Подробна оценка от Мишел
Колектив ли?! Божеее! Там живеят съмо роби. И не се оплакват дори. Сериозно хора, ще ви дойде ли акъла някога?! Как може да си го причинявате?!
Подробна оценка от Белисима
Заплащането във фирмата е добро, стига да не закъсняваше толкова често в рамките на последната една година. Факт е ,че се остава след работно време, колкото е необходимо и също така е факт,че такова нещо като платен годишен отпуск няма на практика!
Колективът е задружен сравнително, но мениджърът - собственик не е лошо да се напъне наистина да бъде мениджър, а не да програмира борда все едно управлява менаджерия, най-малкото е обидно.
Факт е ,че се работи на официални празници, оставате до късно на работа дори и на собствения си рожден ден, въоще не говорим за този на детето ви, където въобще може и да не присъствате, защото карате 11 или 12 час на работа! Никъде не се оценява в пишман борда часовете, в които няколко души помагат на нов човек да навлезе в работата.А уважение???
Най-шокиращото в поведението на мениджмънта е изречението:"Това са оправдания", отправяно към служителите, без никакъв опит да се вслуша в тяхната гледна точка.
Подробна оценка от Цеци
Уникално е! Ако трябва да дам някакво сравнение, то мога да кажа, че Opticentre си е като университет. Практически знания и умения, които за разлика от университета ти ги дават безплатно в уютна и приветлива обстановка.
Екипът е страхотен! Това разбрах по-късно - колко е важно да работиш (ако искаш да работиш) в такава среда. Определено хората, които работят там нямат нужда да им бъде дундуркано егото непрекъснато от някой. Който иска да бачка просто му се дава тази възможност. Има повишаване на дицибелите, но как иначе могат да се усъвършенстват взаимоотношенията на хората, ако всеки няма възможността да каже какво мисли.
Страхотен шеф, обективен - не на 100% според мен, но определено адекватен и умен.
Заплащането е конкурентно за града - рано или късно разбираш, че всичко става с бачкане и самодисциплина. Малко са местата за работа, където дават възможност на студенти да работят с променливо работно време.
Уважение е супер измислена дума според мен, но ако става въпрос за коректност, да определено има корекност. Работи се в много добре организирана структура, в която ясно разбираш задълженията си и къде се намираш във всеки един момент.
Само един българин може да пита за привилегии - колкото по-рано всеки разбере, че единственото, което привилегиите правят с теб е да ти галят егото, толкова по-добре. Тук става въпрос за друг тип работа! Мисли различно...
Подробна оценка от Gergana
Бих искала да се изкажа по темата,тъй като прочетох абсурдни и неверни неща.Аз съм бивш служител на "Оптицентър".Не защото съм била изгоненa или уволненa.Напуснах фирмата поради лични причини,и то с опцията да се върна отново на работа,когато имам възможност.Защото всеки,имащ желанието и амбицията да работи,е добре дошъл там.Но лошото в БГ е,че ни мързи да "бачкаме".Добра работа за нас значи - малко работа,много пари.
Подробна оценка от Georgi
Четейки различните мнения до сега съм леко изумен от негативизма. Аз като студент на които се налага да работи бях много доволен от опцията за втора смяна. Така хем имах време за лекци, хем и да ходя на работа.
Подробна оценка от Васил
Здравейте,
искам да изкажа и моите впечатления за фирмата:
1. Заплата над средното за Пловдив
2. Работа в екип в истинското значение на думата (винаги има кой да ти помогне, къде със съвет, къде с труд)
3. Приятен офис (за разлика от много фирми в Пловдив)
4. Работа на смени подходяща за студенти.
Подробна оценка от Гергана
Искам да кажа, че благодарение на тази фирма аз развих уменията си с индезайн. Не може и дума да става за некомпетентност при служителите, а колектива е невероятно сплотен. Фирмата работи на две смени и още при интервюто те питат коя е по-удобната за теб.
Подробна оценка от Петър
Изказването не HZ говори само едно, не е запознат с услувията в фирмата. В тази фирма не се остава след работно време, работи се на две смени и квалификацията на всеки един се проверява преди да буде назначен. Може би е поредният провалил се дизайнер с мисълта, че всичко разбира.
Подробна оценка от ivan
Работих ниаколко месеца в фирмата и мога да каја само едно по добур колектив трудно моје да се намери в града, хората са готови винаги да ти помогнат, когато имаш проблеми с даден проект. Пониакога се изисква да останеш след работно време да си доваршиш фаила, но това е като циало докато се ориентираш и започнеш да работиш на високо ниво. Оплакваниата идват от хора които са свикнали да имитират деиност, а това е едно от нештата което не се толерира.
Подробна оценка от sasho
Коментарите са доста пресилени, работниа ден от 8 часа моје да е доста натоварвашт но и заплаштането и условиата са едни от наи добрите в Пловдив. Които си турси миасто кадето да се скатава и взима заплата по добре да не се захвашта, но останалите готови да се развиват ниама да имат проблеми.