Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Creative Assembly Sofia / SEGA Black Sea Ltd. https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,София, Младост 4, Бизнес Парк София, сгр.15, ет.1&markers=София,София, Младост 4, Бизнес Парк София, сгр.15, ет.1

Creative Assembly Sofia / SEGA Black Sea Ltd.

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Некоректен работодател и собственик на фирмите Калдейта Ком ЕООД , ЕМЕНЮ ЕООД и Диджитал Медиа Груп

Останах доста изумена от начина, по който в тази фирма Калдейта Ком ЕООД се отнасят към кандидатите за работа. Първо отидох на интервюто с положителна настройка, защото симпатизирах на това, което съм видяла, че правят - различни сайтове, като www.kaldata.com, uroci.com и т.н. Управителят Калин Карабойчев ми обясни в какво се състои работата и след кратък разговор каза, че е склонен ако искам, да ми предложи работата. Аз казах, че ще си помисля и ще се обадя сутринта, защото заплатата не беше висока, а аз работех на друго място. Трябваше и да проверя дали мога да започна работа без да чакам да мине предизвестието в договора ми. Реших да приема това предложение и се обадих сутринта, след като бях питала работодателя си, дали мога да напусна в по- кратък срок. За мое учудване Калин Карабойчев ми каза, че имат още едно интервю, след което ще ми се обади. След като не се обади, аз звъннах пак и той каза, че все още нямат решение, но ще се обади. И така напълно безотговорно според моето мнение, не изпратиха дори един мейл. Това за мен е тотална липса на уважение към хората и е абсолятно недопустимо поведение на работодател към кандидат за работа. Как смятате, това може ли да е фирма и начин на работа. Така че, скъпи кандидати, ако ви предстои там интервю, не се надявайте на нормално отношение. А доколко коректни са към служителите си, само мога да си представя.


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-3
Работна среда
-3

Говорим за SEGA
Компанията на вид изглежда като адекватна фирма в която можеш да изградиш кариера,но за жалост това са пълни глупости.
Като бивш дългогодишен работник,мога да кажа,че фирмата е страшно мизерна и свръх побългарена.

Абсолютно подигравателни заплати за сферата,а поискаш ли си по голяма ти казват,че това ти е достатъчно и че даже трябва да се радваш на тия пари.
Почваш като QA за 1100лв и след 1-2 години си горе долу + максимум 100-тина лева. А работа не е като да няма. Празен ден няма, работиш на макс и никой не те оценява по абсолютно никаква критерия. Естествено,нещо ако вземе да намалиш производството,тогава те забелязват, иначе си фантома на плантацията в Софтуерните полета на гейминг индустрията.

Същевременно HR се е провъзгласил за Божество и въпреки некадърността и неопитността си като башибозук размахва пръст по работника! Нищо,че един Email не може да сглоби като хората,да не говорим за грамотността.
Свестните работници един по един се изнизват ,защото фирмата не може да ги задържи,а и не иска да ги задържа за компанията е по-добре да има поток от невежи работници които на 2 на 3 да се научават и да берат памук. Текучество и ниско качество.

Условията на работа са гадни, на пръв поглед изглежда всичко ново и лъскаво,но реално отвътре е гнило.

От към колегиална гледна точка над 60% са нагаждачи и гъзолизци, сформирала се е една групичка "наши" хора дето те са богопомазаните... или разбирай лизнали са задника на който трябва. Успех да пробиеш, а и да пробиеш от QA до Senior QA разликата е 200лв и двойно повече работа и мениджмънт .а от Senior QA до Team Leader разликата е пак г/д 300лв, само дето вече си на дръвника за всичко.
Или така де при средна работна заплата 2000лв за QA в нормалните фирми, можеш да си QA Team Leader в SEGA

QA мениджърите са полу-директори. Никога не знаят какво правят Team-овете, но са много вежливи по бюрократичните въпроси. Не са запознати грам с проектите,нито дизайните на проектите,нито как се изпълняват, те си имат Excel.

От последните 3 години фирмата е организирала 1 Team Building и е почерпила 2-3 пъти със сладки и торта,но това е преди пандемията, през пандемията нищо.

Няма коледни бонуси, няма великденски бонуси, един път в годината евентуално се пуска някакъв скромен мърч и то дори не е от официалните сайтовете и магазини на SEGA, а са напечатани тениски от някоя рекламна агенция с възможно най-евтината оферта.

Никой не знае по каква работа е там,но се напъва да се работи на максимум !

Студията дето програмират игрите също не знаят какво се случва.Като изтерясали лелички дето бързат да натрупат някой лев и с изгризаните нокти дават зор и дават да се пускат пачове и хот фиксове.


Не на последно място: Има брутален двоен стандарт между SEGA и Creative Assembly , разбирай,че в SEGA е много,много,много по зле!

Единствените адекватни хора в SEGA са неколцина стари работници дето и те се чудят,защо са се хванали на това хоро , и IT отдела, те са пичове!


Ооо щях да забравя. Директор фирмата няма от 1 година,
чудно защо ли ?


Като заключение: Ако нямаш хал хабер от QA и си цъкал доста игри с малко по благ език можеш да влезеш в SEGA без проблем, натрупаш ли година опит сам ще разбереш,че е време да си ходиш. Фирмата е перфектна за инкубатор на QA таланти които могат да си намерят добре платена работа в друга фирма след това.
Уважение, няма такова нещо,а само лицемерни усмивки.
Има шанс да намериш добри приятели,но зависи в кой отдел отидеш.Пази се от шуробаджанаците и мнозинството дето ще те натопи и наклевети най-безцеремонно,ако нещо ги поздразниш, особено в Total War екипа.


кандидат за работа

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

Постоянно търсят хора и същевременнo с това, не наемат никого, нон стоп обяви по сaйтовете и няма наети, даже не се обаждат по телефон или по е-майл да известят че не сте нает.

Иначе са много велики, трябва да сте огромен фен на жалките им заглавия ( игри ) за да имате шанс даже за интервю.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?