Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Арх Медия Груп https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. АНГЕЛ КЪНЧЕВ, 17&markers=София,ул. АНГЕЛ КЪНЧЕВ, 17

Арх Медия Груп

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много се радвам, че господина е отворил темата. Моите впечатления от " Porta doors" Варна 501 врати са, на интервюто ти се свалят звезди, мигат очи и ти се обещава средната заплата, но договора е написан на минималната заплата плюс процент, на всеки е различен и никога не се получава това, което трябва да се вземе според уговорката. Има разлика между устните, писменните договорки и това, което накрая се получава и разбира се работника е ущетен. Постоянно текучество на хора във Варна, хаос, безпорядък и самотек.Виковете, крясъците и скандалите от управителите към персонала и между тях е ежедневие и постоянно, чувстваш се нищожен и смачкан, всеки е така. Постоянно ти се казва, че ти се заповядва, ти не можеш дори нищо да кажеш, а ако кажеш биваш устно глобен и съответно заплатата ти пада. Колегите се чувстват лошо от обстановката и напускат,
биват ти вменявани различни дейности и отговорности за които никой не те е обучил или споменал при постъпване. Едно от най- ужасните места на които съм работил.


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-1

Става дума за позицията мотокарист, складов работник или шофьор. Възможно е в следваща обява фирмата да пуска обяви от името на "PORTA DOORS"" https://porta-doors.bg/ или BAUZENTRUM.
На интервюто, една "дама" ще ви сваля звезди, колкото да се "хванете". Уловката е в това, че ДОСТА ЧЕСТО сам ще приготвяте и натоварвате поръчките, които ще карате. На интервюто се споделя, че това се случва инцидентно и рядко,но в случая е ежедневие. Всъщност трагедията е пълна. Работиш в склад, намиращ се на бул. Илиянци в сградата на "Металснаб"(Месторабота: гр. София, Военна Рампа, бул. Илиянци 119).
Шефа на склада Ники е мега пич, но това е за сметка на фактуристката, която е най-кривата и вулгарна селска пръчка от Перник. Работата се състои в това да натовариш сам "камиона" и да доставиш стоката до някой строителен обект. Камиона не е ремонтиран НИКОГА и няма останали здрави неща по него. Вратата се отваря с кука, мигачите се пускат с рапидка за гипсокартон, прозорецът е постоянно отворен, а вентилатор/парно няма.
В следващ коментар ще сложа линк към снимики на "камиона".
Обещаната заплата е около 1000 лв. Аванс няма, защото служителите ще си тръгват на 15-тия ден и няма да изкарват и месец. Поръчките идват от офиса, които се намира на бул. България. В повечето случаи са тотално объркани, от сега за след час или за вчера Фактуристката пуска повече "кредитни" отколкото фактури, което ще рече, че почти няма сгрешена поръчка. В момента фирмата разполага само с едно "камионче", няма складов работник и мотокарист и натоварването е доста сериозно.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?