Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Априком ООД /img/frontend/nomap.png"

Априком ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Напълно съгласен с предходните мнения - слаб мендижър, нямащ интелектуалните способности да оцени аргументирано мнение, неспособен да работи с хора.
Ходеше често въоръжен, имаше дори пушка в офиса си, едва ли препдолагам защото е имал проблеми само с работниците си. Постоянно се бавят  заплатите въпреки регистрирана работа и получени плащания покрай нея. Това по мое време бе довело до един служител да краде от другите за да оцелее. Същевременно неплащайки той си купуваше нови коли, които нямали нищо общо с бизнеса му. По мое време чаках две години да подпишем договор, напуснах без да съм взел заплати за 6 месеца, само аванси и без договор. Но подадох оплакване в Инспекцията по Труда. Доколкото разбрах е бил глобен. Мисля че само от това разбираше той. Имаше Коледи и Нови Години където не раздаваше заплати а имаше мъже със семейства, които просто се виждаха в чудо. 
Не е от Силистра, от село Българка до Силистра, но това не е извинение за мисловната му ограниченост. Има връзки с БКП по линия на това че е бил консомлски секретар и т.н. Поддържаше близки връзки с хора от БСП и още една партия чието име ми убягва. Работил е в мин. на финансите по най-тъмните години на прехода. 
Смяташе 20 лева за достътъчен бонус, при положение че си изработил поне сума с четери нули за предходния месец. Имаше навика да кара хората му да вършат работа за 5-6 души и да им плаща, когато им плаща, като за един. За първите път се сблъсках с понятието 4 и 5 аванс. 


-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
5
Работна среда
5

Забравили сте да напишете, че за г-н Чочев всичко е 'работа за 5 минути'.


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Имаше време, когато тая фирма се развиваше добре и много свестни и кадърни хора работеха в нея. Обаче собственикът, Борис Чочев, амбициозен и безмилостен провинциалист от Силистра, със силно комунистическо-тоталитарен уклон, е супер некадърен мениджър. При положение, че хората му работеха постоянно извънредно, не само, че не плащаше извънредния труд, а и не даваше премии, ами бавеше и заплатите по 1-2-3 месеца. Когато, както му скимне! Или е на почивка в чужбина - и няма заплати; или чака датата на падеж на лихвите и бави плащането на хората, или се ебава с тях поради някакво свое извратено чувство за власт и надмощие. Затова и качествените хора избягаха отдавна. Останаха такива, които не могат да си намерят лесно работа на друго място, или пък им е наблизо и удобно - понеже офисът е на майка си в г..а - кв. Левски! Смята, че всички на тоя свят са му длъжни за нещо, а най-вече са длъжни да му работят без пари. Провалиха се доста от "бизнес-начинанията" му, защото си загуби ценните хора, а други такива, при тези условия, така и не се появиха. Скаран е с почти всичките си близки и роднини. Дори семейството си не обича, камо ли чуждите хора...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?