Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мого България /img/frontend/nomap.png"

Мого България

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
2
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
1

Имам съгласие с написаното преди мен. Ниско заплащане и работа за студенти или завършили току що, без потенциал за развитие в така или иначе структура от шуробаджанащината по високите постове с несигурност в бъдеще за всички заради цялостното управление от мениджърите. Работи се безсмислено и през уикендите с взимане на компенсация през седмицата. Колегите са ОК, но не се познаваме лично. В провинцията да се получава заплата повече от 900 лв. и в София от 1200 лв. е мираж.


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
3

Фирмата е без бъдеще с тези невероятни лихви, които отказват клиентите веднага щом ги чуят. Отношението на шефовете е трагично към служителите. Заплащането е неадекватно за динамиката и натовареността на която са подложени всички. Бонусната схема така е направена, че няма как да вземеш нещо от нея и работиш само за основната. За съжаление отново един балон, който скоро ще се спука и няма да го има на картата в България. Който желае може да се включи в екипа и да научи нещо и след това да напусне обогатен с малко смислени неща и с много безсмислени простотии.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?