Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Си Ви Си ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Поручик Неделчо Бончев 27 &markers=София,ул. Поручик Неделчо Бончев 27

Си Ви Си ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да споделя моите наблюдения.

Пращал съм не много пъти - може би 1-2 пъти за позицията Началник-склад. Аз имам опит, но по някаква причина не ме одобряват. Това нито е проблем, нито ме притеснява. Явно намират по-добър от мен - във всякакъв аспект - и опит и знания..., но това настрани.

Интересно ми е как на всеки 2-4 месеца се търси нов Началник-склад!
Какъв се оказва проблема Надали в една позиция за една година се оказват 12 некадърни човека, нали
А ако е така - си мисля - какъв нискоинтелектуален Подбор на персонал трябва да си да избираш все негодните! Какви са ти критериите Ако избираш толкова хора, които не стават много ми е чудно за мен какво мислиш след като ми видиш CV-то Това е пълен абсурд!

Изобщо мозъка ми не побира как се набират кандидатите в днешно време!

Ако някой е работил там като Началник-склад нека да разкаже! Това е тотално абсурдно в 1 година да пускат... хайде и да не са 12 пъти обявата, то поне 6 пъти!!! 6 !!!

Искам мнения какво не е наред

А, и от моят опит, а и на доста високо квалифициран персонал, които са мои приятели, но мноого високо квалифициран искам да споделя едно мнение
HR са пълна скръб! Пълна! Ако някога вървеше израза Ако нищо не става от теб - стани полицай, то в днешно време важи същото с пълна сила към HR-ите!
То се чудиш как да им отговориш на малоумните въпроси, чудиш се адекватни хора ли са... но... да... ТЕ ПРЕЦЕНЯВАТ ХОРАТА... не ми се говори... Ако го чете това HR - да знае... всичките сте пълна скръб! Не ми се говори...

Да се върнем на темата - ДАВАЙТЕ МНЕНИЕ ЗА КОМПАНИЯТА И ПОЗИЦИЯТА НАЧАЛНИК-СКЛАД, за да се види кой е крив и кой е прав!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като бивш служител от фирмата, смело мога да кажа, че е под всякаква критика тази фирма Си Ви Си. От към ръководство(ръководители), пълна нула. Докато им вървиш по гайдата и им си удобен, ти ги дават обещаните пари, но в момента в който по умните, и тези които знаят как стоят нещата, и спрят да им вървят по гайдата започват номерата. Първото нещо,което започват е намаляне на парите, и в последствие ти търсят цаката да те изгонят. Знаете ли колко читави кадри се смениха за периода, в който бях аз? Може би 200човека, и то за фирма която няма 3 години още на пазара, как ви звучи.Куриерите ги задължават да станат партнйори(под изпълнители), с трагични условия. Само мишките се съгласиха, тези които са от малки градове, а тези в големите градове са хора слезли от селата и ги лъжат и манипулират както си искат. Нощна логистика - отвратителни условия, постоянно напускат. Ръководство. Предишният управител Нено Банов-кръгла нула, управляваше фирмата в някакъв негов измислен свят. За новият управител Александър Ночев пък още по-зле. Хванал си е един солташак Георги Ставаров и си мислят, че фирмата е тяхна, а в същото време единият не може да вземе сам решение без другият. А пък за солташака на Георги - Даниел, изобщо не искам да коментирам. Човек без собствено мнение. Изобщо незнам Собственика на Си Ви Си, който е собственик и на фирма Кетен Йордан, как е оставил тези палячовци да му управляват куриерският бизнес незнам. Нито имат бази, нито техника, нито логистика. Къде са тръгнали незнам.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не препоръчвам да работите за тази фирма,заплащане 1200лв лъжат че дават ваучери за храна и бонуси .Претоварват се палетните бусове и всички от нощната логистика напускат . Ръководството на фирмата е под всяка критика не знаят къде се намират .Преди да кандидатствате за работа там вижте колко обяви за работа имат за цялата страна са над 20 обяви за такава малка фирма това е много.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?