Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИНЖЕНЕЕРС4Ю ИНТЕРНЕШЪНЪЛС ХНИК И РАННАХЕР СД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Стара Загора,ТК Сити Център &markers=Стара Загора,ТК Сити Център

ИНЖЕНЕЕРС4Ю ИНТЕРНЕШЪНЪЛС ХНИК И РАННАХЕР СД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
4

Кандидатствах за работа във фирмата , обадиха ми се на следващата седмица с разаснения за работата и прочие.Казаха ми да дойда на място следващата седмица да видя за какво става на въпрос и да се обадя ако ми допада.Обадих се на следващия ден за интервю като ми се каза ,че интервю може да се насрочи за следващата седмица....Отидох на интурвюто и ме полиха да направя 2 тяхни задачи с които да определят дали ще ме удобрят и ако да дали да започна с 800 или 900 лв заплата .Всичко точно Станислав каза ,че ще ми се обади до два дена независимо от резултата(дали съм одобрен).Така и до няколко дена не получих обаждане ....реших аз да се обадя да проверя какво се случва и дали въобще да ди ги чакам при положение ,че вече ме разиграваха 3 седмици .Получих отговор "Ми аз и на никого не съм се обаждал от интервюираните , понеже за момента не ни трябват повече чертожници.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕ КОРЕКТНО ! НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО . В заключение заплатата е една и съща както за човек със средни спецялно така и с Висше . И разбира се фирмата е регустрирана в българския регистър ,но се държала от двама австрийци ... БЪЛГАРСКА ГАНЬОВСКА ЗАЛАТА,АВСТРИЙСКИ ИЗИСКВАНИ И СТАНДАРТИ!


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-4
Потенциал
1
Местоположение
-2
Колеги
-2
Работна среда
-3

Ниско заплащане 850 лв. нетно за хора с висше образование, което е потресаващо. Постоянно имат обяви в джобс за всички офиси по градовете, но не могат да си намерят хора - да се запитат защо. През лятото офисът в Стара Загора е да - няма вентилация едвам се издържа. Като цяло не препоръчвам да си губите времето с тях!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?