува, може да вземе имейла ми от сайта, където мога в лично писмо да му разкажа доста подробности около "прекрасната"фирма.

Не само шофьори,там и счетоводители не се заседяват повече от седмица,1-2 балъчки се полъгаха да поостанат  и....бедна ви е фантазията  каква е гаврата.

В последните месеци,на 2-3 пъти се появява обява за личен шофьор!Така,че някой ще ми каже ли,защо е това текучество,ако във фирмата всичко е супер???Говоря за позиция,която е близо до ръководителя на фирмата,а хората напускат?!?Или не може да си подбирате шофьори,или нещо куца!!!Аз от дълги години работя това и мога да кажа,че напускат ли често секретарките и личните шофьори в една фирма-не е на добре!!

Тези мнения може да си ги напише само Гошо газЪ, пълни глупости, няма по некоректна фирма от вече наречената Генимекс корп във всяко едно отношение. Пък за заплати няма какво да говори, на 4 - 5 месеца се дава някъква смешна сума. Тази фирма е кошмар.