Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НПО”Самаряни” /img/frontend/nomap.png"

НПО”Самаряни”

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Признателен съм за оценката на клиентката на “Самаряни” и потвърждавам че и моето мнение се припокрива с по-горе написаното.Работих 3 години там и очаквах че ако имат някакви забележки относно работата ми, социалната сътрудничка Людмила Трифонова, ще събере доблест да ми ги каже лично и директно.Но това не се случи.Без никакъв знак от нейна страна че има пропуски в работата ми, бях освободен от гражданският си договор.След 3 години работа,очаквах по-нормално отношение и очаквах че държат повече на служителите си.Смея да твърдя че се ползвах с уважението на всички други колеги и клиенти с изключение на г-ца Трифонова , която наистина е студена и трудна за комуникация а също и подвластна на лични симпатии и настроения.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

НПО “Самаряни” в гр.Стара Загора ,помага на жени жертва на домашно насилие.Персонала е много отзивчив с изключение на старшата социална сътрудничка Людмила -Люси.Въпреки старанието си е студена и трудна за комуникация жена, подвластна на настроенията си от моите наблюдения.Бях свидетел, как скрои шапката на един от най-всеотдайните служители като вместо да говори с въпросният за грешките които допуска, тя изчака да се съберат няколко такива и го оклевети пред управителите с което предизвика напускането му от организацията.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?