В тази фирма освен празни обещания и много ниска заплата друго не видях, но човек трупа опит когато се сблъсква с началник като въпросният г-н Лазев (един от най-лошите и лъжливи хора които съм срещала) Най-хубавото което ми се случи там е, че ме съкратиха и сега работя в нормална фирма с честен директор, който обръща внимание на всеки проблем при служителите!!!
Не си струва да почвате нищо не става от настоящия Мениджър производство
преди години се работеше много по добре с предния мениджър производство но това беше преди
Най-големия олигофрен Димитър Лазев не започвайте работа само ще си късате нервите.
Не е лоша фирмата, някога работех там после смених работата но условията си бяха пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ. Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 65г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо още преди 7 години реших да направя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като откакто е създаден е нараснал за последните 10г със 1000х . Идеята ми беше да гледам на него като инвестиция в дългосрочен хоризонт и някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50г. за да се пенсионирам, тъй – като дори и в най-розовите си мечти не съм подозирал че Bitcoin ще струва толкова 7 години по-късно.
Bitcoin е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечния си доход можете да заделяте. Ето линк как може да си купите от най-голямата борса за крипто валути в света:
Не е за работа в тази фабрика РЪКОВОДСТВО НУЛЕВО.
Съжалявате, че изобщо сте отворили обявата и сте кандидатствали за работа в тази фирма Мениджмънт не става най вече Димитър Лазев.
Не се хващайте на работа в тази фирма. Освен глоби, подигравка с труда нищо друго няма да получите. Изисквания много големи а насреща нищо няма. Не си губете времето и не си късайте нервите за началници които не мислят за вас.
Хубава фабрика е била,но вече не става за работа.Никакво уважение към работниците,ниско заплащане.Изполват хората все едно са им роби.А за администрацията оставам без коментар...мислят си,че са от друг свят.
Здравейте, ако имате поне малко себеуважениене - никога не започвате работа в тази фирма. Мениджър производство не става за позицията.
Не е за работа
НЕ препоръчвам да почвате работа ползват ви за всичко
потресаващо ръководство