ФОКС ООД /img/frontend/nomap.png"

Не разбрахте ли, че в тази "Готина Фирма" Пари и Бонуси - НЕ ДАВАТ... Кораба е Потънал още преди 2 Месеца и Много Хора, ще го Разберат и Видят с Очите си!!!

Така... Работех в Фирмата и съм се нагледал на какво ли не... Бях на Листоогъване(Абкант Машинна Преса-Амада)... Нямах Норма и Таргети, но, като ми Залеят на Масата Профили за Огъване Уж Били Спешни и трябва да ги Огънеш и Изработиш.Когато няма Работа за Листоогъване те Лашкат по Различни Отдели за да им помагаш и вършиш тяхната Работа (Говоря за Прахово и Бояджийното). Само те чакат да отидеш там и, когато Уж да им помогнеш Ония Отрепки отиват Уж до Тоалетната, Пушат Отвън или Просто се Скътават за да не Бачкат. Естествено на Теб ти се Ибава Майката от Работа. Имам Познати(Колеги), които още работят там и стискат Зъби(Търпят)....Въпросния Мартин Симеонов и НовоИзлюпения Томов само Минават, Оглеждат Кой-Коя до къде е стигнал с Работния Процес (Работата си)... Бонуси Йорк-Никакви ги Няма... Когато ги Попиташ - "Не сте постигнали Производствения Месечен План"! и Тем Подобни Глупости - Постановки ти Обясняват... Ми как да има Бонуси, Месечни Парични - Финансови Стимули, когато на тоз Капут Томов-НовоИзлюпения Заместник Отговорен Шеф му купуват Кола Volvo s90 за 50 Хилки, Шопара Мартин Симеонов и Биг-Боса Дако Лисичков си сменят Колите и имат по Няколко (Над 2-3) Бре няма лошо, ако искат и Цяла Авто-Къща да си Отворят и Направят, но Мотивирайте Работниците, Служителите, Колегите-И те Семейства Имат!!!!... С 1450лв и 50 лв. Ваучери за Храна. Месечно на тази Инфлация и този Къртовски Труд(Хамалогия) Смешно е... "Благодаря и Мерси" - Не ни Хранят Семействата - ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!

шубе го/я е и не казва!

Та да кажа и аз нещо за фокс лазер завода верно лудница е верно оправителя крещи на хората. Имаше до скоро нещо хубаво началничката на човешки ресурси госпожа Михова разбираше хората говореше с нас и успяваше да ни разведри но сигурно това не се е харесало на началството и тя си отиде. Класа имаше жената но понеже останалите я нямат явно ги е дразнело. Новият е пълен въздухар но бърза разбра къдее лапачката. Овърта се само при началниците другите не ги отразява. Та пак си останаха старите муцуни а оная циганка до шефа си мисли че е фанала господа шлифера. ако се оважавате не идвайте тук

Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
==================================================================================
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет

Като отидете да се убедите лично си носете вазелинче.

Използвам възможността за отговор на написаното мнение за ФОКС ЛАЗЕР ЕООД.
Като първо блогът е смесица между две фирми – „Оптики Фокс“ и „Фокс Лазер“ ЕООД, които не са свързани.
ФОКС ЛАЗЕР ЕООД е създадена преди повече от 20 години и благодарение на устойчивото си развитие е доверен партньор на редица български и чуждестранни компании, които ползват услугите ни в листообработката на метали.
Условията ни на труд, които постоянно подобряваме, са на много високо ниво и много по-добри в сравнение с други компании, занимаващи се с металообработка. Инвестирали сме и инвестираме много, в посока не само на съвременно оборудване, но и в отлична климатизация на работните цехове, както и в санитарно-битовите помещения за служителите. Инвестираме и в персонала на компанията: закупуваме висококачествени ЛПС, провеждаме регулярни специфични и общи обучения, предлагаме социални придобивки.
Заплащането е наистина на много добро ниво и се изплаща винаги навреме.
Компанията предлага на всеки с желание за усъвършенстване и поглед за бъдещето, възможност за кариерно развитие.
Предприятието е много добро място за работа и в случай, че сте лоялен и съвестен служител, няма да има нужда да се притеснявате, както за работното си място, така и за признанието от страна ръководството на компанията.
Всеки, който се съмнява в написаното е добре дошъл, за да се убеди лично.
Анонимността не е качество, което вдъхва доверие, но е инструмент, зад който може да се скрие всеки, целящ разпространението на клевети, не отговарящи на истината.“

клиент

Хора бъркате фирмата! Фокс ООД няма нищо общо с фирма Фокс Лазер ЕООД!

представител на управлението

Фокс лазер е една сянка на отминало величие. Да някога фирмата е била едно прекрасно място за работа, но сега е тотал щета. Има две токсично момчета, но лишени от всякакво мъжество които съсипаха всичко във тази фирма. Шефът е шизофреник които не спира да вика и обижда персонала, а реши ли, че си му черен се стига и до съд. Лесно може да се провери колко заведени дела има фокс със бивши служители. Човешкия труд и достойнство тотално не се зачита, работи се под нечовешки стрес, а заплатите са граничещи със подигравка. Също така вупреки обявения 8 часов работен ден, се работи по 12часа в противен случей ти се сърдяят и ти правят номера. За сравнение 8 часов работен ден, на крак и тежък физически труд= 1000лв бруто, след 6 месеца пак толкова. Има уж някакви бонуси които подмолните интервюираши обещатав но едвали ще ги видите освен ако не сте приближени на директора. Бонусите и заплатите са по симпатия. Равносметката работи се във няккаъв ад за никакви пари но за да могат до край да ви екплатират, предизвестието е 3месеца има не малко случей в които човек постъпва, работи 1 ден и веднага вижда, че нещата са зле, но е принуден да седи през 3 месечното си предизвестие. Ето и една тайна от кухнята за 2019г има над 130 молби за напускане, текучестовто на хора е угромно ЗАЩО ЛИ .
ИЗВОД- НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ ТАМ АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ В РОБИ НА ПОДМОЛНИ ИГРИ И ЛУДОСТ.

Бягайте далече от тая скапана фирма. Собственика е луд и прави луди и хората около него. Била е супер фирма навремето, но сега е най скапаната фирма.Работа , работа, работа и яко стрес.

Компететни и образовани слъжители и качествени продукти. Много добро обслужване изработка на диоптричните леяи строго индивидуално, ако се случи рекламация, се реагира бързо адекватно на ниво и качествено.