Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ПлотерБГ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Константин Кисимов 2а&markers=София,ул. Константин Кисимов 2а
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работя във фирмата от една година и няма абсолютно никакви проблеми с никого, нито със служителите (колегите), нито с управителя Ники Михайловски. Не зная преди какво е било, но през тази една година, в която съм служител на фирмата, тя се разшири, за отношението нямам какво да кажа, то е безпрецедентно - абсолютно разбиране и приятелско отношение. Дори и да закъснееш с няколко минути (стига да не е непрестанно) няма никакъв проблем. Относно обедната почивка - взимаш я когато и колкото дълго имаш нужда. Разчита се на това да не се злоупотребява. Наистина има чипове за злизане в произвадството, но те са, за да не влизат външни лица в него, а не да се следят служителите и камери има във всяка печатница в София, това е факт.


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
4
Потенциал
-4
Местоположение
4
Колеги
1
Работна среда
-5

Управителят, г-н Николай Михайловски, казано с думи прости е позор за фамилията си. Визията му за служителите му и фирмата като цяло е, ако може да открадне служител от друга фирма с обещания за бляскаво бъдеще, да се държи добре около месец - два, след което да разкрие дребнавата си душица на 100%. Като служител във фирмата се налага да вършиш абсолютно всичко, въпреки, че си извършил преките си задължения. В случай, че нямаш работа, веднага ще ти бъде намерена такава, била и най-безумната такава, като например да си хигиенист или да закараш личния автомобил на управителя на мивка... все пак ти се плаща... длъжен си. Заплащането е редовно. Ако умееш да се пазариш, можеш да взимаш добра заплата за бранша. Уважение от страна на управителя - няма. Привилегии - няма. Фирмата е с около 5 до 7 служители персонал, но те следят всяка една минута с камери, няма да се очудя, ако вече няма и чип система за начало и край на работния ден. Една минута закъснение се смята за огромен проблем, но невзимането на обедна почивка се толерира. Натоварването като работа е според поръчките, но т.к. търговците куцат и като цяло фирмата разчита на милостинята на стари клиенти, натовареността не е голяма или пък ако я има то печалбата от поръчките клони към нула, кото рефлектира върху служителите. Потенциалът на фирмата не е голям, да не кажа никакъв, т.к. той пряко зависи от управителя, през повечето време - пиян. Локацията е много добра... всъщност, това може би е един от малкото плюсове. Колегите по мое време бяха добре, сплутен и работещ колектив, но след като управителя изпадна в пиянска параноя, че постоянно някой го краде, колективът изчезна. Работната среда е неудобна - в помещение около 70кв.м. са събрани всевъзможни машини, като на човек се пада работно пространство от около метър до метър и половина квадратни метра.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?