Юроспиид ООД /img/frontend/nomap.png"

Юроспиид ООД

умишлено не те обучават и те пускат неподготвен за да правиш грешки и глоби ,после да ти удържат и да ряботиш повече време за тях.

Здравейте,

Някой може ли да сподели ситуацията във фирмата към момента. Кандидатствам за спедитор и работата ще е във офиса им в geritage park.

Интересува ме как е като отношение, коректни ли са със заплащането,предлагат ли наистина социални придобивки и като цяло какви са добрите и лошите черти на компанията?

Казаха ми, че в началото ( може би първия месец) обучението е в базата им до Петърч с идеята да се види на живо работата, устройството и т.н.

Ще се радвам, ако споделите какъв е Вашия опит с тази фирма и какви са Ви впечатленията за нея в момента.

Предложената заплата в jobs.bg е 1500-1700лв, пълна лъжа. След като изкарах пробен ден ми беше обяснено заплащане от 1000лв + 250лв ваучери за храна =1250лв.като след 4тия месец има възможност за бонус и да се докарат до към 1500лв. За мен лично когато се напише заплата от-до означава стартово възнаграждение,а не 1000лв чисто!!

Некоректно и грубо отношение.Ако някой има ценно време за губене да отиде в тази фирма..Неподходяща фирма за набиране на служители обявите са им постоянно в джобс...Губене на времеподигравка с човешкото л

Искам само да информирам кандидат шофьорите че това което чуят на предварителното интервю за цена, условия, договори и заплащане не се покрива с нищо. Трърде сладкодумно говорящата Менаджер специалист Поли Христова спестява много съществени изисквания на егоцентричния шеф Рашков, така че колеги помислете преди да поемете към школата в село Петърч за да не сте разочаровани като много кандидат шофьори. Надявам се малко да съм Ви помогнал. С уважение :Кандидат Професионален Медународен Шофьор.

Бях вчера на интервю при тях за позиция Диспечер.Офисът , където се проведе беше близо до " Пирогов".Някакво момченце с брадичка и силно незаинтересован вид ме вкара в една малка стая, зададе ми няколко клиширани въпроса и ми съобщи , че евентуално след 3 месец заплата ще бъде 1600 лв .нето, НО ще ме осигуряват на 570 лв! Теглих му на ум една майна и си тръгнах.

Обещават много но изпълняват малко.Като цяло с изискванията е същото, изисква се много но в замняне не дават почти нищо.

Бях на интервю и си тръгнах много разочарован, искаха ми 1000 лв за да започна школата и евентуално работа при тях един вид гаранция пари които никога няма да видя повече. През цялото време на интервюто въпросния господин който дори не се представи си позволяваше да ме обижда и по негови обяснения заплатата която обещават никога няма да получа. Разбрах също че при неизпълнение на договорите които подписвате има неустойки които не са малки и предполагам 1 работна заплата едва ли ще покрие загубите.

Някой може ли даде малко повече информация за школата им и заплащането при новопостъпилите във фирмата?

на прокурорче съгласен