Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Супернова Фактори ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Плачковица 1а, етаж 1, апартамент 1&markers=София,ул. Плачковица 1а, етаж 1, апартамент 1

Супернова Фактори ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-5

Компанията като цяло е пълен смях. Пародия! Тези италианци, както и част от екипа в България, се имат за голямата работа, но за съжаление са чисто и просто купчина тор. Италианците се тупат в гърдите, колко са умни и колко много дават на работниците, а "ръководството" в България буквално и преносно им лижат задниците. Както е споменато и в по-долните коментари италианската простотия почивен ден няма! Абсолютно всичко писано по долу е самата истина в добавка мога да кажа, че се наемат хора с никаква компетенция и най-вече липса на каквато и да е било грамотност и самоуважение само за да се задоволява нечии сексуален нагон и комплекс за малоценност.
За краткото време, което прекарах там мога да кажа само ... загуба на нерви и време. Италианците в началото обещават много. Добра заплата, развитие, сигурност. Общо взето, както е навсякъде, но реално абсолютно нищо от обещаното не се спазва. Парите се изплащат, но както и Lady Freethinker споменава, с 300 зора. Сакън да не попиташ къде ти са ИЗРАБОТЕНИТЕ пари. Ако случайно попиташ какво се случва със заплатите, следва един дебел роман от Паоло, за това как сме го притискали само за пари а реално нищо не работело. И най - дразнещото в ситуацията е как италианската паплач крещи и ругае (да наистина ругаеха Българския екип на италиански език) как това и онова не е свършено, но реално те нищо не са предоставили като материал (достъпи, дизайн и т.н.). В отговор българското ръководството и по точно пародията наречена team leader, застава и ти обяснява, как италианците имат право и едва ли не трябва да си траеш и да бъдеш благодарен, за това че ти имаш предоставена минерална вода за пиене а служителите в Италия нямали дори вода. Да сериозно говоря факта, че ние имахме минерална вода от диспансер в офиса, го изкарваха едва ли не като култово постижение достойно за лизане на задник. Но така явно нашия "team leader" ги е научил. Ама какво друго може да се очаква от пияница? Идват италианците и носът му ставаше черен и явно доста стабилно му стъпваха на врата защото задължително към 15:00 часа, господинът изчезваше с другата пародия наречена project manager, за около 1 час, след което се връща смърдящ на бъчва и си мислеше, че никои не разбира какви ги е вършел. Някак си в измисления "open space" е много трудно да се пропусне тази смрад.

За любовните подвизи на Паоло не мога да кажа нищо. Виждаше се и с просто око, че назначава момичета, съснадеждата да му се отвори парашута. За примери са office manager-ката и project manager-ката. И двете имаха толкова много опит, че ако бяха наели 2 телета по добра работа щяха да вършат. Office manager-ката я заварих за кратко, но си личеше, че е там за украса. На въпроса каква е нейната функция - тя е office manager и точка. Нито дума повече по въпроса обратно на работа и се радвай, че пиеш вода. А за project manager-ката надменна стара бабка със самочувствие до небесата с болните амбиции, че подмазвайки се на италианската идиотщина ще постигне много. Главата и куха, краката и - шпиц, живее явно във някакъв ама наистина много тъп виц. Наета е за ... никой и до ден днешен не разбра. В 98% от ситуациите изискващи нейната намеса, тя или правеше нещата по зле или те оставя сам да се оправяш.

Сериозно това чудо, наречено Супернова Фактори е просто тъжно. Не си губете нервите и времето с тази пародия!


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
-3

Хубаво е че има такъв тип сайтове! С тяхна помощ много хора може би биха си спестили главоболията причинени след започване на работа в компания като Супернова!Също като "Lady Freethinker" съм бивш служител на компанията и подкрепям на 1000% казаното от нея. Тя перфектно е описала ситуацията в тази "софтуерна" компания.
Цирк след цирк! Дори когато си помислиш че няма с какво да те изненадат, с глупоста си, те успяват отново и отново! Отнасят се с теб почти като с техен роб - след като са ти подхвърлили 200-300лв върху нормалната заплата за длъжността. Предполагам, че това е и причината хората да им се връзват все още, разбира се с великите обещания за проекти, развитие и гръмки думи като - "ние тук сме едно семейство" на двамата "топ, топ" мениджъри Паоло и Фабио. Пълен смях! Семейство са да, но семейство италианци!!! Българите в тази компания винаги са обирали и предполагам ще обират пешкира за калпавата им(да не кажа никаква) организация на работа! В един момент докато чакаш с дни някой "зает" италианец да те отблокира по даден проект или влизаш в някакви безумни и безсмислени срещи на които 80% от хората не знаят защо присъстват, седиш и си мислиш неща от рода на - Възможно ли е да е толкова зле? Това ли е дъното??? Колко мога да издържа тук? Човече, базата им е на италинаски, wtf ?!?!??
Уверявам ви, няма човек който да е започнал работа там и да не си е задавал тези въпроси още първия месец, та дори и седмица!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Локацията в кв. Лозенец е лишена от каквито и да било магазинчета и ресторанти в близост. Всичко е далеч, в обедната ти отнема едно 20 мин да отидеш до там, та после да си поръчаш, та да пристигне храната и накрая обедната ти свършила, а още не си почнал да ядеш. Офиса е тип тузарски апартмент, на първи етаж, навсякъде със теракот и единствените отоплителен уреди зимата са климатици. Залата в която са програмистите е със разкачени врати щото видите ли шефа решил че трбва да е open space и има официлно правило климтиците да не се пускат на повече от 21 градуса дори и януари месец. Такъв клич изживях тази зима, че ми се бяха подкосили краката от студ, от стола да не мога да стана, ама на италианците не им пука за робите.

За паркинг забравете. Навсякъде е зелена зона и единствения вариант да отидеш с кола, а сам да си плащаш зоната, защото фирмата не може да влиза в разход за такива излишни неща.

Ако случайно решите да напускате фирмата имайте в предвид че може и да не ви изплатят последната заплата, напълно незаконно, с някакво там тяхно си основание че някаква работа не била свършена, и пак никой нищо не казва за това че те не са ти предоставили някаква информация за да завършиш проекта съвестно.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително отчайваща компания, в която категорично не си заслужава дори да се кандидатства. Факта че е италианска компания е достатъчен, за да стане ясно за какви идиоти става на въпрос. Да си правят пиците и спагетите и хич да не се занимават с ИТ компания, като не им се отдава!!! Служител съм от самото стартиране на компанията 2018та година. В началото отношението беше на ниво, имахме приятелски отношения със шефовете, вървеше лафчето, правихме тийм билдинги и ни моривираха че ще разрастваме фирмата все повече и повече. Таргета за първата година беше 50 човека, но уви - завършихме я с едва 8 човека. После таргета за 2рата година беше умишлено по ниска - 20 човека, но уви останахме си 12. По време на първата година в офиса ни дойде една безумно красива колежка, която зае длъжност офис мениджър. Главния мениджър Паоло така беше хлътнал по нея че изведнъж я направи бизнес мениджър без нито образование, нито курсове, нито някакви знания. До последно докато тя беше във фирмата, Паоло обгрижваше, както нея, така и целия тийм, за дя я впечтли + че беше коректен и изряден във плащанията, но в края на втората година станя ясно че няма да му се отвори парашута с нея, и тя замина отвъд океана при съпруга си. Това беше момента, в който Паоло беше съкрушен и тотално променен. Започна да забравя да превежда заплатите и то по два пъти в месеца (аванс и заплата). Обикновено закъснявяше със 4-5 дена, но понякога и по 10 дена и така се създаде едно истинско нпрежение в офиса. На много хора беше обещал със официалната офертата за работа и определена сума за коледен бонус и накрая ни подхвърли някакви трошички, колкото да не е без хич + коледно парти в долнопробно кафене.

Предвид малката бройка на служителите към 2020та година(15 човека) точно на 14-ти февруари 2020та съкратиха 4 човека (седмица преди обявяването на ковид-19 в Италия -тогава още ни обясняваха че това било глупост с тоя вирус и се всявало излишна паника, и даже не съществувал :д). Странно как се съкращават хора като за 3тата година си бяха поставили нов таргет - 10 клиента. Е няма логика, и казват че тези хора не им трябвали защото нямали каква работа да им възложат в момента. След тези съкращения, се разби тийма на пух и прах и още 5 човека си подадоха молбите доброволно, включително и тийм лидера, т.е останаха едва 6ма и тези италианци изведнъж се видяха в чудо и се започнаха едни интервюта, едно охажване, че са най-добрите. Дрън дрън че пляс. И странното е че някак им се връзват на свалянето на звезди и се наемат хора, но не е ясно до колко ще се задържат, защото отношението им към нас е повече от отвратително. Имат се за големите големци, а ние сме бедните роби, дето даже сме задължени да работим overtime, когато се налага и те решат, и то без заплащане, защото заплатите дето взимаме ни били достатъчни и много нагло от наша страна да си търсим възнаграждение за извънреден труд, който може да откара до 12 вечерта, предвид начало на работния ден 9 сутринта и няма гаранция дали цялата седмица ще е така.

От към организация е много, ама много зле. Ако имаш да речем estimate на проекта 4 седмици, то задължително първите две седмици си бъркаш в носа, защото чакаш някой “бърз” италианец да ти прати спецификации, дизайн, картинки, изисквания, желания, презентации и какво ли още не, нужно или ненужно. И фактически първите две седмици си стоиш блокнат. На третата седмица вече почваш да приритваш и даваш зор на “бързите“ италианци, защото тях не ги интересува че те са те забавили, срока си е срок и той си остава 4 седмици. В отговор получаваш че някой си ей сега ще провери и така 5 дена - тъмна индия и ни вест ни кост от този проверяващия ( явно праща пощенски гълъби из Милано). На четвъртата седмица вече си яко изнервен и почваш да спамиш всеки италианец, който ти изникне на линия в скайп и накрая на деня в 18:05, при работен ден до 18ч получаваш нещо, ама не всичко дето ти трябва и започваш да кодиш. Да ама обема на проекта е голям, а вече си изгубил 3 седмици и един ден в чакане и ето тук идва работата под стрес, оставането до 12 вечерта или пък незсънни нощи за да успееш за деплоя в петък. Накрая на седмица ходиш като видение, чувствш се като парцал и за капак проекта е пълен с бъгове и има още неща, които чакаш от италианците. В петък се деплойва и баш шефа, кръстника или тоз с парите дето само командори от един стол и за нищо не става иска да види проекта и свиква на съвещание в Милано своите придворни. “Това не работи, онова не трябва да е така, тука не е правилно, добре имахте месец, защо не е готово?!” - “Ами шефе те колегите от България го правеха”..............и това всеки път, всеки път все ние клетниците българчета сме виновни, никога великите италианци и лошото е че Кръстника вярва на своите сънародници и също като тях, гледа на нас като някаква измет дето пише софтуер евтино.

В офиса се ползват само нелицензирани или кракнати програми, теглени от замунда. Лаптопите са с нелицензирани уиндолси (отдолу пише Activate windows) за направата на сериозен софтуер, който да продават после на световно ниво.

Ако на итервю ви обещаят допълнително здравно - това е измама, няма такова нещо, чакаме го от точно 2 години и си остана празно обещние, като много други.

Сега главния мениджър вече не е Паоло, че много се изложи, ами един дебелак Фабио, дето почти нищо не разбира от код, но за средно статистическия италианец е умен и образован и някак си заема длъжност CTO в Италия. Уиндолса на сървърната им машина е на италиански, както и всичките им коментари в кода + спецификациите и изискванията и общо взето трябвя да си факир на гугъл транслейт за да успееш със разгадаването на даден задача. Като цяло едва 5% от хората им в италианския офис говорят английски, а в процеса на работата може да ти се наложи да комуникираш с 20-30% от тях, така че сядаш и научаваш италиански.

Ако ви пратят командировка в Италия, командировъчни няма и на никой не му пука имаш или нямаш пари, ако се оплачеш- гледат на теб като на циганин.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?