Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БГ Монт Еоод /img/frontend/nomap.png"

БГ Монт Еоод

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
5

Не ми се искаше да хваля фирмата,но ми казаха за негативния коментар бивши колеги. Написаното по-долу не е истина. Фирмата не е транспортна, името е неправилно изписано, колегите са все разбрани и точни момчета с желание за работа и да си изкарват хляба. Изпращаме временни работници за клиенти в България и чужбина,работата не е лека, но е добре заплатена и всичко се случва по закон. Помагаме намясто на хората за всичко - документи,регистрации, банкови сметки. Никой не е дал една стотинка за път,квартира,облекло, всичко поема работодателят. Редовно минаваме проверки в България и чужбина, няма никакви забавания, до 10-то число данъците са платени,до 15-то число са платени заплатите,според присъствените карти,и точно по фиша за заплата. Където е имало грешка сме я поправяли веднага - в рамките на дни, а когато клиентът има 5000 свои служители и поне 1000 наети се случват грешки, неизбежно е. Този господин е работил във фирмата доста отдавна и знам много добре защо едва сега се сети да се оплаче от нас,но не виждам смисъл да го нападам. Неговите колеги от 2016-та година все още работят при нас. Още един пример за неговата неадекватност е доводът,че таваните са ниски. Предполагам летищата в Германия се съобразяват с архитектите и инженерите си, а не с общите работници от България колко да отпуснат таваните. Жалко,че се намират такива хора и жалко,че не мога да накарам Управителя да изгуби малко от времето си и да го осъди за клевета, защото всичко му е платено до последната стотинка. :(


бивш служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-1
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

В фирмата се започва трудно защото много документи трябва да се издадат и превеждат,после се правят проверки и се чака дата за заминаване и обучаване.Това зависи само от немците по летищата и от полицията. Започнеш ли веднъж си има редовно работа, не е лека но поне е сигурна и редовно платена. Всичко минаваше по банка и се плащаше до 15ти на следващия месец. Идвали са ни на проверка от ЦОЛ и Финанцамт и всичко е било наред,значи фирмата е била коректна. А този човек Недялко не го познавам,питах колегите и те не го познават,значи няма кураж да застане с името си когато клевети. Изгонени за неявяване на работа или за лошо държание в квартирите имаше доста. И то като малки деца -ще им се купи билет, ще им се плати всичко, ще ги заведе някой до летището. А колко са ниски таваните на багажното на летището немските инжинери решават, не шефката. Тя се грижеше колкото може да ни е наред всичко,да изкараме пари и да се приберем доволни. Аз си намерих работа при немски работодател и се разделихме без проблеми, даже ме остави десет дни в квартирата без пари да стоя,а след 3 месеца получих едни 60 евро. Питам я какви са тия пари - клиента при който работихме е изплатил бонус за нас и тя ни го раздаде. Има колеги от 2014та работят за нея и не искат да чуят за друга фирма.Аз исках да се събера със сестра ми в един град и за това напуснах,иначе си бях доволна - почиствах самолетите и всичко ми беше наред-път,квартира,заплата.


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-4

Работата, която предлага фирмата е тежка и се гонят срокове.Товари се и се разтоварва пътницески багаж от и на самолети.Пространството, в където се прави това е малко и таванът е нисък и трябва да сте физически добре подготвени. Управителката Мария е олицетворение на лъжата, таланта й да лъже е забележителен. Заплатите обикновенно закъсняват и едва ли не се молите, за да ви платят. Ако имате някакъв проблем на работата или в квартирата просто няма на кой да се оплачите, за тях е важно да работите и изкарвате пари, а вие като човек не сте важен.Имайте тези неща предвид преди да решите да отидете да работите за тях.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?