Подробна оценка от Доби
Здравейте. Изключително съм доволна от възможността да работя за Пропър Холидей ЕООД. И не мога да се съглася с негативните коментари , които прочетох по- долу. Условията на труд са на много високо ниво. Предоставя се възможност за растеж . Усилията , които се полагат се възнаграждават, получават се бонуси и периодично заплата се повишава. Управителят е изключително разбран и внимателен. Винаги и във всеки един момент може да разчиташ на него. В тази компания има развитие, привилегии и уважение. Ако човек е амбициран и желае да се развива е попаднал на точното място. И аз съм изключително благодарна , че ми се предостави шанса да работя за тази компания !
Подробна оценка от Цвети
Настоящ служител съм и съм много доволна от фирмата . Работи се изцяло дистанционно , което е огромен плюс . Колегите и управителят са страхотни и много разбрани . Заплатата е винаги на време и периодично се повишава, всички уговорки при започване на работа се спазват и имам достатъчно време за почивка и личен живот - графикът е съобразен с всички .
Подробна оценка от denitogirl
Лошо отношение на Радостин по време на обучението. никакви привилегий няма заплатата е като на продавачка в магазин за терлици. Бягайте далеч от тая агенция Травеларт
Не е лоша фирмата, някога работех там после смених работата но условията си бяха пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ. Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 65г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо още преди 7 години реших да направя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като откакто е създаден е нараснал за последните 10г със 1000х . Идеята ми беше да гледам на него като инвестиция в дългосрочен хоризонт и някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50г. за да се пенсионирам, тъй – като дори и в най-розовите си мечти не съм подозирал че Bitcoin ще струва толкова 7 години по-късно.
Bitcoin е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечния си доход можете да заделяте. Ето линк как може да си купите от най-голямата борса за крипто валути в света:
Подробна оценка от Марийка
Много съм доволна от работата. От няколко месеца изпращам оферти по мейла и не съм телефонистка. Работата от вкъщи е супер и не бих я заменила с такава в офис!
Подробна оценка от Велка
Здравейте, прочетох негативен отзив за компанията, в която работя Пропър Холидей ЕООД и реших да напиша един супер положителен отзив за тази фирма. Първо, условията на труд се спазват, както и всички уговорки, които са уточнени при започването на работата. Освен това периодично се повишават заплатите и то ритмично. Аз лично работя 90 % от моя дом и възможността за изцяло дистанционна работа за мен е изключителен плюс. Управителят е изключително внимателен, много е взискателен, но ако човек си върши професионално работата на практика не разбира, че има шеф, защото може със седмици да не те потърси. Относно коментара на другия господин не знам дали е от конкурентна фирма или той се е почувствал някак си не на място, но със сигурност не е наш колега, защото нямаме колеги във фирмата, за които аз да знам и да имат подобно мнение. Всички са доволни поне по моето впечатление. Ако попаднете в тази компания според мен трябва да се чувствате късметлии !
Подробна оценка от Иван
Ще изкажа мнение като кандидат за работа в TravelCard.
Кандидатствах за позитията "Мениджър Туризъм" , на интервюто се оказа, че работата няма нищо общо с мениджмънта а си просто обикновен телефонист и резвиращ агент. Обадиха ми се в Неделя и започнаха да ми говорят на ТИ, което е нормално в БГ действителността. Почнаха да ме разпитват каква заплата съм очаквал и с колко пари ще ми бъде добре да работя и жиевя и за какви ли не работи ме птиаха, та се стигна и до лични въпроси, къде и с кой жиевя. След първия разпит по телефона в Неделя ми се обадиха за второ онлайн интервю, което щяло да бъде онлайн. Проведохме второто интервю и същите работи като на първото. Накрая човека ми заяви с високо самочувтсвие, че "щял да ми даде шанс". Все едно не съм с 10г+ стаж в туризма. Накрая господина ми заяви,че още имал интервюта и ще ми се обади след 2 дни да ми каже дали съм одобрен или не. Така и не се обади.
Ще им заявя на Българските "тарикат чорбаджии",че ако искат да задържат и малкото хора, които са останали в България, че не трябва да се държат надменно и да си спазват думата.