Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Капитан Иван /img/frontend/nomap.png"

Капитан Иван

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Огромно текучество на персонал във фирма Капитан Иван. Шефа Илко Ершов вечно недоволен от служителите и само ги напада и обижда. Работна среда няма… в обедната почивка се храниш на машините. Климатици не е позволено да се ползват, тъй като тока е слаб. Зимата студ, лятото жега. Работно облекло няма. Обучение и въвеждане в работния процес също липсва… Работата и заплащането не отговарят. Заплата ти се увеличава с 1 или 2 лева и според Ершов взимаш многооооо пари. В тази фирма всичко е пълна скръб.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, фирма Капитан Иван ЕООД е само губене на време. Управителите са леко казано нагли, безкрупулно нахални и некултурни селяци. Заплата, уважение, работна среда и сигурност нищожно. Пълен гаф с работниците. Управителя ершов див селянин. Обръщението му към служителите е ” тоя, ония…” Вечно кисел и недоволен. Колкото и да работиш все е малко. Не си губете времето да ходите дори и на интервю.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да обощим накратко за "великата"фирма
Като вече бивш служел искам да предупредя бъдещите кандидати за работа във "великата" фирма за какво иде реч :
Да започнем със т.н "шеф" Илко Елшов въпросния И.Е няма абсолютно нищо на негово име дори телефона в джоба си защо ли защото има не съм сигурен 3 или 4 фалирани фирми зад гърба си и дължи безумни обещетения,страда от мания че всички го крадът, ти(работника) за него си едно нищожество без право на мнение с други думи прост роб.
Пуска обява за работа обявява заплата да кажем 1300лв. отиваш на интервю всъщност се окозват 900 и ти обещава подсигурен служебен транспорт който се състои от 3.бр (9.местни)таралясници мерцедес спринтери от миналия век който са препълнени и във тях се возят по 11-12 човека сещайте се имали ли място за нови хора във тях фирмата се намира във село долни лозен на 10км.от интер експо център.(във цеха работят около 40-45 човека)
Да преминем към офиса, като за начало пълеееееп хаос всичко е спешно за вчера ако може да стане клиента ако пожелае да се хвърлиш от покрива хвърляш се ако оцелееш оцелееш важното е клиента да е доволен, да не говорим че на тавана на офиса има НЕЗАКОНЕН МИКРОФОН за да те подслушват уж как се говорело със клиентите,като пристигне цървула със скъсаните гащи-менте шефа влиза и започва да мрънка на всички за всичко как няма работа как фирмата те вървяла заради тяхната некомпетентност били неграмотни създавали папрежение и т.н то всичко си идва от И.Е(менте шефа) всичко е на името на жена която даже не лу е и жена но както е да е.
Да преминем към колегите от цеха повечето са готини (средна възраст 45+ и нагоре тоест не е много за млади хора) на почит и уважение са клюките,интригите и топенето на хората пред шефа от няколко човека защото И.Е толерира тези неща и ако му снасяш кой какво прави и със кого и за какво си говори колко пъти си е погледнал телефона или кой е отишъл до тоалетна 5мин.преди почивката ти се дават финансови бонуси,колкото повече топиш колегите си толкова повече пари ще вземеш.
За заплащането не е от плащачите имам предвид че не дава високи заплати иначе за колкото сте се разбрали във петък си ги получаваш във плик,плаща се всеки петък и за моя около
5-годишен стаж във фирмата нито един път не са забевени пликовете естествено те отигуряват на минималната заплата. Ако има кандидати за позиция шофьор яко ви дупе няма кой да ти помага караш до припадане сутрин возиш хора през деня си хем в София хем ако може и командировка и хем ако може до 15:30 да се върнеш защото трябва и пратките за куриерите да закараш и във 16:30 пак возиш хора на прибиране работиш по 11-12 ако си шофьор а и щях да забравя пътуваш и командировки извън страната (белград,букурещ,скопие) за 1ден без преспиване тръгваш по тъмно и се прибираш по тъмно ако искаш за чужбина се пътува със едно раздрънкано ивеко на 700,000км със неработещ климатик за да ти е по комфортно .
За почивките :
Ако си шофьор забравяш за тях въвмомнта във който започнеш да си ги спазваш защото ти се полагат се започва мрънкане че шофьора нямал почивки защото имал престой по фирмите докато ти приемали стоката,за работниците от цеха е друга бира по часовник си спазват почивкит, има над 30 камери и човек който ги гледа нон стоп закъснееш със 1мин от почивка веднага се докладва на псевдо шефа, който междудругото е супееер скръндза дори за себе си камоли за работниците влизат му по 100-150хил.на седмица във сметката и само пищи че няма пари за нови иструменти и поддръжка на машините, да не говорим за мпс-тата.
Дано да съм бил полезен със моето горе долу негативно мнение, но за
5-години аз казвам каква е истината а не на кой какво му се иска да чуе всеки да си прави сметка за какво иде реч поне вече сте предупредени.
Със сигурност изпускам много неща но това ми идва на ум като за първо време.
Успех във търсенето,лично аз не бих повторил

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?