Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СЮПЕРИ ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Гр. София. Ул. Иван Шишман 8&markers=София,Гр. София. Ул. Иван Шишман 8

СЮПЕРИ ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Който е започнал в тази фирма,много бързо ще я напусне.Остават единствено неколцина стари работника. Новите биват мачкани и използвани.Уважението е под всякаква критика.Не препоръчвам.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отвратителни условия на труд се предлагат в "Супа Стар" на Шишман и Дондуков. Собствениците нехаят за персонала си, при хиляди левове дневен оборот, плащат жалките 50 лева дневно на служителите си. Главният готвач Х.П.злоупотребява с алкохол по време на работа и се държи крайно арогантно. Другите така наречени готвачи са под всякаква критика. Злоупотребява се с упойващи вещества, тежки наркотици и алкохол. Към новите колеги отношението е като към роб, гледат да те пречупят още от ден първи. В кухнята условията са ужасни, гъмжи от хлебарки,в канализационните отвори в които се изсипват мръсна вода и хранителни остатъци има плъхове, които често влизат в кухнята. За всеки продукт който излиза от кухнята се пише протокол в специална тетрадка. Ако не го направиш въпреки многото работа, следва солидна глоба. Ползата е никаква, освен да се следи дали се спазва забраната за това служителите да не ядат от продукцията. По време на работа ти е забранено да консумираш храна от заведението, освен бракувана такава. Не е позволено дори и да си платиш за същото. "Аз работя за да печеля от клиенти, не да храня лакомите търбуси на персонала" е обяснението на превзетият, но за сметка на това некомпетентен главен готвач. По време на работа често стават боеве и конфликти. Когато постъпваш, началството ти казва, че ще работиш в семеен бизнес със сплотен екип, но не е така. Нямаш почти никакво право на почивка, нито да се храниш или да отидеш до тоалетна. Крият се данъци и обороти системно. С други думи, съветът ми към търсещите работа е в никакъв случай да не започват там, а БАБХ, НАП И ХЕИ да се самосезират и да запечатат и трите им обекта веднъж завинаги.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?