Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Орхидеи България ООД /img/frontend/nomap.png"

Орхидеи България ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Въпросната фирма се занимава с търговия на цветя, аксесоари за цветя и продукти за грижа, за цветята, главно - орхидеи.

Кандидатствах за работа при тях, защото обичам цветя и разбирам от грижа за цветята, но на интервюто, ме интервюира една от собственичките, която ми направи много лошо впечатление.

Влезе клиент и тя се държа доста дръпнато с него, а познанията ѝ за собствения ѝ асортимент, бяха под критика. Допреди минути ми обясняваше как има изисквания за вежливо отношение и компетентно обслужване, а самата тя няма тези умения.
Друго, което ми направи лошо впечатление е, че ”оплю” една от настоящите си служителки, като я описа, като: философ, досада и неприятна.

На последно място, нямаше как да не забележа, че нямат етикети с цени и етикети на български език върху артикулите си, които бяха за грижа, за цветята.

Останах с впечатлението, че са малка фирма, с двама собственици, едната, от които - неприятна жена като това е субективно мнение, разбира се, но не се доверявам на хора, които говорят едно, а вършат друго, а и говорят лошо за настоящите си служители пред кандидатите за работа, сякаш сме приятелки на кафе.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?