Чойс ЕООД / Choice Ltd /img/frontend/nomap.png"

Чойс ЕООД / Choice Ltd

Като бивш служител не бих могъл да кажа нищо положително за тази фирмата, освен бившите за мен и за фирмата колеги. В рамките на 8 месеца се подмени целия колектив, изпаднал в без перспективност, некоректно и неадекватно отношение от управителката на фирмата. Работния процес и задължения във фирмата са субективно понятие. Независимо от длъжността, за която кандидатствате ще ви се наложи да сте склададжия, магазинер, хамалин, печатар и какво ли още не. Репутацията и фирмената дейност, като цяло се крепи на лъжи и протакане, надхитряне и други забавни дейности. Негативите във фирмата не се коментират, всичко е розово и прекрасно.

Аз съм бивш служител на тази фирма и в отговор на Георги бих казал, че това което е написал, са пълни глупости. Независимо, че преди персонала преди е бил на по-висока възраст, поне е бил от хора, които са си разбирали достатъчно от работата, а не такива, които не знаят за какво са там. Освен това отношението на собственика никога няма да се промени към служителите му-те винаги ще бъдат оплювани и тормозени с всякакви спраки и рипортчета-по няколко всеки ден. По повод многото работа - в момента няма такава тъй като няма какво да се продава......И въпреки това моля хората, които още работят в тази "християнска" фирмичка - не говорете за предшествениците си без да ги познавате.

Дами и господа,Аз съм служител на фирмата, "Чойс" ЕООД. Не го крия, името ми също отговаря на истината - може да проверите. Ако сте кандидатствали в последните няколко седмици по наша обява, най-вероятно сте говорили с мен. Четейки мненията на всички тук, бих искал да уточня някои неща. За истинността им - преувеличени, до някъде отговарят на истината, но са предимно стари и неточни. През последните месеци нашата фирма промени изцяло ръководния персонал. Единствено собственикът остана. Той не е често в България и сами може да си обясните, че това поставя голям контрол в ръцете на мениджмънта, което предполага и рязката промяна на курса и корпоративната култура в самата фирма. Средната възраст на персонала в момента е около 25 години (преди действително е била доста по-висока). Смея да твърдя, че работим ефективно и съдружно. Взаимно изпълняваме своите заръки, директно отговаряме само пред управителя и собственика. Естествено, че всяка фирма трябва да разчита нейните служители да изпълняват съвестно своите задължения, а текущите задачи винаги попадат под нечия отговорност. Това, че по-старшите служители свеждат задачите до по-новите е нормално, но ако те делегират работа, която би трябвало да свършат сами, винаги можете да се обърнете към управителя.
Закъсненията се толерират, стига да са придружени с професионализъм на работното място и не са хронични. Заплатите не са големи, но това не се крие. Също така за 20 години са забавяни заплати общо 2 месеца, и то преди 2014 г. Работата е много, защото персоналът не е голям. Това също бихте могли да срещнете във всяка фирма. Не е нищо ново. Отношението на собственика стряска някои, но от опита си бих казал, че е максималист, но в никакъв случай не е злопаметен или груб.В опита си във фирмата съм свидетел, че се изплащат бонуси при добри продажби, дават се компенсации като съкратено работно време при нужда и със сигурност се взима предвид мнението на служителя при вземането на отпуск.
Надявам се всички, които четат моите думи преценят сами за себе си дали си заслужава да отделят 1 час от своя живот за потенциално добра и стабилна работа, или да подминат обявата ни с лека ръка заради стари и неактуални мнения.
Благодаря за вниманието.

Росене, а и всички останали.....не си губете времето, защото не си заслужава.
Дори и да успеете да постигнете нещо, ще Ви изхвърлят рано или късно. Такава е политиката и методиката на работа там.

И все пак на ниво кандидатстване за работа да се срещат подобни коментари не е особено стимулиращо за започване на работа. Отзвука е от хора които са работили в конкретната фирма, но не това ме притеснява, а именно отзвука на служителите в дадената фирма. Не ми се струва коректно да се лепят подобни мнения от която и да е от двете страни. от една страна е нормално всеки да ти се пада като по-висше стоящ,защото все пак сме нови, а и къртовският труд на подобна работа според мен е едно от основните изисквания, все пак естеството на работата е такова, но от друга страна подобно отношение от страна работодател=>работник не е особено приемливо по мое мнение.

Имам уговорка за интервю и се колебая - това което прочетох не ми се нрави, ако пък не е вярно ще изпусна потенциална работа, а на този етап имам нужда от нея. Все още ли са така нещата - наистина незнам дали да ходя

клиент

Бих искал да кажа на "Иванка" и "Галина" преди всичко да си напишат истинските имена. Ако наистина имате да кажете нещо съществено, а не тези простотии, които сте написали, направете го от Ваше има, а не с някакво измислено.
Всъщност, напълно нормално и разбираемо е защо си криете имената. Пишете глупости и сте гузни.
Като клиент , много добре познавам фирмата и твърдя, че служители с такива имена никога не е имало.
А и като имате такива претенции, защо не сте ги изложили навреме ? Защо пишете простотии едва когато Ви изритат поради некадърност ? Вмест да пишете глупости , ето на това отговорете

След всичко ттова което прочетох наистина се отказах да искам каквато и да е друга информация за тази фирма. Бях чувала много лоши неща за нея , но си мислех, че е измислица. Сега обаче се уверих. Жалко за хорицата , които са обречени там

Това, че е от 20 години на пазара нищо не доказва. И от 200 да е с този персонал и с това мислене доникъде няма да я докара. Осигуряват на половината заплата. Няма никакво развитие. Заплатата се дига с 50 лв. на година, не е изключено и да ви я намалят щото уж не си вършите работата, която никой не ви е обяснил точно каква е и всеки с по-голям стаж от вас ви е шеф. Всички свестни хора вече не работят там. Средна възраст на персонала 40 години. Ако искате да си губите времето отидете там. Намира се в Левски Г

клиент

Този дето се е писал като "някой", всъщност е никой. То затова е написал и такива глупости. Всъщност т.нар. от "този" или "тази" фирмичка  е на повече от 20 години. А въпросната "никоя" , никога няма да пистигне и 1% от това, което "фирмичката" е постигнала и то не защото е "някъде на майната си " , а защото въпросната "никоя" идва от майната си. Не  съм чувал , особено напоследък, във фирмите да раздават дъпълнителни отпуски или пък да те награждават ако си закъснял. И ако работното време не удобно на някого, по-добре да си стои на село