Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИНСТИТУТ ПО ЗЕЛЕНЧУКОВИ КУЛТУРИ "МАРИЦА" - ПЛОВДИВ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул. Брезовско шосе №32; Пловдив, 4003 &markers=Пловдив,ул. Брезовско шосе №32; Пловдив, 4003

ИНСТИТУТ ПО ЗЕЛЕНЧУКОВИ КУЛТУРИ "МАРИЦА" - ПЛОВДИВ

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
2
Местоположение
-4
Колеги
2
Работна среда
-3

Здравейте,

До скоро работих в Института по зеленчукови култури (ИЗК) “Марица” на длъжност „старши експерт - маркетинг“ в отдел „Счетоводство“.

В началото ме беше казано, че ще бъда въведен и обучен в тази работа, но в действителност не бе така. В този отдел бях пряко подчинен на гл. счетоводител - Иван Тилев. Той лично не ме запозна със счетоводната програма (софтуер) и дейностите свързани с маркетинга. В продължение на 6 месечния изпитателен срок не ми възлагаха конкретни задачи и само формално ме използваха разнасях тяхна документация от сградата на отдел "Счетоводство" до централната сграда на института. От 1 май 2020 г. ми връчиха заповед за освобождаване. В тази кризисна ситуация (пандемия с корона вируса) нямам право да получавам обезщетения за безработица и не мога да си намеря работа. По този начин съм ощетен и ме поставят в неизгодно положение.

След разговор с ръководителят на института - "Директора" ми бе казано, че нямат необходимите средства за заплащане на месечната ми заплата (основно месечно възнаграждение от 700 лв.). Дори по нейните думи, който буквално ми каза: "Тази щатна бройка вече не представлявала необходимост да я има и щяла бъде закрита. Не ми е необходим, служител на длъжност: „Експерт маркетинг“. Трябва ми по-опитен счетоводител."

Днес на 22.07.2020г. отново обявява в известния портал за работа - "https://www.jobs.bg", (https://www.jobs.bg/job/5375411), че търси служител на длъжност - "Експерт маркетинг" в Института по зеленчукови култури (ИЗК) “Марица. Какво съвпадение?! Как така след 2-3 месеца отново и е бил необходим такъв служител със същата квалификация и умения?!
Аз съм млад човек, който имах желание и ентусиазъм да работя на тази позиция, а те не оцениха моите качества и умения, който притежавам. Единственото нещо, което правят е да взимат човек за 6 месеца и го освобождават преждевременно, точно преди да изтече изпитателния срок. Как може такова подло поведение от страна на ръководството се питам? Подигравате се само с младите хората в България, затова младите хора предпочитат да работят извън страната.

Съветвам всички, който ще кандидатстват по обявената позиция: ЕКСПЕРТ МАРКЕТИНГ, ИНСТИТУТ ПО ЗЕЛЕНЧУКОВИ КУЛТУРИ "МАРИЦА" - ПЛОВДИВ в порталите за работа - "https://www.jobs.bg" и https://www.zaplata.bg/ е да не подадат документи (CV / Автобиография ) за работа. Това е едно унижение за младите хора, защото ще бъдат отстранени от работа. НЕ КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ, ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ!!! НЕ ВЯРВАЙТЕ, ТОВА Е ИЗМАМА!

Поздрави,
Владимир Киров

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?