Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Молд Транс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,бул. Вл. Варненчик 81, ет.3, оф.7&markers=Варна,бул. Вл. Варненчик 81, ет.3, оф.7

Молд Транс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Здравейте! Щастлива съм да имам привилегията за първо мнение тук :)

Ще започна с това, че кандидатствах за позицията customer service representative през ноември, 2020. Всичко изглеждаше нормално до момента, в който попаднах в офиса на компанията.

Офисът наподобява тристаен апартамент, не мисля, че имаше повече от 2-3 работни места + кабинетът на 'шефа'. Честно казано не поня каква беше длъжността му, но мисля, че беше част от собствениците на въпросния логистичен бизнес.

Ще оставя на страна неуважителното отношение на въпросният молдованин към мен, който проведе 10-15 минутен разговор относно продажбата на новия си iphone. Това, което ме потресе най-много, беше откровенното му флиртуване, както и намеците от рода на "ако работиш усърдно тук, заплатата ти ще се повиши"...

Тъй като работата включваше смени до 00:00, той ме пита дали живея сама, дали се страхувам да оставам само с него в офиса, и дали се притеснявам да се прибирам сама... Допълнително поиска да посетя с него едно от предишните ми работни места, под претекст "да му покажа района".

Най-фрапантно беше обаждането му след интервюто, с идеята да ме пита дали все пак искам да се "разходя с него", въпреки отказа ми да работя за неговата фирма.

Само ще допълня, че беше ноември, т.е. бях с топли, прикриващи тялото ми дрехи, по никакъв начин не се стараех да привлека вниманието му, така че момичета, моля ви, не си правете труда да ходите на интервю, и като цяло да си губите времето с тази фирма.

Ще вметна само, че въпросният тип имаше инсталирани камери на работното място, и ми поясни, че всички служители биват наблюдавани. Представете си за какво ви говоря.

Надявам се този отзив е бил полезен някому. Благодаря за отделеното време!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?