Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ДАРКБЛУ ХОУМ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,р-н Средец, ул. Алабин, 31, ет. 4&markers=София,р-н Средец, ул. Алабин, 31, ет. 4

ДАРКБЛУ ХОУМ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Напълно съм съгласна с анонимния служител.Ние сме потърпевши клиенти.Такива хора трябва да си получат заслуженото иначе ще продължават да мамят.
Най-жалкото е, че дъщерята е млад човек, а се оказа, че е с няколко подобни измами зад гърба си.
Въвлякохме се в невероятна схема с дела, адвокати, искове, а времето си тече....


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
-1
Работна среда
-3

Фирмата е създадена през 2017 г. с цел имотни измами.
Това е поредната фирма на сем. Адамски, която се прави с цел завличане на хора при полупка на имоти на зелено. В случая става въпрос за сградата в кв. Гео Милев на ул. Виница 17.
Управители на фирмата са Чавдар Адамски и доведената му дъжеря Аделина Бериевски, но в измамите участват и Красимира Адамска (майката на Аделина) и Иван Бериевски (мъж на Аделина).
Към момента по строежа не се работи от повече от година. Уникалното е, че след 4 години няма дори завършена фасада, но са взели всички или почти вскички пари от купуваите си. Завлекли са и фирмите, на които са възложили работа по обекта. Аделина и Иван си закриха телефоните и избягаха с парите в Германия! Подобно на Чавдар и Красимира, които преди време избягаха в Италия, след като завлякоха инвеститорите в сградата на ъгъла на ул. Цар Борис и ул. Алабин.
Реално няма как в бъдеще да работите за тази фирма, защото за всяка нова измама правят нова фирма. Но може да работите за тях, което силно не препоръчвам! Това че участвате в измами за милиони, не значи, че ще ви се плаща добре. Но това, че работите за измамници означава, че и вас почти сигурно ще ви измамят - с последната заплата!
Освен това към края на процеса на измамата хората вече знаят, че няма да си видят нито имота, нито парите, и идват в офиса, където тях ги няма и вие трябва да се срещате с тях... което е доста неприятно, а може и да е опасно.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?