Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТОП 65 ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,София Парадайз Център, булевард "Черни връх" 100, 1407 Хладилника&markers=София,София Парадайз Център, булевард "Черни връх" 100, 1407 Хладилника
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-4

Ако имате себеуважение, личен живот и мнение. Това не е вашето място.Собственичката е учителка и съответно се държи с персонала като с ученици и то не по-добрият начин.Споменете си някой ваш комплексиран, нервен и груб учител, това е. Изключително невъзпитано и назидателно,все едно си идиот. Крещи по персоналът пред клиентите.Навита е като пружина и си изкарва нервите върху теб, сякъш ти си й виновен, че се е нарамила със собствен бизнес и държавна работа.
Фен е на доносниците и интригите. Искаше от мен да пускам доноси/информация за колегите. Аз доносник не съм. Изключителен проблем е че не правиш нещата по нейния начин и презумция, нищо че са правилни и тя не е те е обучавала. Да си вземеш обедна почивка е голям каприз, обяснява се че цял ден можеш да допиваш от остатъците от направените фрешове, смути(не от чашите на клиентите) ами това което е останало в каната на блендера.Това да седнеш също е престъпление. Инструктаж за безопастност нямаш, но се изисква от теб.
Трябва да лъжеш клиентите редовно, като например:
-Лимонадата се прави уж с мед въпреки, че е със захар.
-Черен хляб, пълнозърнест- обикновен бял хляб с боя.
-Свежи плодове- замразени портокали, ягоди, манго и тези които вече почти се развалят от борсата.
- Киселото мляко се случва да е изтекъл срок на годност, но биваш плашен с проверки на ХЕИ.
Накрая, когато кажеш, че работата не е за теб се започва с обидите по теб и родителите ти. На мен не ми даде последната заплата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?