Каспела ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Каспела ЕООД

клиент

съпруга ми първоначално лежеше в урологията а понастоящем е в нефрологията ...в момента двамата завеждащи на клиниките не могат да се разберат кави действия да предприемат...а съпруга ми докато чака може да загуби единия си бъбрек ..това как да го коментирам защото аз не мога да го разбера / докторите замислят ли се какво причинявати на болния и на цялото му семейство та ние сме в безизходица чакаме авсяко забавяне може би е фатално/ само ми оставя да се моля

Казвам се Живка Найденова от Пловдив. На 16.11.16г в МБАЛ "Каспела" гр. Пловдив ми направиха лапароскопска операция на хиатална херния. Искам да благодаря на екипа, който извърши операцията, за изключителния професионализъм, внимание и отговорност :
Д-р Костов
Д-р Маринов
Сестра Зоя Йотова.
Благодаря и на проф. Димов, завеждащ отделението, и на целия персонал на хирургията.
Това са ангелите на "Каспела"
Благодавя Ви от сърце.

До: Д-р Белев
„Ортопедия и травматология”
МБАЛ – „КАСПЕЛА”

Здравейте!

Пиша Bи по повод безкрайната си благодарност от работата на целия Ви екип !

Казвам се Борислава Енева и съм дъщеря на Иванка Кавалджиева-ваша пациентка.

Впечатлена съм от невероятните грижи, които положихте за излекуването на майка ми.

Показахте много уважение, стабилност , сигурност и в замяна на което получихте нашето голямо доверие.

Работихте с много голям професионализъм ( от лекарите до помощния персонал-с които имахме много чести контакти).

Благодаря Ви за всичко !

клиент

Пиша ви от името на баба Васка - Василка Делчева Бойчева от Хасково, която скоро се е лекувала в отделение ,,Ортопедия и травмотология" - възхитена е от всичко във вашата болница, а специалните благодарности са за докторите Анастас Белев, Димитър Генов и Илия Яков - лекарите, които направиха третата операция на крака и, след 2 неуспешни в Хасково и тя, благодарение на тях, вече прави първите си стъпки без болка. Желае им много здраве, успехи и им целува ръце!

клиент

Най-добрите специалисти по смяна на тазобедрени стави са в болница Каспела!!! УЧЕТЕ се от тях скъпи докторчета !!! ХВАЛА!!!  Да неговорим за обслужването- повече от перфектно!!!

клиент

Казвам се Юзджан Алиосман 40год. и съм от гр.Варна.Откриха ми "Болест на Чадлър" което всъщност е износване на тазобедрените стави по осезаемо на левия крак.Възможности нямало освен поставяне на изкуствени протезни стави.Единственият проблем за мене беше къде и кой да направи тази интервенция поради фактът че това ми беше първа операция което много ме безпокоеше откъм нейната направа и завършек.Научих за вашата болница от мой роднина, за което много съм благодарен.Обадих се по спешност след като имах големи болки и след седмица вече бях опериран, а след още 7 дена вече карах колата към Варна.Ранното шофиране след операцията не ми направи впечатление, но не мога да кажа същото за седмицата, която прекарах в болницата.Всичко беше перфектно като започна от приемането ми, самата операция, пестоят ми там до моето заминаване.Не предполагах, че има такава болница в нашата страна събрала на едно място толкова добър екип от лекуващия до обслужващия персонал.Всеки си вършеше задълженията към мен перфектно с изискващото се търпение и високо внимание, за което моите благодарности им бяха достатъчни.Б-я има нужда от хора като вас!Ние имаме нужда от вас, за да можем по често да се усмихваме и да сме спокойни за нашето здраве.                                                         Благодаря на докторите от отдел "Ортопедия и травматология" в б-ца "КАСПЕЛА" за успешно извършената операция от тяхна страна на дата 15.02.2010 г.Поставиха ми изкуствена тазобедрена става на левия крак.Всичко мина успешно и се чувствам много по-добре.Искрени и сърдечни благодарности от мен и моето семейство на:                         Д-р Анастас Белев, Д-р Димитър Генов, Д-р Илия Яков и на целия екип на това отделение, които имаха отношение към моята операция и моето възстановяване дори за момента да е частично, защото все пак ми предстои още една операция на другия крак, която без колебание ще направя при вас.Много исках моите благодарности да бъдат към всеки по именно, но в сайта ги няма имената на целия персонал, за което много съжелявам и се извинявам.Всички бяхте много внимателни и мили през целия ми престой при вас.Препоръчвам на хората от цяла Б-я, които имат проблеми със ставите да се обърнат без колебание към този колектив от професионалисти, работещ в б-ца "КАСПЕЛА" гр. Пловдив ет.2 "Ортопедия и трамватология".Б-цата работи със Здравната каса.За въпроси може да ми се обадите на телефон 0894624548.БЛАГОДАРЯ ВИ ОТНОВО! 31.03.2010 г. гр. Варна.

клиент

Направиха ми операция на предни 2 зъба и отстраниха масивен гранолом.
Нямам думи за професионализма им!

www.kaspela.com

kaspela tova e bolnicata v koqto moje da se lekuva6 bez da se strahuva6 4e moje da ne izleze6 ot tam