Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дал Сиат АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Любен Каравелов 73&markers=София,ул. Любен Каравелов 73

Дал Сиат АД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 163 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 163


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Жалка фирма с похотлив шеф ... не им вярвайте на лъжите и лицемерието, всички негативни постове са напълно верни, балансът на харесва ми не ми харесва се обработва от служителката Деси и нейните приятели в феса ) , текучеството е огромно и тряба имидж да прилъгват нови хора ... Фирмата е със спорен авторитет, позволява си да прави черно счетоводство дори измами , но това е без особено значение за робите в нея :). Фирмената култура е на ниво харем ... вътрешно фирмената среда е напрегната , интригите са ежедневие всичко се върти около коя последено е интимничела със шефа и има благоразположението му. Заплатите са нищожни 600лева експолатацията жестока. Подлъгах се и работих в този ад ...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Останах безумно разочарован от нещата, които разбрах на интервюто там, както и от отношението: заплата 600лв (не е ясно дали има и пълни осигуровки дори), предизвестие 3 месеца, казаха, че е нормално да се работи до към 10 вечерта с цялата си наглост с думите: "ще си вземеш квартира в центъра, така че няма да те бърка, че късно вечер няма транспорт".Представяте ли си?!?!
Освен всичко това, държанието им беше много аругантно, грубо и невъзпитано. Гледаха със страхотно снихождение на мен.Мога да направя сравнение с това просяк, миризлив и некъпан да сваля наточена мацка - така би го гледала тя, както те кандидатите и очевидно служителите си!


41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Започнах работа като стажант в Дал Сиат докато бях студент в 3-ти курс преди няколко години. За мен беше предизвикателство съчетаването на работа с университет, но в Дал Сиат намерих необходимото разбиране и никога не съм имал проблем с това, даже напротив.
Харесва ми разнообразната работа и ежедневната комуникация с различни хора, като понякога се срещаме и с конкретните клиенти, което обогатява и понякога разчупва. Разбира се, не винаги всички са кооперативни и комуникацията е трудна в такива случаи, нормално е да се разбирам с едни колеги повече от другите. Всеки ден научавам нещо ново.
Постепенно работата се увеличи, но дори в напрегнати ситуации, екипът успява да запази добро настроение и да бъде ефективен. Недостатък е, че от време на време се налага да се работи и в извънработно време, като оставаме след работа, което се компенсира пък с отпуска, което за мен лично е ок.
Управлението на кантората е индивидуално насочено по екипи, което стимулира развитието на екипа, инициативността се поощрява, за разлика от други места

Като местоположение кантората се намира в сърцето на София и е лесно достижима с всякакви видове транспорт и е плюс


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Най-добрата счетоводна фирма в София, в която съм била! Бях около две години там, но се преместих в друг град и реално си тръгнах със сълзи на очите.
Екипът с който работих в централния офис - земни, възпитани и интелигентни хора. През миналата година фирмата се промени коренно - нови условия на работа, ремонт на офиса, частична подмяна на инвентара, тиймбилдинги, обучения. Въобще, доста нововъведения, които вдъхнаха свежест и повишиха мотивацията сред колегите. Разбира се, не може всичко да е идеално, но служителите са тези, които правят фирмата, а не обратното. Забелязах, че имаше и хора-колеги, които искаха по цял ден да не правят нищо, недоволстват и да взимат заплати - ами и на Луната да ви наемат, няма как да се получат нещата. Който иска да се развива - го прави. Имаше доста кариерни израствания на представители от отдел Счетоводство.

Иначе относно заплащане и по колко време се задържат във фирмата- та да спомена : имаше колеги от повече от 7-8 години и то не един, които не са я сменили , а заплатите са повече от задоволителни !!!!!
Силно препоръчвам като работно място и колеги.

Успех на всички!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Този последния коментар съм го чел за друга фирма тук. Моля ръководството да не копира положителни коментари от други страници и да ги пейства тук, сменяйки само името с Дал сиат.
На всички е ясно, че в тази фирма е ужасно, работи се денонощно и не се уважават хората.


44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

хххрх, стига си писала глупости-всички знаем коя си за твоя случай и това, че не си се реализирала дори след работата ти тук защото с твоите претенции и некадърност е ясно че няма да стигнеш далеч. това не е начина като заблуждаваш и хвърляш кал по хората

Ще започна с това че тази работа ми е първата сериозна работа. Преди това съм имала сезонна работа работейки с клиенти лице в лице, в различни сфери в обслужването. Но определено мога да кажа че никога не съм очаквала да се чуствам толкова уважавана на работното си място.
Чувствам се като човек а не като лесто заменима работна ръка въпреки че нямах никакъв стаж и започнах реално от нулата.

Бих казал че ръководителите поставени в Дал сиат и тн. позиции определено си разбират от работата и никой нигога не ми е отговорил с "не знам" или пък ме е скастрил че задавам въпрос. Разбира се аз съм от типът хора които не обичат да притесняват хората ненужно но съм забелязвала наблудявайки че дори да се консултираш с човек който 100% си има и друга работа на всеки 2 минути пак няма да ти откаже помощ. Въпреки че идва момент в който той ти върши работата вместо теб но да не издребнявам.

Атмосферата е супер приятна в екипа ми. Няма да твърдя че се разбирам с целият офис но за хората които работя най-често не мога да кажа лоша дума. Всички са супер приятни и е пълно от разнообразни хора с различни характери. Офиса е жив и това е страхотно.

От към заплащане, разбира се винаги може да е повече, но като сравнение с други кантори е доста доста добре- има бонуси и през 3 месеца и атестации всеки месец от тим лидера, така че не мисля че може да има оплаквания. Особено сравнявайки я с други такива подобни работни места и тяхното заплащане.

Честно казано на фона на това какви са възможностите в София ако си поне малко къдърен можете да се задържите тук изключително дълго време като с времето и привилегиите определено много се увеличават.

Не е вярно, че не се взима отпуска- даже много повече отколкото е по закон и да- телефоните са на без звук в якето и не могат да се ползват по време на работа но и така е било навсякъде където съм била

Фирмата предлага няколко допълнителни привилегии но са вече споменати и няма нужда да се повтарам. Това което аз намирам за важно е че ако ти се държиш като човек всички се държат човешко с теб което винаги е най-важното нещо за мен. Изключително съм доволна. 5 звезди.


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-2
Колеги
-3
Работна среда
-4

Ужасни, долни манипулатори и използвачи на труда на все още неориентираните студенти. Редовно се стои след работно време и се работи в почивни дни (3-ти март - дори не го броят за почивен ден), за които не се плаща. Не осигуряват на реалната заплата (600 лв.), никога не можеш да си вземеш пълната отпуска, а остатъка не се заплаща. Телефоните се държат в шкафче в друга стая от работното място, а от компютрите е забранен достъпа до интернет(в 21 ВЕК!). Има огромно текучество както на хора, така и на клиенти, което само говори за качеството на работа. Няколко човека си разменят дежурства и които е дежурен в петък няма право да излиза извън София, а които има намерение да го направи, трябва да напише уведомление къде ще ходи и как може да бъде открит. Когато напускаш, за да отидеш на по-добро място те обявяват пред другите за луд, некадърен или в най-добрия случай-нелоялен. Често се случва да не можеш да излезеш в обедна почивка. Според трудовият договор трябва да върнеш всички пари, които те са дали за твоето обучение. Не са рядкост виковете по служителите и мачкването на самочувстивето им. А всеки, който е работил там, знае, че положителните коментари са написани от така нареченото ръководство (5ма души ръководство на 4 служителя). Положителното от работата там е, че след известо време прекарано там, няма работа която да ви се види лоша.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Част съм от Дал Сиат от няколко години. Това, което ме привлече първоначално беше възможността да работя в бързо развиваща се и доказала се компания и то в сферата, която ми допада. Харсева ми, че работата ми изцяло съвпада с това, което ми беше обяснено на интервюто-условията,отговорности и всичко,има доста какво да се научи, всички ти помагат и реално липсва тази враждебна и напрегната обстановка в подобни компании и екипи, на които човек обикновено попада. Работи се от понеделник до петък, стандартно, почиваме почивните дни, коректни при заплащането и свободното време, стимулират те да се развиваш непрекъснато-няма какво да се иска повече. Доволен съм. Общо взето самата работа, колегите и страхотната обстановка в офиса само допринасят към положителното ми мнение за фирмата.


бивш служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Като бивш вече служител искам да споделя и моят опит във фирмата, защото виждам, че на места се пишат глупости. Започнах работа там преди няколко години в счетоводния отдел в София, като в началото бях младши счетоводител. Позицията, за моя изненада, всъщност се оказа доста отговорна. Идеята е правилно да си вършиш нещата, да мислиш бързо, както и да научаваш наистина доста информация и четене. Докато смятах,че израстване тук няма да има за мен всъщност постепенно започнах да застъпвам задачите и на по-опитните колеги и попаднах в среда, където всъщност имах желанието да се развивам. Изкарах близо две години на този пост, но поради здравословни причини на член от семейството се наложи да напусна и заминах за друг град. Работата наистина беше динамична и интересна. Техниката се предоставя от фирмата и е на много високо професионално ниво, много по-добро от местата, на които съм била преди.Плащането винаги беше на точната дата, при болнични и отпуски няма никакъв проблем, хората са готини, имаше и бонуси, но не за всички винаги, гледат като има повече работа и мисля, че е по преценка, но не съм сигурна,
На всички които се чудят, това е мястото за реализация и развитие. Благодаря за отдадената възможност да науча нови неща.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Малее, колко много фалшиви положителни мнения са си писали сами от ръководството на фирмата?!?!? Никога не са криели, че пишат тук, но сега вече направо са се оляли.
Споко няма нужда от толкова лъжи. Завършващи счетоводство има страшно много, а икономика като цяло да не говорим, все ще намерите новозавършили студенти, готови на всичко за да натрупат стаж.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?