Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Brand Quadergy https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Димитър Манов 10, ет.4&markers=София,ул. Димитър Манов 10, ет.4
5 3 0
3 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Приятели ето начин как можете да си изкарате малко странични диходи от тези сайтове "pay to click"

https://www.coinpayu.com/?r=cuculcan
https://faucetcrypto.com/ref/173594
https://free-litecoin.com/login?referer=52594
https://freebitco.in/?r=15365332

Плащът с крипто валута, като това са възможно най-добрите сайтове които съществуват в нета. Аз вече 3 години си цъкам на тях, като в началото не печелих кой знае колко но напоследък крипто валутите скочиха доста така, че съм
доволен.


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

В момента съм служител във фирмата и съм изключително доволна. Всичко е коректно и навреме (заплата,отпуски,болнични, допълнително осигуряване, социални придобивки). Колегите са невероятни хора. Мениджмънта е винаги готов и отзивчив при всяка ситуация и се опитват да е винаги в интерес на служителя (държат се като хора и влизат в положение). Страхотно място!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

В момента работя във фирмата и съм изключително доволна! Абсолютно коректни са, колегите са невероятни, работната среда е приятна. Мениджмънта се отзовава и обръща внимание на подчинените и максимално съдейства.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах при тях, обадиха ми се веднага и когато казах, че ще им звънна обратно, за да потвърдя ден за интервю, който ми е удобен, от отсрещната страна ми отговори мляскаща девойка (ясно всички са хоум офис, но все пак). Уговорихме се да ми звънне, но не получих нито ден, нито час за интервю, нито ми звъннаха обратно, защото все пак звъннах отново, за да се уверя, че не е недоразумение. От долното мнение, разбирам, че е било голям късмет в крайна сметка, но все пак беше проява на краен непрофесионализъм.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Скъпи приятели, не се лъжете да започвате работа в тази измислена фирмичка. Имайте предвид, че всичко, което чуете на интервюто, трябва да го разбирате с обратен знак. Ако ви кажат, че не са типичнта БГ фирма, разбирайте, че са типичата селска БГ фирма. Ако чуете, че фирмата се разраства - следва да ви стана ясно, че бизнесът й се свива. Впечатлението за ръст идва от постоянното текучество на хора - непрекъснато някой напуска - по собствено желание или под принуда, т.е. натиск от страна на мениджмънта и това налага да се намери друг на неговото място. Не съществува такова нещо като уважение - макар че декларират, че ценят обратната връзка, не си мислете, че можете да я дадете. Особено, ако нещо не е наред. Ще ви нарочат и рано или късно ще си тръгнете. Няма никакви привилегии. Дават някаква карта за допълнително здравно осигуряване, но то не е допълнително, а чисто и просто дублира това, което ви се осигурява от Здравната каса. Заплатите са ниски. На интервюто договаряте едни пари, а като си видите договора, подскачате, защото вътре пише значително по-ниска сума...ама нали вече сте си напуснали работата и няма къде да ходите. Фирмената сигурност е нулева, даже под нулата. Обемът на работата може рязко да спадне. Вие ще разберете това в последния момента като ви викнат да ви извиват ръцете да си ходите, защото няма какво да работите и за какво да ви държат. Софтуерът е морално остарял. Собствениците не смятат да инвестират в нов, а ИТ-то вдига рамене и казва, че с този софтуер – толкова. Има непрекъснати грешки в базата с данни, за което естествено изкарват служителите виновни. Мениджмънтът е наясно с проблема, просто така им изнася.

По отношение на колегите - има непрекъсната война между акаунт отдела и студиото. Подклажда се от мениджмънта, щото ако не могат да дадат повече пари, поне от време на време да подхвърлят някоя изкупителна жертва. (Чувал съм го в прав текст от едни от т.нар. меринджеи). Има много сиви зони и неуточннеи неща, които са работа на шефовете, но те са некомпетентни и вместо да си разчистят нещата, предпочитат да прехвърлят вината на хората и да ги подменят, защото винаги може някой да се навие да им работи за 100 лв. по-малко...Често се работи оувъртайм и в събота и неделя. Сервират ви го в последния момент. Ако искате отпуск - ви въртят един месец. Дават ви уклончиви отговори от типа на - няма проблем. И накрая ви отказват платения отпуск, без мотив. Ако случайно ви го дадат, бъдете готови да ви го прекъснат на втория ден. Няма какво да научите там. Ще си загубите времето, приятели. Не се хващайте.
Пускат обяви и като DESIGN BOARD и DSN - екипът е един и същ...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?