Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Камелот Ай Ти Лаб https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Ситняково 48, етаж 6, ПК. 1505&markers=София,бул. Ситняково 48, етаж 6, ПК. 1505

Камелот Ай Ти Лаб

Напишете мнение
5 5 0
5 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Камелот Ай Ти Лаб ЕООД е сравнително нова фирма на българския пазар и основен фокус са иновативни ИТ услуги в областта на САП. Седалището на фирмата се намира в Германия, но разполага и с офиси в Америка, Швейцария, Дубай, Индия и Сърбия. Списъкът от клиенти на Камелот е наистина внушителен, тъй като включва много големи и известни компании в различни сектори.
Служителите в българският офис работят основно по европейски проекти. Именно заради големия потенциал на пазара, основна цел е разрастването и наемането на нови служители.
Планирането и разпределението на ресурси е добро и затова има оптимална натовареност, като се намира подходящ проект според експертизата на човека. Компанията разполага с много обучителни материали, които спомагат за по-бързо развитие.
Колаборацията между колегите е един от най-големите плюсове, тъй като се работи в международна среда. При нужда от информация винаги има някой насреща, независимо от локацията му. По този начин се работи доста по-спокойно.
Средата в офиса е много добронамерена и приятелска.
Локацията на офиса е до мол България, затова в района има много места за хранене, магазини и услуги.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Камелот Ай Ти Лаб ЕООД е ИТ компания, лидер в областта на SAP технологиите с над 20 години опит. Фирмата е част от международната компания Camelot IT Group с над 1800 служители в целия свят. В България има офис от Август 2018г. Работи се с най-новите технологии по разнообразни проекти.

Заплащането е много добро и съответства с опита на кандидатстващите. Фирмата предлага и бонусна система, която е гъвкава и според натовареността на служителя.

Уважение и коректно отношение има както от служителите в България, така и от колегите от другите офиси.

Има социален пакет, който служителят може да използва за допълнителна медицинска застраховка, транспорт, храна, фитнес карта и т.н. Предоставят се служебен лаптоп, голям монитор и мобилен телефон.

Фирмата е с над 1800 служители в целия свят и доказано реноме, което за мен лично носи със себе си много добра фирмена сигурност.

Натоварването е нормално за този тип работа. Няма изискване за извънредни часове и работа през почивните дни.

Мисля, че потенциала за развитие е голям, а стратегията е за значително разрастване през 2020г.

Местоположението на офиса към момента е в близост до "България Мол" на бул. "България и "Т. Каблешков". При очакваното разрастване се очаква офисът да бъде сменен. При такава смяна има допитвания до служителите за локация.

Колегите, както споменах и по-горе са едно от най-големите богатства на фирмата. Към момента екипът е малък, но много сплотен. Колегите от другите офиси са много кооперативни и винаги готови да помогнат.

Работната среща е много приятна, като основен принос за това имат именно колегите. Офисът разполага с всичко необходимо.

Разбира се, не всичко е отлично и сигурно има дребни детайли, които могат да се подобрят. Аз лично вярвам, че това ще се случи в близко бъдеще.
Сравнение обаче с предишните ми работодатели(имам над 10 години трудов стаж), просто не може да има, за това и цялостната оценка от мен е пълно 5.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?