IRM / ИРМ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

IRM / ИРМ ЕООД

1 точка от 5 мнения

Безмислено е да се занимавате с тази фирма. Ако ви трябват спешно някакви пари и сте готови да ви разиграват като пешка, може да се пробвате. Управителят не е човек с когото може да се разберете на нормален език и има крайно нереална представа за много неща свързани с работата и пазара.

шубе го/я е и не казва!

Направо започвам с това, че няма смисъл да се занимавате с тази фирма! Шефът на фирмата не е българин и някой може да си помисли, че това е голям плюс, но ви уверявам, че в конкретния случай не е така! Първо ще говори и ще Ви обещава едни розови неща, а не след дълго ще разберете, че всичко е голяма лъжа. Скоро след като започнете, ще завалят обвинения, че заради Вас фирмата работи на загуба и той я издържа с личните си средства, на което съм склонен да вярвам, защото фирмата наистина няма почти никакви продажби. Мнениети му се мени постоянно. На единия ден казва едно нещо, на другия ден точно обратното, без дори да си спомня какво е казал вчера.
Като цяло се наблюдава една силна омраза от екипа към шефа. Говоренето на обиди зад гърба му се случва ежеминутно, за което главен виновник е самия шеф, в резултат на абсурдните му действия. Смяната на персонал е постоянна с изключение на 2-3 човека, които са се задържали за по-дълъг период от време, но това не означава, че те уважават и харесват шефа си, дори напротив. Караниците не са рядкост в работната среда (дори и сълзи се срещат при някои от караниците). Шефът изисква постигане на цели, които са крайно нереални. Разбираемо е всеки да иска да се постигат високи цели, но малко или много трябва да се гледа реално на нещата. Надценките на продуктите са огромни! Програмата Insider e крайно "бъгава"!!! Строителния софтуер е на добро ниво, но не е нещо повече от конкурентните.
Съветвам Ви да не се занимавате с тази фирма. Има далеч, по-добри и сигурни фирми с българско или чуждестранно ръководство. Тази със сигурност не става.

шубе го/я е и не казва!

Съгласен с мненията преди мен. Новите хора рядко остават, а старите са там заради доброто "пеене" пред шефа. Разделяй и владей с пълна сила важи. На интервюто ще Ви кажат едно, а след това ще се окаже коренно различно. Обичате ли интригите - за там сте.

Напълно съм съгласна с предходното мнение.
Чесно казано не вярвах на написаното, отидох видях и си тръгнах:):)

На втория ден вече бях "разход" за фирмата, защото нямах по 5 срещи на ден. Продукта "Insider" е супер бъгав и не става за нищо да не коментираме цената които те искат.
През моя престой в ИРМ напуснаха поне 4 човека от общо 12. Така че, помислете си добре преди да почвате там.

Хора не ходете там! Това е малка немска фирма, която е дистрибутор на Немечек за България. Шефа не разбира от нищо и иска светкавични резултати от новите си служители, които не обучава по никакъв начин, а е на принципа: оправяй се сам и когато види, че ти е трудно и ти трябва време те разкарва, като ти казва, че не можеш да се справиш. Няма такъв идиот, как може за няколко дни да разбереш какво може един човек, нали затова най-краткия изпитателен срок е поне месец, за да може човек да се ориентира и да свикне с работата, а не от първия ден да знае и може всичко и да ти реши всичките проблеми. Вече няколко такива колеги са потърпевши. Просто видите ли тяхна обява - бягайте далеч!