Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АИБО-С ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул. д-р Киро Добррев&markers=Пловдив,ул. д-р Киро Добррев

АИБО-С ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пиша за да предупредя кандидатите за работа на позицията химик-лаборант изобщо да не се захващат.За химик-лаборант работното ви място ще бъде в един затънтен край на с.Царимир , където нямаш достъп до цивилизацията,което означава ще трябва да носите всеки път храна и вода защото фирмата не предлага.Колегите с които ще работите са от местните села Цертелево,Царимир,което означава простотия на макс.Работата през зимата е много, защото тогава е сезона на техните продукти(течности за чистачки,антифризи), ще се налага и да оставате след работно време, което няма да ви се заплати.Като бонус ще ви осигуряват на минималната заплата.Има още куп простотии но не мисе занимава да пиша,просто да ви предупредя изибщо не се и захващайте и да пробвате, не си заслужава, до сега са минали от там най-малко 10 човека на тази позиция, задържали се най-много по 2-3 месеца всеки от тях.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?