Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Жабляно Транс Еоод https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Перник,ул.”Твърдишки проход” № 23, ет. 6, офис 21&markers=Перник,ул.”Твърдишки проход” № 23, ет. 6, офис 21

Жабляно Транс Еоод

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5


Kолеги, ако си вършиш работата, действаш по задълженията си и не мрънкашш и съответно те оценяват и взимаш добри пари, но това е общовалидно за която и да е фирма. Изказалите се негативно за фирмата са мрънкалници които в никоя фирма няма да са добре, без значение от условията. Има трудности, но те са трудности на самата професия, а не проблем на фирмата. Това е една от малкото фирми, която дава шанс на шофьори без опит в професията И аз съм започнал без стаж. Друг е въпроса, че всякаква сволоч се е юрнала да става международен шофьор и имат високи изисквания към условия, заплащане и т.н. но от тяхна страна никакво покритие. Първо погледнете себе си и какво вие предлагате насреща, а след това постепенно изисквайте нещо повече от към работодателя.


кандидат за работа

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-3

ХРИСТО СЪМ АЗ КАНДИДАТ ЗА РАБОТА, ПРОЧЕТХ ДОСТА НЕЩА И НЕ МИ ХАРЕСВАТ, ПРАТИХА МИ СНИМКА НА КАМИОНА ЕВРО 5 КАМИОНА ОТ 2008 2009 ГОДИНА БАРАКА С ПЕРНИШКА РЕГИСТРАЦИЯ КАМИОНА, КАЗАХА МИ ЗА НАША СМЕТКА Е САМОЛЕТНИЯ БИЛЕТ ДО ГЕРМАНИЯ,ТАКА СЕГА ФИРМАТА Е ЛЪЖЛИВА ИЗМАМНА ПУСКАТ ОБЯВИ ПОД 2-3 ДРУГИ ИМЕНА , И С НЯКАКЪВ АЛЕКСАНДЪР СИ ПИСАХ, ФИРМАТА ИМА ОБЯВА В JOBS.BG ПОД ФОРМАТА НА АРМЕС ЛОГИСТИКС, ПАРИТЕ ГОВОРИХМЕ КАКВОТО СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА 45 ДЕНА 340 3500 ЛЕВА КАМИОНА НЕ МИ ХАРЕСВА ИЗМИТ ,НО Е БОКЛУК, ДРУГОТО ЗДРАВНАТА ОСИГУРОВКА БЪЛГАРСКА НА 650 ЛЕВА СЛЕДВАЩОТО ТОВАРИШ РАЗТОВАРВАШ НЕ ТИ СЕ ПЛАЩА !! https://www.jobs.bg/job/5749830 ЕТО ГИ 0883 299 339 АЛЕКСАНДЪР КОВАЛДЖИСКИ НЯКАКЪВ СИ НЕ ГО ЗНАМ КАКЪВ Е КРИЕ СЕ !! значи мошеник на дребно ще е този !! поредните бътлгарски мошеници боклуци никога тия са фирми ФАНТОМИ ЛАПТОПА ПОД МИШНИЦА И ОФИСА ВСЕКИ ДЕН Е НА РАЗЛИЧЕН АДРЕС !! УУУ


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работя от 3 години във фирмата. До момента не съм имал забавяне на парите. Получавам си заплатата на уговорената дата в пълен размер.
Регламент 561 се спазва стриктно.
Удръжки за дреболии на мен не са ми правени никога.
Управителя наистина ще направи удръжка от заплатата но това ще е заради някоя огромна мърлявщина и безотговорност от страна на шофьора довела до сериозна повреда на камиона.
Ще ми се да добавя, че такава работа не е за лигльовци. Камионите са подържат в добро техническо състояние. Всичките са оборудвани с климатици, хладилници и големи резервоари, което е голямо удобство при соло камионите. Не съм съгласен, че камионите са в окаяно техническо състояние, това важи само и единственно от шофьора дали ще си подържа чиста кабината, ако е мърляч да си се сърди на себе си. Пак от него зависи дали ще съобщи за възникнал проблем с камиона,ако е бездарен и не разбира и да не се сърди като му се строши камиона на път.

Фирмата е коректна към служителите си ако и те са коректни към нея.


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-3

Избягвайте гореупоменатата фирма, собственика, който е набор 93' няма никакво отношение към шофьорите, които наема, прави удръжки за най-малкото нещо от порядъка на надвишен интернет, който се позлва за служебни цели на фирмата. Системно бавене на заплатите с по седмица, след работно време никой не си двига телефоните и не може да се разчита за помощ от каквото и да е естество. Беше ми се наложило да спя в камиона две седмици на джоб в Германия поради сериозна повреда на камиона. Както се очакваше, ситуацията беше отреагирана не навреме, отлагана и неглежирана и на всичкото отгоре ми платиха двойно по-малко от колкото е дневната ми надница, при положение, че повредата и техническото състояние на камионите не зависи от служителите, и впрочем като цяло техническото състояние на автопарка им е в окаяно състояние и камионите се чупят десто често понеже са много стари. Фирмата също публикува обяви в jobs.bg и под името на фирма "Лики-СС", така че не се лъжете. Който е решил да се пробва при тях, от личен опит, дълбоко НЕ препоръчвам.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?