Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хроно https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,София парк сграда Б ет. 2 офис 8&markers=София,София парк сграда Б ет. 2 офис 8
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Привет на всички кандидати за работа във финансово-счетоводния отдел на фирмата. Мили кандидати, не си губете времето за решаване на неточно формулирани задачи, зададени ви по мейл от главния счетоводител. Цялата процедура е нагласена , субективна и се провежда само от споменатия г-н Пешев, който не приема изобщо чуждо мнение, та дори и то да е обосновано с нормите на Националните и Международните счетоводни стандарти. Господинът се държи доста наперено и арогантно благодарение на достатъчния брой кандидати. При опит да разговарям с управителя на дружеството ми бе отказано под предлог за неговата ангажираност и некомпетентност във финансовата сфера. За съжаление зад успялата търговска фирма стои един субективен финансов мениджър, благодарение на тесногръдието в разбиранията си, би довел до нормативен срив на компанията. Не си губете времето! Не си заслужава в последствие да бъдете командвани и управлявани от субективен и арогантен, непрофесионално обмундирован "специалист".

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?