Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Террика https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Нови Искър,Обл. София,гр. Нови Искър, Кумарица,ул. Хаджи Димитър 1&markers=Нови Искър,Обл. София,гр. Нови Искър, Кумарица,ул. Хаджи Димитър 1
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Като цяло шефът е безупречен относно заплащането, винаги плаща на време, всеки петък, уговореното е спазено. Надницата, за която сте се спазарили, ще ви бъде платена в рамките на петъчния ден, без пропуск, без забавяне. От там нататък идват минусите.
Първо, като цяло се работи само сезонно или когато времето позволява, нямате трудов договор, нямате осигуровки, нямате право на болничен, не и платен такъв, нямате и платена отпуска. Формално е възможно да ви направят договор, на 4 часа, но пак нямате платена отпуска и болничен или поне не ви се плащат. Работното време е от 8, като се започва с товарене на необходимите материали и инструменти, до момента, в който сте готови да тръгнете. Работите до 16,30 на обекта, независимо колко далеко сте от базата. Може да се приберете за час, два или дори повече. Разтоварвате и тогава приключва работният ви ден. Реално можете да отидете в 8 и да си тръгнете в 20. Извънредните часове не ви се плащат. Бригада от 4-ма или 5-ма средно монтират между 30 и 40 пана. Всяко пано е по 80 кг и се вдига на ръка до 2 метра, за което са нужни 4-ма. В екстремни случаи, от гледна точка на това шефът да си вземе бързо парите, за ден се монтират 60-80 платна. Извън зимния сезон, на ден се монтират и по 10-20 оградни кола, средно колът тежи 120 кг, копаят се дупки на 80-90 см във всякакъв терен. Естествено имате бригадир, който взима два пъти повече пари от вас и ви обяснява как трябва да станат нещата.
Има и наказания. Закъснели сте за работа. Според зависи от закъснението ви режат от парите. Не сте дошли поради една или друга причина, губите надницата за деня и ви глобяват още една, т.е. работите един ден безплатно. И да добавим най-забавното. Започвате работа и ежеседмично ви орязват по една надница в продължение на 5 седмици. Това е гаранция, че няма да напуснете без предизвестие, но ако шефът ви уволни тези 5 надници не ги получавате, защото нямате договор и нямате основание да си ги изискате.
Работи с машини каквито има, в условия каквито може, с бригадир, който ще ви влезе под кожата, но ще ви вземе душата и ако сте все още такива мазохисти и искате да ви минат тонажи през ръцете, заповядайте в Террика!
Пиша го като човек с опит от години, а вие си правете изводите.
През време на службата ми в тази фирма, видях как се сменят колеги за 5 мин. и само за ден. Изводите са за вас!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?