Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Национални Дистрибутори ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Национални Дистрибутори ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 41 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-41 от общо 41


-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
3

Това е фирмата, която държи веригата магазини "Бонжур", а също се занимава и с дистрибуция. Заплащането е ужасно ниско, направо мизерно да не кажа (200 лв). Уважение от горните етажи няма почти никакво, изискванията са ужасно много и постоянно се измислят нови и нови глупости, за да усложнява максимално процеса на работа, а пък поощрения за добре свършена работа почти няма, като изключим мизерните бонуси, които се получават, ако си изпълниш таргета на магазина, но тези таргети от половин година насам не се правят, тъй като доста ги вдигнаха... а не направиш ли определената сума - не взимаш никакъв бонус. Няма абсолютно никакви привилегии, освен едни 20 лв. социални разходи за транспорт, които незнам за какво биха ти стигнали при сегашните цени на билетите в градския транспорт и маршрутките. Шанс за развитие нямаш, ако не си човек на този или онзи и затова 90% от работещите в офиса на фирмата са пълни некадърници.
Иначе самите магазини са приятни, работя в малък екип и няма интриги, но другите неща просто ми смазват желанието за работа, а аз имах доста такова и то до скоро... но вече си дадох сметка.
Хора, не се лъжете да работите там!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?